Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

buna seara
Carmen_Marieta, bine ai revenit, m-am tot gandit la Stefanut ca e nascut in aceeasi zi cu Alexutu.. Si vad ca si voi sunteti la categoria manechini . Bine a zis Oxigen, "Un copil gras nu e neaparat si sanatos". Alexutu nu mananca niciodata cat se scrie pe aici...maxim 100 de ml, numai iaurtul il papa cam pana la 150 ml..
Anna, mie chiar mi-a recomandat drul sa-i pun zeama de lamaie in mancarea de legume..in loc de sare..
Bee, du repede copia de care mai e nevoie. Astia sunt tampiti de-a dreptul!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu pot sa cred asa ceva!!!!!!!!!!!!parca ar da banii de la ei din buzunare..eu am depus pe 11 iunie si au venit pa 25 august(cu posta, desi eu dadusem nr de cont si bifasem acolo ca vreau sa vina pe card)...
Porumbita, si noi adormim ori la san, ori leganati...si mai rau e ca atunci cand incerc sa-l pun in patut se sperie si se trezeste... o sa urmaresc si eu topicul tau sa vad ce sfaturi mai primesti...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata,

Azi la noi e zi de sarbatoare, asa ca va invit la o felie de tort (facut de mine) si un pahar de sampanie!

M-au tot intrebat cei dragi ce imi doresc de ziua mea si ma tot gandesc. Culmea este ca nu am nici o ispiratie pentru ca ca am tot ce este important, Dumnezeu a avut grija sa imi daruiasca o fetita scumpa si o familie iubitoare. Acum, mai inteleapta fiind, am inteles care sunt adevaratele valori ale acestei vieti, asa ca orice altceva este accesoriu, nu bani, nu haine, nu marire.

Va rog sa dati putin tort si pe la buzitele licuricilor sarbatoriti azi: Andreita de Irina si Razvanel de Crisspy! Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari si ascultatori!

Alina, suna si tu la Agentie si vezi daca nu cumva trebuie sa duci cele doua copii amarate, care oricum erau la dosar! Ce mai face prietena ta cu amniocenteza? A facut-o pana la urma? Daca da, care a fost rezultatul?

S-a trezit cadoul meu cel mai frumos. Ma duc sa vad ce face.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Razvi! Sa fii sanatos, fericit si sa o asculti pe mami
La multi ani, Andreiutu! Sa fii sanatos, sa cresti mare si iubit!
La multi ani, licurica de Ela2233!

La multi ani, Bee! Faci cinste cu cafea azi Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Alexia!

Noi am avut o noapte groaznica, Vladut a plans ingrozitor, era constipat si il durea burtica Asa ca la 1 noaptea i-am bagat un supozitor, a facut si apoi am avut si noi o noapte normala. Cred ca s-a constipat de la Panadol, sa vedem cum reglam acum tranzitul cu portocale si pere.

Fetele, eu chiar cred ca copiii care sunt mai dependenti de mamici nu adorm singurei din insecuritate, desi nu-mi explic cum la o varsta asa mica lor sa le fii format frica

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Crestem, crestem....

La multi ani, Tzumpi! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai si tu grij la randul tau de mamaie, asa cum si ea are acum grja de tine, cand nu poate mami!!
La multi ani, Ochila!! Sa fii sanatos, , cuminte si papacios!!!
La multi ani, Bee! sa iti traisca Alexia sitoti cei dragi sufletului tau curat si frumos si sa te bucuri de ei!!!

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Andrei, Razvanel sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri.

Bee Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata. Sa te bucuri de comoara ta si sa fii iubita.

Sa va spunem cu ce ne-am ocupat noi, am dat-o pe Daria la gradinitza Astazi este prima zi. Sa dea DD sa-i fie bine.

Aalina felicitari pt Dorian!

Lisa ufff ce sperietura ai tras Bine ca s-a rezolvat si e fata bine.

Naty sanatate fetelor!

Alina1976 asa e, ai dreptate, tre sa-i multumim Domnului pt minunile din viata noastra. Cum ii place Anei la gradi? Cati dintzisori are Saby? A inceput sa pape? Noi nu avem niciun dinte.

Fetelor va pup si "mai vorbim"

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani baiatului meu iubit si frumos! Mami si tati te iubesc enorm si iti multumesc ca existi!Te iubesc mult de tot Andreitza papacel ucicu purcicu'

La multi ani co-sarbatoritului nostru de fiecare luna Razvanel!Sa cresti mare si vanjos, nepseudomonacios si sa nu uiti de acolo de la Rosiori ca mami si tati te iubesc fffff mult si se gandesc in fiecare clipa doar la baiatul lor.

Si in mod special azi: La multi ani Mona, mamica luptatoare sa fii fericita si implinita alaturi de toti ai tai.Multumesc ca te-am cunoscut, o sa va spun fetelor ca Bee este la fel de frumoasa pe dinauntru si pe dinafara, este un om cald si bland, o toleranta neimaginata o caracterizeaza dar este si o luptatoare.Va spun din inima ca ii admir tenacitatea si perseverenta si ca Alexioara frumoasa si iubita a pus-o la incercare...si o va mai pune.Nu exista cadoul material perfect pt Bee pt ca ea chiar este un om care vede dincolo de obiecte, dincolo de cuvinte.Sunt o norocoasa ca pot spune azi La multi ani unei noi prietene descoperita aici printre voi...La multi ani Mona!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata mamici si licurici,
In primul rand LA MULTI ANI!!!! licuricilor Andrei si Razvan
LA MULTI ANI!!! si mamicii Fowerbee... sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

Micola pupicim baiatul frumos...
Alina1976,Naty pupici la fete cucuiete...

Eu sunt racita, ma feresc sa nu ia si Stefan.. acasa port masca..
Se pare ca bunica nu a inteles cate kg are baiatul, si m-a sunat dr sa-mi spuna ca intr-o luna nu a luat deloc in greutate, este si foarte agitat, vrea sa mearga, se catara tot timpul pe mobila, dar nu i se pare normal.
In fine poate trecem de aceasta perioada...

Pupici tuturor mamicilor si licuricilor...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

am trimis cateva poze in cont cu prima zi de gradi a flaviei si cateva cu andrei.de ieri andrei se ridica si el in patut.tot de ieri aplauda, o miscare constienta pe care nu i-a aratat-o cineva in mod special.
saptamana asta i-au iesit toti cei 4 dinti din fata si se anunta caninii, care se vad mari si albi.deci , in curand vom avea 8 dinti.

pyc, multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

de la noiBuna dimineata!

Nu am timp deloc dar vroiam neaparat sa urez sarbatoritilor de azi La Multi Ani!

Flowerbee! Sa fii fericita, iubita si inconjurata mereu de cei dragi! Ieri m-am uitat la pozele cu Alexia, care este o scumpa si iti seamana foarte tare!
Ochila sa cresti mare si frumos si papacios si sa-i bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi
Razvi Crisspy, sa va dea D-zeu multa fericire si cat de curand sa fiti din nou tot timpul impreuna. Un mare de la noi.Ma gandesc mereu cat de greu trebuie sa-ti fie si totusi faci fata la toate cu brio!

Noi suntem bine, ai mei sunt veniti la noi, mama ramane 2 luni .Yupiiii!
Lucas a avut o mare iritatie pe fata si pe picioare, de la crema de soare. Alergie la crema in combinatie cu soarele, desi n-a stat deloc expus, poate asa cate 2 minute din greseala. Era spuzit tot saracutul, insa nu-l deranja deloc. Acum aproape i-a trecut dar a durat 3 saptamani.
In rest, ocupatia principala este sa rada la toata lumea, sa se catere pe orice, sa pape cu pasiune si sa roaadaa 8sigur ne ies dintisorii de sus cat de curand)
Avem la aproape 8 luni 8800g, eu zic super bine.

Va pup, ca ma cheama seful!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

A, si sa nu uit:

un maaare de la Lucas pentru Caterina!
Nu ne-ati uitat, nu-i asa?

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/