Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 15

koruccia spune:
Buna
Am scris un mesaj lung pe care l-am pierdut, si nu mai am energia sa o iau de la capat.
Zic si eu La multi ani sarbatoritilor de azi, Andrei si Razvan, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti
La multi ani Bee, sa ai parte numai de bucurii alaturi de ai tai
Despre noi nimic nou, nu dormim si poate ne ies dintii (asta ca sa imi explic si eu agitatia si irascibilitatea puiutei). Dar cum si mananca mai prost decat de obicei, poate sunt totusi dintii.
Felicitari Aalina pentru scolarul frumos! Tare mandra trebuie sa fii:)
Felicitari Mara si Ada pentru fetitele prescolare! Ada, chiar, se poate merge la 2 ani la gradinita? Credeam ca de la 3 ii primesc...
Asparagus, un pupic pentru Lucas de la insomniaca noastraBravo voua ca papati si cresteti frumos! Cu dormitul cum sta Lucas?
Trimit pana nu pierd si mesajul asta si mai revin daca mai apuc

ada_coman spune:
Koruccia se poate merge si de la 2 ani. Este o gradinita particulara, care are grupa baby 1-2 ani, grupa mica 2-3....Daria deocamdata e la grupa baby pt ca nu am scapat inca de pampers, dar e posibil s-o mute la grupa mica...mai vedem cum se comporta. Eu personal la cresa nu o dadeam.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Carmen_Marieta spune:
IrinaC acum ca sunt la servici am mai mult timp sa intru asa ca voi face prezenta mai des.
Bebelusi nasol fara apa...
Edinutza am vazut poze cu printesica... e asa de dulceeeee
de fapt am vazut multe poze cu licurici superbi...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..

cristi_2003 spune:
LA MULTI ANI BEE
multa fericire si sanatate
la multi ani si lui andrei si razvan
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

iuliacris spune:
La multi ani!
sarbatoritilor de azi Andrei si Razvi, sa cresteti sanatosi si cuminti si sa aduceti multe bucurii parintilor, si in in ultimul rand lui Bee, ne bucuram ca esti printre noi
.
Doresc si scolarilor/gradinarilor un an rodnic, am admirat pozici cu copii veseli asteptand nerabdatori prima zi de scoala/gradi. Va mai amintiti, fetelor, prima voastra zi de scoala?
Mara, elegante si frumoase foc si mamica si fetita in prima zi de scoala! Wow, ce par frumos are Andrei
Oxigen, Mariuca vorbareata, e o scumpa!
Irina, felicitari pentru dimensiunile flacaului. Te chinuie, te chinuie, dar macar nu degeaba
Carmen, bine ai revenit! Asteptam poze cu Stefanut...
La fel si tie, Cristi, welcome back!
Asparagus, bine ca ati scapat de iritatie si felicitari pentru parametri!
Ada, imi pare bine ca-ti mai faci timp sa ne mai dai vesti. 10,5 kg. Mie si acum, la 8 kg mi se pare grea Carla si ma intreb cum o s-o port in brate cand mai creste...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

lisa79 spune:
la multi ani Ochila si la multi ani Razvanel,
!
mona,La multi ani ,sanatate si tot ce iti doresti
Ana adoarme singura de 2-3 luni,somnul de zi si somnul de noapte,nu se trezeste plangand(ziua), in schimb noaptea, se trezeste sa... bea apa, sa caute suzi,sa stie ca sunt acolo,sa,sa... trebuie sa o dezvat,cum...nu stiu inca,dar va anunt
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

lisa79 spune:
morrr fetelor,Ana ma urmareste prin toata casa ,nici la baie nu pot sa merg ca vine dupa mine,nu maraie,dar sa fiu in raza ei vizuala
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

bebelusi spune:
Fetelor a venit apa si sunt foarte fericita, imi cer scuze ca nu va pot raspunde la nimic dar am spalat vase toata ziua si rufe
, am gatit, m-am dusulit, etc.
Sa va spun cum l-am linistit pe Vlad azi cand era suparat. L-am pus in fata unei oglinzi mari care e de la podea pana sus, l-am pus pe patura. Jumatate de ora nu a miscat, si apoi a continuat sa rada cu el in oglinda, e bestial daca l-ati vedea. Puteti incerca fetele care avet o asemenea oglinda in casa, daca nu, puneti-va e foarte utila
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

flowerbee spune:
Fetelor, va multumesc pentru urari si pentru gandurile frumoase!
Irina, m-ai emotionat pana la lacrimi, ma simt onorata pentru cuvintele atat de frumoase pe care le-ai scris, insa simt ca nu le merit indejuns.
Felicitari pentru Andreita si pentru parametrii lui f buni. Deci, pana la urma, s-a apropiat de cele 500 g pe care trebuia sa le ia luna asta.
Ma duc sa pregatesc ca mergem la resto cu nasii Alexiei. O sa pun pozici cu tortuletul facut in casa. Alexia deja l-a gusta!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!