Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 13

crisspy spune:
ANDREITA
ucicu', purcicu', Ochila scump si drag...sa fii sanatos si sa-i bucuri pe mami si tati in continuare...
BEE (MONA)
sa te bucuri in contunuare de cea mai mare minune din viata unei mamici alaturi de tati si de toti cei dragi
RAZVI
Tzumpi, dulci mic, scumpi, putzi, iubirea vietii mele, sufletelul meu scump si drag
De la Razvi pentru toata lumea si
Azi vreau sa-i cer sefului sa plec mai devreme sa dau o fuga la Rosiori la Tzumpi....mor de dorul lui...
Aaa, colac peste pupaza...am fost la doctor de dimineata si sunt alergica...IrinaC ghici la ce? ...la pisic...mor
...iar eu pe pisi nu-l dau, nu vreau, nu vreau
Pai eu ce fac fara Tzumpi, fara pisicul meu scump...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

crisspy spune:
un buchet mare-mare de pentru Anusca de la Razvi, care e tare mandru de prietena lui
Sa ierte Anusca mesagerul lui Razvi (adice pe mine)...nu am fost in apele mele in ultimele zile...
Razvi
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn

Naty spune:
LA MULTI, MULTI ANI, BEE!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta mica!
alina nu mi-am facut analizele de sange, chiar ma gandeam si eu sa le fac dar trebuie sa merg mai intai la dr. sa imi dea recomandare ca nu stiu ce sa cer ... Alte manifestari nu am, numai ametelile astea care ma scot din minti. Si cum sunt ipohondra nu ma gandesc decat la ce e mai rau .
Oricum, o sa merg la un neurolog sa vad ce si cum.
In alta ordine de idei tin pumnii prietenei tale sa reuseasca!
ada sa fie intr-un ceas bun gradinita si sa nu planga! Unde ai dat-o?
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate. Ioana e bine, azi am dus-o la gradi, Nadia tot cu nasul infundat si febrila.
Fetelor, cum reusiti sa le desfundati nasucurile? Nadia nu sta frate de loc, nu reusesc nici cu batista bebelusului, nici cu ser fiziologic, nici cu apa de mare, pur si simplu nu ma pot apropia de nasul ei .
Azi merg si eu la ginecolog la controlul de "6 luni" pe care l-am tot amanat ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

cristina_27 spune:
Mai fetelor voi ma speriati cu caninii. Asa repede sa apara ? Eu stiam ca ies mai tarziu ( dupa 16 luni ). Al meu nu are decat 4 dinti deocamdata : incisivii centrali de jos si incisivii laterali de sus . Eu sper ca pana la canini sa iasa si cei restanti ( adica incisivii centrali superiori pe care ii asteptam si cei laterali inferiori )
In alta oridine de idei pupam toti sarbatoritii zilei si pe toti bebeii bolnaviori. Noi suntem in ultima zi de antibiotic si diseara mergem la doctor sa vedem cum stam. Eu sper sa ii fi trecut cu toate ca inca tuseste destul de rau zic eu. Si inca haraie daca nu tuseste . Febra nu a mai facut dar suntem pe nurofen si ma gandesc ca de aia ...

Selene_Bunny spune:
Multumim pentru urarile la adresa achizitiilor!
Eu va citesc, dar sunt prinsa cu impachetatul, ca vineri cica plecam la mama, si trebuie sa strang tot de aici, o parte le voi trimite prin curier, ca sunt prea multe si prea grele...
Acum, o intrebare:
Trebuia sa schimb tetina de la biberoanele Dariei? Suntem cu aceeasi tetina de mult, la un biberon, din care bea acum ceai, de la nastere, si la celalalt, de pe la 4 luni... Nu dau semne de uzura, dar totusi... Si, daca sa le schimb, schimb cu acelasi numar sau cu un altul?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit

Aalina spune:
Ochila!!! Sa le aduci parintilor tai mereu zambete pe buze.
Razvanel!!! Si sa ii dai putere mamicii tale sa treaca peste perioada asta de dor departe de tine.
Bee sa fii fericita mereu langa familia ta.
Multumesc tuturor de gandurile legate de scoala. E intr-adevar o etapa importanta. De fapt o sa vedeti si voi ca fiecare "prim eveniment" e incarcat de emotii mereu: primul zambet, primul "mama", primul pas, primul dinte, prima data departe de pui, prima zi de gradinita, prima serbare de Craciun, prima serbare de 8 martie in care iti spune prima poezie doar pentru tine, prima zi de scoala. Si tot ce va mai urma ca eu numai pana aici am ajuns
Naty sa fiti bine. Eu ii curat nasul si il chinui punand ser si apoi scotand cu batistuta. Chiar daca uneori urla de zici ca il jupoi stiu ca nu am ce face si asa scapam mai repede.
Crisspy sper sa te lase azi sa ajungi la puiul tau si sa sarbatoriti aniversarea impreuna.
Asparagus bine ca sunteti ok acum. Felicitari pentru parametri si distractie placuta cu ai tai.
Mara lasa ca scapati repede daca ies cu asa viteza dintii. Bravo pentru ridicat si aplauze.
Flavi e cat buchetul E scumica foc. Cum i s-a parut la gradi? Ii place? Ce freza are piticul
si e scump foc cand doarme.
Carmen multa sanatate si sa luati in greutate ca sa nu mai fii ingrijorata.
Ada wooooooooow deja la gradi. Vaiii ce nora mare am Cum sa comportat? Se mai duce?
Anna bine ca pana la urma s-a rezolvat si s-a linistit puiul. Eu nu stiu ce sa mai zic de trezitul noaptea. Asta noapte de cate ori s-a trezit i-am dat bibe sa vad cat mananca si daca asta e problema. Ei bine l-a ras de fiecare data si apoi s-a culcat singurel la loc Dorian merge la step by step. Si are doua invatatoare. Si eu sper sa fie calme
Alina sper sa fie bine prietena ta. Stiu cat de grea incercare e asteptarea unui pui, am si eu o prietena care de ani de zile se chinuie. E o incercare grea pentru o familie.
Si ai dreptate mie in fiecare clipa imi e dor de copii mei bebelusi. Cred ca am mai zis ca daca as putea tot la 3-4 ani as mai vrea o sarcina. Desi stiam de la Dorian cat de repede trec clipele si la Fabi am incercat sa le traiesc din plin parca tot nu imi vine sa cred cand il vad deja misunand prin casa si ridicandu-se sau cand il aud cum ma striga.
Offff imediat imi vor aduce fete
Bebelusi s-a rezolvat cu apa???
Porumbita peste zi Fabian doarme la el in patut sau daca suntem afara in carut. Important e sa ma prind repede cand i se face somn ca altfel e tragedie si adoarme mult mai greu. In carut il las pe spate (o perioada aveam o pernuta pe care o tinea in brate pana s-a obisnuit sa adoarma acolo apoi am luat-o sa nu devina dependent de ea) si il legan inainte si inapoi pana adoarme.
In patut la inceput am stat langa el si l-am mangaiat, sau l-am batut la fundulet. La fel il lasam cu o pernuta. Important era sa fiu calma. Am stat langa el din ce in ce mai putin timp. O perioada bateam ritmat in marginea patutului. Acum de multe ori doar il asez acolo si adoarme. Daca insa e agitat sau prea obosit stau un pic cu el. Din ce am observat important e sa ii fac un ritual pe care sa il respect, sa stie ca urmeaza somnul.
Totul s-a schimbat cand am inceput sa ii dau sa manance la trezirea din somn si asa nu a mai supt la adormire.
Doar seara suge la san si cand nu mai vrea il asez in patut, sting lumina si adoarme. El mai primeste san numai dimineata si seara.
Noi avem probleme cu trezirile de noapte de vreo 3 luni. Doua luni i-am dat san noaptea cand se trezea. Dupa aia am incercat si cu suzeta. Dupa aia i-am bagat si lapte completare. Acum am inceput sa ii dau bibe la fiecare trezire. Poate poate gasesc o solutie. Adoarme repede la loc fara probleme. Dar se trezeste la o ora sau in cel mai fericit caz la doua. Si nu stiu cat mai rezist.

crisspy spune:
Selene bafta la impachetat si drum bun spre mami...
Eu ii schimb tetinele o data la 2 luni...oricat le sterilizezi tot cred ca se formeaza ceva organisme p'acolo...si mai bine sa fii safe than sorry...
Eu la inceput am avut cu o gaura si acum suntem la 3 gauri...la lapticul cu cereale care e mai gros folosesc niste tetine cu debit reglabil...eu le am pe toate de la Avent nu stiu daca se gasesc si la alte marci...asa ar trebui... fetele
Razvi

mara95 spune:
aalina, multumim.flaviei ii place deocamdata, e prima data cand merge la gradi.nu are impresii negative. plange cand ne vede ca venim sa o luam de la gradi, ca o descatcare cred.dar si noi ii face apoi toate poftele pana acasa.
adaptare usoara la scoala!cati sunt in clasa?am vazut realizarile unei astfel de clase si sunt impresionante, daca fac ceea ce ni s-a prezentat in fiecare zi.desi eu nu sunt chiar fan.

bebelusi spune:
NU AM APAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAtoti vecinii stateau linistiti pentru ca luau cu galetile de la subsol, eu de unde era sa visez si oricum nu ajunge, am chiuveta plina plina de vaseeeeeeeeeeeeee
Naty eu transform totul intr-o joaca ca sa ii iau mucusorii, asa ca Vlad se enerveaza dar si rade cand atentez la nasul lui.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Aalina spune:
Mara initial erau 24, acum sunt 27. Oricum mai mult de 28 nu au voie. Oricare varianta are succes in functie de invatatoare cred eu. Speranta mea a fost ca aici sa nu dau peste o invatatoare plictisita si cu bata in mana. In general cele care au acceptat sa predea la sistemul alternativ au stiut in ce se baga, au ceva cursuri recente, sunt poate mai deschise la nou. Vom vedea.
Sa va tina antuziasmul!
Selene eu i le-am schimbat cu un numar mai mare.
Bebelusi si nu ai unde sa intrebi sau s aanunti? La asociatia de locatari? Sau la regia de apa de la voi? Sper sa se rezolve repede.