Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cred ca voi inregistra o premiera: se pare ca imi vor intra banii de indemnizatie dupa 6 luni!!!!! Adica 4,5 luni de cand am depus dosarul la sectorul 1 plus 1,5 luni din momentul in care le duc noua copie de pe CN-ul Alexiei si CI-ul meu. Total 6 luni!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

micola:

- la gradinita Ioanei, care este una dintre cele mai ieftine dau 500 RON program scurt, fara masa de pranz. La altele e si 1.300 - 1.400 RON program scurt, habar n-am cat e cel lung ca nu m-a interesat.

- Nadia are aproape 9 luni si nu sta in fund, la fel ca bebe al tau. Poate sa stea, cateodata se ridica in carut si sta asa dar nu vrea. Daca o pun eu se impinge in picioare sa se aseze pe spate, iar din proprie initiativa se ridica foarte rar. Intai nu m-am ingrijorat fiindca stiu ca fiecare are ritmul lui, apoi am intrat la idei si am intrebat ambele doctorite - pediatra si dr. de familie si mi-au spus amandoua ca nu are nimic copilul, s-o las in pace. Bine, la ea inca calculam varsta corectata (adica are vreo 7 luni real) dar oricum ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy la noi cred ca laptele e de vina, e foarte gros - HUMANA HA 2. Sie u tot 3 linguri de cereale pun.

cristi ginerica si pe mamica lui.

irina ce tare!

andreea misto faza cu grasimea!
La ce gradi l-ai dat?

oxigen du-te la control ginecologic, chiar trebuie facut!
Eu am facut mai multe controale dupa nastere pana pe la 3 luni, din cauza ca am avut probleme.

Apropos, ieri am fost din nou la control si a zis dr. ca sunt de 10+

Sterilet vreau si eu sa-mi pun caci pilule nu mai pot sa iau (le vomit), nu am vrut sa-mi leg trompele si alti copii nici nu mai vreau nici nu mai pot sa fac. O sa imi pun Mirena care merge pe uter cicatricial.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
La ce gradi l-ai dat?

E gradi de stat, aici langa noi si e ingrozitor de aglomerata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Andre_ea sa vezi ce fain va fi cand va merge in picioare, gatita papusa si va face faza asta pe afara Super Tudor

Oxigen nici noi nu avem dinti.

Irina mananca de mancat nu ma plang. Nici nu il mai cantarisem ca am zis ca o fi luat vreo groaza da uite ca in 3 saptamani a luat 400 g asa ca il pot indopa linistita Nu zic cum a dormit azi noapte ca iar il deochi Cand oi avea macar o saptamana mai zic ceva pana atunci... astept.

Pyc sanatate multa lui Paul. Sa fie o simpla raceala si sa treaca repede. Multumesc mult pentru sfaturile tale. Si daca mai ai sunt binevenite. Eu ziua nu am nici un fel de probleme cu piticania, mananca ok la ore fixe, doarme ok, la el in patut, in camera lui singurel, la plimbare e ok, daca se intampla uneori sa fim afara la ora de somn adoarme in carut. Seara adoarme la fel fara probleme. Doar ca se trezeste noaptea. Sper sa treaca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ciao fetelor

La multi ani Paul si Maya Maria-Ayeneea, sa cresteti mari si cuminti

Noi azi noapte am ajuns la performanta de a ne trezi o singura data, la ora 2, dar a stat treaza o ora jumate. A plans, a ras, s-a jucat - vai de capul nostru. Azi noapte cred ca am luat-o si am pus-o inapoi in patut de peste 20 de ori, pana cand am putut face miscarea fara sa urle. E realmente o lupta intre noi doua, din care cine a iesit exasperat? ...Tati! Pe la 3.30, dupa ce s-a uitat o ora la TV si stiind ca la 6.30 se trezeste sa mearga la job, mi-a zis nervos sa-i dau lapte copilului sa doarma..Nu va zic ce jignita m-am simtit ca nu ma sustine...da il inteleg si pe el bietul om ca e cu nervii pe bigudiuri..

In rest gaza noastra e vesela si jucausa ziua, a invatat sa bata din palma (m-am trezit cu ea intr-o dimineata ca facea chestia asta fara sa o fi invatat expres) si mai nou asociaza cu bravo-bravo, asa ca ne amuzam. Acum incercam sa o invatam sa faca ciao cu manuta:)
De ieri se agata de mine si incearca sa se ridice in picioare, da inca nu ii reuseste. In fundulet sta bine, dar nu stie sa se aseze singura. Se arunca inainte si ajunge pe burta,dar de acolo pas...nu se taraste si nu merge in patru labe, plange sa fie salvata.

Dinti inca tot nu avem, dar se vad incisivii de jos si gingia e umflata rau, iar pofta de mancare scazuta rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Andre_ea sa vezi ce fain va fi cand va merge in picioare, gatita papusa si va face faza asta pe afara

Cuuuuum??? Afara? Pai va fi iarna cand va incepe sa mearga.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Cuuuuum??? Afara? Pai va fi iarna cand va incepe sa mearga.

Atunci roaga-te sa fie zapada

Stai linistita. Daca vei fi pe faza la inceput si ii arati ca nu se poate ii trece.

Pe mine piticania mea ma amuza ca se catara si se atarna peste tot si ramane acolo intepenit. Nu stie sa se mai lase jos si ori sta asa pana ii cedeaza picioarele ori urla sa ne ducem sa il salvam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Koruccia am ras cu lacrimi de reactia sotului tau, mi-l si imaginam Felicitari pentru o singura trezire, azi noapte si noi ne-am trezit tot o data.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Is trista.M-a sunat dr: are si metastaze osoase.Bronhoscopia nu a a reusit si dr vrea sa merg maine sa vbim de o toracoscopie exploratorie pt biopsie.ORIBIL..sambata face 59ani

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput