Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty cred ca sunt de 3 cu debit reglabil...sincer nu stiu sigur...sunt din alea cu o dunga, 2 sau 3....eu oricum la 6 masuri de lapte praf (180ml apa) ii pun 3 masuri cu cereale si nu ies asa groase, trec prin tetina.

Micola nici noi nu stam in funduletz si nici nu zice nimik decat aaaaa....ii tot repet mama, tata, papa, kaka...nimik frate...merge de-abusilea da' inapoi...incep si eu sa ma ingrijorez...

IrinaC am matzu de aproape 2 ani si nimik inainte frate...am dormit cu el pe aceeasi perna si inainte ca si acum...da' de vreo 2 luni stranut in prostie seara cand ajung acasa si dimineata si mi se infunda nasul de nu pot sa dorm caci nu pot respira...si mai nou ma mananca si ma ustura okii...

Mi-am facut testele alea cutanate (nu mai zic ca toata afacerea m-a costat 3 mil...puteam sa-i iau lui Tzumpi o gramada de lucruri de banii astia) si a iesit alergie la pisic...

Am vb si cu Adi si ne-am hotarat (mai mult eu decat el) sa pastram pisicul si eu sa urmez tratament...da' nu-l mai las sa doarma cu mine si nici sa mai intre in dormitor ca oricat de mult il iubesc vreau si eu sa dorm noaptea totusi ...

Cine ghiceste unde am fost eu azi???? LA RAZVIIIIIIIIIIIIII....

Plecat 15:30 Bucuresti, ajuns 17:40 Rosiori...stat cu Tzumpi mic pana la 21:00, timp in care ne-am jukat, am fost in parc si am facut si baitza, cand am plecat spre Buc si am ajuns si noi pe la 22:45...Sunt franta dar fericita ca l-am vazut si pupacit pe Razvi

gashca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Pycsigur nu esti si psiholog?
Foarte frumos vorbesti si dai niste sfaturi de nota 10.Te citesc cu mare placere de fiecare data.si multi din partea noastra.
Culmea e ca eu stiu unde gresesc cu Mariuca, insa mi-e tare greu sa nu o fac.Desi am spus mereu ca nu vreau sa fie o rasfatata, eu sunt prima care o rasfat si deja simte asta.
Cum se mataie putin fug la ea, am invatat-o sa adoarma mangaiata si sa ma tina de un deget, etc.
Acum suport consecintele

Lisasi fata mea face la fel, insa cand e in patut, daca plec din camera pentru o secunda se ineaca de plans.Trebuie sa ma vada si sa ma simta permanent.
Iuliacris multumim pentru aprecieri.Si eu de cate ori ma uit la Carla nu pot sa nu zambesc.E o scumpa si o zambareata.Cred ca si foarte sociabila. fata frumoasa.
Ariya ce baiat papacios ai. Cred ca-ti rupe mainile.Ce bine ca e mancacios si papa orice.A mea e cam mofturoasa.Cand nu-i place ceva se agita si incepe sa planga.Mereu incerc cate o combinatie noua de mancare ca sa o incant.
Bebelusie cazul sa faci cinste cu un pahar de apa, ca acum ai de unde
Natyfelicitari pentru Nadia mica si scumpa.Parca tu ziceai de nasuc? E chin mare si la noi.Eu o tin culcata intre picioarele mele, cu o mana-i tin capul intr-o parte si cu cealalta-i pun picaturile si-i vorbesc si cant si-i spun gata cand am terminat.Cand o aspir pe nasuc o tin in fund tot intre picioarele mele si intai o las pe ea sa se joace cu capatul de aspirat de la batista bebelusului.Asa e ceva mai bine.Tot plange nitel dar o gadil si-i trece repede.

Fetelor azi i-am dat Mariei mancarica pasata cu furculita.De fapt i-am pasat doar morcovul si cartoful cu furculita si i-am amestecat cu orezul si albitura pasate cu mixerul vertical.
La inceput a fost nedumerita.Simtea ea ceva prin gurita si nu prea stia ce sa faca.Dupa prima lingurita a inceput sa mestece mancarica si totul a fost OK.
Incercati si voi.Eu zic ca e o prima etapa si ca incet, incet va invata sa manance si sa mestece din ce in ce mai mare.Doar avem dinti acuma.Mai e cineva fara dintisori???

Acum legat de noi, mamicile.Vreau si eu sa ma duc la un control ginecologic, ca de cand am nascut nu am mai fost.Sper ca voi va ingrijiti mai bine decat mine.Eu una m-am cam neglijat.Ma gandeam sa-mi pun si un sterilet. Cine si-a pus de curand si ce-mi recomandati si mie?
Aici sunt pe langa subiect.Nu stiu de care sa-mi pun si am auzit ca-s de mai multe feluri.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

\in sfarsit am ajuns sa mai vad si eu pozele de pe gmail. Mariuca e bestiala cu vorbeste ea in timp ce papa.

Am vazut emotii si copii frumosi in prima zi de scoala sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.

Anusca este superba, toata numai un zambet si in plus de asta mai are si dintisori de etalat.

Timea este super sexi in rochita aia, se pare ca iubeste aparatul de fotografiat.

Ana ciufulita seamana foarte mult cu Vlad, deschide gura exact ca Vlad de nu prididesti cu dusul linguritei la gura. Ar trebui sa ii punem sa se vada.

Naty, Nadia mi se pare ca arata foarte bine la 7 kg, nu mi se pare slaba deloc.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Oxigen noi nu avem dinti si ne si inecam ca naiba

Andrei a inregistrat o premiere : a fct kk in cada la baitza

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

haha Irina,asa am patit si noi,dar aveam 2 luni...nasol moment,am reusit sa o spalam in chiuveta. apropo de baie,eu mai mult ii fac dus caci numai in picioare sta

Crisspy,cum e Razvanelul,sa il din partea Anuscai!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina - mortal moment.

lui carol nu prea ii place mancarea maruntita, asa ca noi in continuare folosim mixerul vertical. desi acuma avem 2 dinti

micola - carol nu zice decat mamamama si babababa, acuma parca o da spre bebe din baba.

eu i-am gaurit tetinele pt cereale - adica le-am facut un ditamai gauroiul. da se descurca cu ele. numai ca papa f repede asa si nu isi da seama ca e satul si la sfarsit plange ca mai vrea, da isi da repede seama ca totusi, poate e destul.

ariya - bine ati venit din vacanta. ce de dintisori aveti... carol e mai lenes la capitolul asta

carol sta in fund, dar nu se stie aseza singur asa. incearca da e burta mare si capul greu si nu poate. daca ii dau 2 degete sa se sustina direct in picioare se ridica. si si el umbla prin casa sustinut de sub manute - mai ales daca are un scop in minte. se stie si tarai - ca trebuie sa ajunga la masa din living sa roda picioarele de inox. e tare ciudat sa auzi dintr-o data tac tac tac...

micola - nu iti face griji cu vorbitul - ei acuma zic doar silabe legate, dar fara sa numeasca ceva aume. adica daca carol zice mamamama nu se gandeste la mine, e doar funny sa zica asa.

naty - si eu am senzatia aia de lesin de cateva ori pe zi, mi-am facut analizele si nu e nimic in neregula. dar totusi mi-a dat doctorita de familie calciu si vitamine. si sa mananc.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

eu sunt franta...si la a doua cafea... azi-noapte Stefan nu prea a dormit, si eu a trebuit sa stau cu el... si am la treaba la servici...

Mie pediatra mi-a zis ca pana nu are toti dintisorii si nu stie el sa mestece corect, sa nu ii dau mancare cu bucati mai mari, sa-i dau pasat la blender...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Va scriu si eu repede despre noi.
Ilincai ii ies dintii de sus si adoarme greu noaptea, se trezeste des si eu sunt epuizata. Tudor n-a inceput inca gradinita, ca n-au mobilier, desi cred ca si daca incepea tot obosita eram ca e pentru prima oara cand merge la gradi. Sunt pur si simplu varza de oboseala. Noaptea adorm greeuuuu, visez in continuu tot felul de nimicuri deci nu ma odihnesc cum trebuie. Dimineata ma trezesc ok si imi spun ca azi va fi altfel, dar pana seara tot terminata sunt.

Aalina, ai avut dreptate. Ilincuta a inceput sa mearga putin si de-a busilea (dealtfel ma asteptam si eu), dar cand e rost de viteza tot pe burta se pune.
Crisspy, tare frumos ca ai fost la Razvi.
Bee, , sa fi sanatoasa si fericita alaturi de minunea ta.

Si la final o anecdota:
Eu ma cantaresc in fiecare dimineata (cred ca ma ajuta sa tin cat de cat cantitatile ingurgitate sub control), si azi l-am invitat si pe Tudor sa se cantareasca. 16.5. Zice: "e bine?" eu: "da, mami esti gras", el:"ti-am zis eu, CA TINE"

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata

Sunt moarta in papusoi...n-am putut sa dorm deloc din cauza de nas infundat ...io cred ca s-a gandit pisicu sa ma tina el treaz daca Razvi tot nu e cu mine...vedeti...ca sa nu fiti singure...

Multumim Anusca de ...Razvi e OK...a luat aproape de 500gr luna asta...asa zice cantarul...de masurat sambata cand merg acasa ca ieri nu am avut timp...

IrinaC tare faza...al meu nu a facut decat pipi pana acuma...dar nu e timpul pierdut... papacelului

Andre_ea este mortal Tudor ...am citit oricum mai toate perlutele lui postate de tine pe forum

O zi usoara si multi la gashca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput