Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Va pupam si noi!nu am avut timp sa citesc nimic din urma,sper ca sunteti bine toete si puiutii la fel...
ne-am intors si noi pe 13 ,din vacanta,a fost superb,lui bebe Miguel i-a priit marea- a ajuns la 11,400kg!!!!!!!!!!!!!luni am fost cu el la pediatra pt ca behaie si acum facem aerosoli,luam siropel etc...e ffffffffffff cuminte,alearga dupa noi cu premergatorul,zice mama,papa,baba,tata,murim de ras cu el pt ca e fff dragalas...
copiii cei mari sunt bine,au inceput scoala,iar eu inca spal rufele din vacanta si imi vine sa innebunesc ca nu se mai termina!
in rest noi inca sugem numai tzatzica,am ajuns sa bem si maxim 60ml pe zi ceai cu biberonul,mananca de rupe orice ii dau...
a!am uitat sa va spun ca are 6 dinti - 4 sus,2 jos...in vacanta i-au iesit 5 dinti!!!a avut 3 zile in care a urlat ,saracutzul,de nu mai stiam ce sa-i fac,dar a trecut totul cu bine!

hai ca va pup si,sper sa am timp sa mai citesc si eu ceva!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

pyc, multumim iar pentru sfaturi, incerc si eu sa fac cum ai scris tu...si la noi se adoarme la san si mai grav e ca atunci cand il pu in patut se trezeste...

Noi azi nu prea am mancat, decat vreo 50 ml de mar copt cu cereale, eveniment, ca lui nu-i placea marul copt. la pranz am bagat vreo 30 ml de cartof copt cu unt, galbenus si iaurt, pana mi-a dat superboyul cu mana peste castron, care era de sticla, de s-a spart pe gresie...apoi a dormit 3 ore, de la 2 la 5.
ada, cat costa gradinita? la noi e una, "povesti nemuritoare", dar costa 700 de lei pe luna si sotul zice ca e mult. sincer, mie nu mi se pare foarte mult...
bee, distractie placuta la restaurant!
bebelusi, ce mesaj colorat! bine ca, in sfarsit, a venit apa...e cum scrie pe pachetele de hartie igienica si de servetele: "devin necesare atunci cand lipsesc". asa si cu apa, cand nu mai e , ne dam seama ce importanta era...Legat de oglinda, asa il mai pun si eu pe Alexutu, dar in carut, ca oglinda noastra nu e chiar de jos de tot..si tot asa sta, cuminte si rade

fetelor, e normal ca la aproape 8 luni sa nu stea in fund? o perioada a stat, satea si cate 5 minute, maxim, dar nu se aseza singur, ci doar daca il puneam eu...in 4 labute fuge de nu-l vezi, dar in fund nu mai vrea sa stea deloc, nici pus de mine, dar singur...si nici nu incearca...ramane sprijinit intr-un cot si in fund, sta asa, pe o parte..atat...nu e cam putin la 8 luni fara 5 zile??? cand va aud pe voi de ridicat in patut, de pasit...De vorbit, a zis o singura data ma-ma-ma-ma si tot o singura data papa, cand il asezam pe scaunul de masa...in rest...nimic...
arya, bine ati revenit!!!uauuuuuuuuuuuuu 11,50 kg???

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mona, LA MULTI ANI draga noastra mamica de licurici!! Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata. Sa te bucuri de minunea pe care ti-a dat-o D-zeu si sa-ti mai dea inca una atunci cand vei fi pregatita. Sa ramai mereu aceeasi fiinta sensibila, delicata si frumoasa. Te pup de un milion de ori!!

Ariya!!!! ce bine ca aflam vesti despre voi!!!! Ma bucur ca sunteti bine cu totii!! Mai, sa ne pui poze cu bebe....

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Venim si noi de la medic, la 7 luni jumate avem 7600g,deci tot la categoria usoara am ramas. Doctorul zice ca e f.bine, pe mine ma ingrijoreaza putin mai ales ca nu mananca mai nimic,decat tzitzi.Perseveram cu mancarea, sa vedem cand avem succes.
Mi-e ciuda pt. ca atunci cand am inceput diversificarea manca f bine, de multe ori credeam ca i se face rau, dar de cand cu dintii astia s-a dus si pofta de mancare.

Un pupic mare, mare de la Timea pt Alexutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya ma bucur ca ne-ai scris si ca aflam ca sunteti bine, sa ne pui poze sa va vedem.

Micola nu stiu ce sa zic, eu am o prietena a carei fetita a stat in fund la 8 luni si s-a ridicat in picioare la 11 luni si e perfect sanatoasa, dar fiecare copil e diferit asa ca mai bine duceti-va la un medic sa va vada. Vlad sta in fund dar nu s-a ridicat in picioare si nici de pe spate in fund

Spun si eu cu intarziere La multi ani ingerasilor de azi, sa fie sanatosi si sa stiti ca mamele voastre va iubesc mult ult de tot.

La multi ani Mona si subscriu la ceea ce a spus Irina despre tine. Sa nu te schimbi niciodata. Asta e o floricica de la Vlad.

Pyc multumim de noile sfaturi, sa ne mai tii la curent te rugam.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aalina, poate chiar il supara ceva daca nici cu tine in pat nu e mai linistit. Poate sunt dintisorii care il trezesc si plange ca nici el nu stie ce are saracutul. Ai incercat gelul acela pentru dinti? Al meu cand il doare burtica mananca mai mult decat trebuie, ei nu stiu de ce ii doare, iar lapticul cald ii mai amorteste un pic. Ne-ar trebui un decodor al plansului ca sa-i intelegem si pe ei, micutii.

Ada, Karina cumintica si pe Dariuca maricica Te admir pentru ca ai facut fetitele la o diferenta asa mica! Mi-ar placea si mie sa am asa 2 sau 3 copii apropiati de varsta, dar e greu.

Mara, e super, inseamna ca Flavi are noroc de colegi si educatoare buna. E mare lucru sa gasesti o asemenea grupa si tu ca parinte stai linistit ca-ti stii copilul intr-un astfel de mediu! Sanatate multa, sa treaca repede laringita!

Arya, Miguel, imi dau seama ce o fi fost pe el cu 5 dintisorii in acelasi timp. Felicitari pentru progrese, 11 kg e destul. Sanatate multa, puiutului.

Lily, important e ca sunteti sanatosi. un pentru Timea, tinem pumnii sa pape!

Noi ne laudam ca Vladut se plimba de manute prin toata sufrageria, de ieri a inceput sa faca pasi si azi numai plimbat si in picioare ar vrea Sta in picioare si se tine de mobila si tot "repara" pe la toate suruburile

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

O intalnire dezastru cu mama asa ca ma refugiez in voi
Asparagus am vizionat poze de la semnatura.Baiatul arata grozav! Zici ca are ..10 kile e superb.Imi plac si parcurile de la voi, chiar ai impresia ca sunt sigure nu ca la noi

Crisspy um adik alergica la matz? tu de cand ai matz? si ce simptome ai?

Naty am vbit noi doua.Ipohondria rules

Cristina asa era cu caninii da copiii is ff diferiti,Noi de ex nu avem dintiCum a fost la dr? Aparatele de aerosoli domne is sfante la copii.Cu tuse si hhhrrr ...

Selene da se schimba cu nr mai mari.io iar incep: ce face taticu Dariei? c avoi doua faceti ping pong intre locuinte...

Aalina off draga mea nedormita io as fi fost pe aratura deja in locul tau...habar nu am ce are papaciosul tau de nu doarme.Mah da cat mananca.........frate!!

Oxigen e dementiala Maria! Si Andrei a urmarit-o!!!!da bormasina de final io nu o supoooortttt

Mara ce dragutza e Flavia in rochita...cu ghiozdanel. Si Andreiu are la par neneeee..roker!

Anna o avea anemie?...Andrei papa cat de cat mai bine de cand tratam anemia.Si tot alimentat la san.

Pyc multumim mult de tot.Eu as vrea si nu as vrea co-sleeping.Adik cf cartilor cica nu e bine.Sufletul meu si al lui Radu sunt f impacate si fericite cand il avem langa noi pe ucicu.E ca si cu alaptatu dp 1 an: mama vrea mai mult ca si copilul.asta esteCum e baiatu? cu raceala...

Dark ieri am sunat la 10.20 si te pierdusem.Mai incerc.

Ada ce parametrii are Karina!!!Uau!

Porumbita ne trebuie nervi tari sa rezlvam adormeala asta! Noi tot la san...

Ma duc sa l completez...de 10 zile mananca si el cu lingurita seara 80-100 ml cereale de la Hipp cu lapte si apoi san.Cu bibe le scuipa!

Mai aveam fete da Radu mi-l ofera pe purcel!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

iulia,, multumim!

micola,andrei sta bine in fundulet cam de 2-3 sapt,in jurul varstei de 8 luni,relativ tarziu fata de flavi, care a stat perfect la 6,5 luni.si acum ,cateodata, sta lateral.intai a invatat sa mearca in 4 labe , apoi a stat bine in fundulet. sigur e bine!

anna, speram sa fie ok cu gradi.nu credeam ca voi ajunge sa-i spun:daca nu asculti,nu te mai duc la gradi!

irina,,flavei ii plac mult rochitele,toata ziua se schimba.ardeiu mic e comic.intrase sub un fotoliu sa caute o mingiuta si a iesit cu parul valvoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, ce ii dai pentru anemie? Noi am inceput sa-i dam fie, dar nu pot sa-i dau picaturile decat cu lingurita inainte de san, alta varianta nu am gasit. Daca le pun in mancare risc sa nu le ia. O sa-i fac analizele, trebuie sa treaca o luna de la vaccin?

Cred ca a admirat-o pe Maria, Andreiutul tau este foarte receptiv, se vede din poze cum priveste Ai de ce sa fii mandra!
Iar Maria este mortala

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Timea, iubita mea, lasa ca mie imi place de tine asa, slabuta si frumusica si eu sunt la fel de slabut, ba chiar, eu la 7 luni jumate aveam 7,200 kg, si drul a zis ca sunt foarte bine! si daca nici nu mananci mult, e si mai bine, ca facem economie si ne imbogatim, ca nici eu nu ma omor cu mancatul de solide..daca s-ar putea numai tzitzi...as fi cel mai fericit . La inceputul diversificarii as fi mancat si lingrita si castronelul...azi l-am spart...ca sa fie clar ca mie nu-mi arde de mancare de bebei mari...
Aaaa, si poate ma inveti si pe mine schema aia cu statul in fundulet ca tie iti iese asa de bine...
cu drag, Alexutu

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput