Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 11

Naty spune:
Amandoua fetele au febra si nas infundat
aalina o zi mare! Sa fie intr-un ceas bun, sa invete bine!
Cand ma gandesc ca mai am doar 2 ani pana acolo ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

Naty spune:
porumbita am citit despre problema voastra, din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau.
Cu Nadia nu am deloc probleme cu somnul. Cu Ioana insa am avut si, la 5 ani, inca mai am.
Am incercat tot ce era posibil, am ascultat toate sfaturile doctorilor, rudelor, prietenilor si celor de pe forum. Nimic. Pana la 3 ani s-a trezit constant, noapte de noapte, de cel putin 5 ori. Nu plangea, nu manca (de la 3 luni jumate nu a mancat noaptea), nu bea ceai, nu bea apa. Pur si simplu nu dormea, uneori o apuca joaca cate o ora si toate incercarile de adormire erau un esec. Alteori ii cantam, o mangaiam, sasaiam si in cele din urma adormea la loc.
Acum, la 5 ani, inca se mai trezeste cate o data sa faca pipi sau sa bea apa, dar chiar de nu se trezeste are un sumn foarte agitat, vorbeste, striga, plange, rade, se foieste in tot patul, se ridica in fund (in somn).
Cand era bebe nu reuseam sa o culc decat leganata in brate (muuult timp) sau plimbata cu carutul. Daca o puneam in patut plangea pana se invinetea si dadea in spasmul hohotului de plans.
Pe la 1 an a inceput sa adoarma cu cantece. Cantam mult, mult si in cele din urma adormea. Ulterior am trecut la povesti. Si acum citesc povesti inainte de culcare, dupa care se mai foieste circa 30 minute si adoarme.
Sper sa nu repeti experienta mea si iti doresc mult succes in gasirea unei metode!
PS Faptul ca Nadi adoarme singura in patutul ei (spunem noapte buna, stingem lumina, inchidem usa si in maxim 15 minute e adormita) mi se pare o minune, ceva incredibil, pur si simplu nu credeam ca exista asa copii!
Si sa nu te iei dupa cei care spun ca e greseala ta, uite eu am doi copii crescuti la fel de aceleasi persoane si total diferiti!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

IRINA.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty PS Faptul ca Nadi adoarme singura in patutul ei (spunem noapte buna, stingem lumina, inchidem usa si in maxim 15 minute e adormita) mi se pare o minune, ceva incredibil, pur si simplu nu credeam ca exista asa copii! Si sa nu te iei dupa cei care spun ca e greseala ta, uite eu am doi copii crescuti la fel de aceleasi persoane si total diferiti |
imi suna in cap asta de la un telef cu Naty de pe la 5 luni....ma ajuta inca.Multumim si sanatate fetelor
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

miereamara spune:
Porumbita sorry dar nu prea te pot ajuta pt ca Aidan a avut doua nopti mai bune in care nu s-a trezit , dar acum a revenit la obiceiurile dinainte.
De adormit adoarme numai in brate, leganat pe fotoliu. Dar nu ma deranjeaza si nici nu as schimba asta pt nimic in lume. Este momentul nostru de liniste, de calm, dupa o zi plina, momentul in care imi reincarc si eu bateriile cu el in brate.
Chiar nu inteleg de ce trebuie sa adoarma copilul singur dc el nu poate sau nu vrea. Am primit si eu sfaturi peste sfaturi, sa-l las sa planga, sa, sa, sa...le-am ignorat si bine am facut. In fine, fiecare face cum crede.
Acum se trezeste cam de doua ori pe noapte, o data adoarme singur si o data tb sa ii dau apa sau lapte si sa-l iau in brate un pic. Asta este, nu ma deranjeaza f mult, oricum e mult mai bine fata de noptile in care se trezea de 4-5 ori si plangea cate o jumatate de ora de fiecare data.
I-au iesit si dintii de sus, deci probabil ca o sa avem o perioada de acalmie de care e bine sa profitam la maxim.
In rest toate bune, este un dulce si un dragut cum ma urmareste prin casa si ii turuie gurita ma-ma-ma-ma, primul lucru pe care il vad dimineata cand deschid ochii e fetisoara lui printre gratiile patului, cu un zambet larg si un ma-ma peltic. Cum sa-l mut mai in alta camera, cum?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Porumbita spune:
sarumana de raspunsuri!
naty sanatate fetelor;
miere el e in camera lui de la o luna; nici nu ar putea cu noi pt ca nu ar mai dormi sau noi ar trebui sa ne culcam odata cu el si sa nu ne trezim peste noapte (la zgomot se trezeste, asta de pe la 4 luni ca pana atunci dormea si dc bagai bormasina alaturi)

bebelusi spune:
Fetelor eu ma impusc, de azi dimineata nu avem apa si nu ne-a anuntat nimeni, nu am apa la baie, nu am spalat vasele, nu pot sa fac nimic si mai ales cu bebe mic......
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

anna-mama spune:
Fetele, i-am cumparat lui Vladut 2 caciulite di Auchan, nu stiu cand au bagat marfa ca deja nu prea mai erau multe, ce mi-a placut cel mai mult aveau doar roz numarul lui M-am uitat pe eticheta si era trecut site-ul asta, poate va intereseaza http://www.sepci .ro/catalog/caciuli-copii_16.htm (fara pauza dupa sepci)
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee MAI ESTE CINEVA CARE NU A PRIMIT INDEMNIZATIA PT CRESTERE COPIL? Eu am depus dosarul la sfarsitul lunii mai si nici pana acum nu am primit nimic. Azi am sunat si mi-a raspuns un fucntionar plictisit care mi-a zis in scarba ca mai trebuie sa aduc o copie de pe certificatul de nastere al copilului pt ca lor si s-a schimbat programul informatic si trebui reconfirmata cererea. Cand am auzit, m-au luat toti nervii. Dar nu ma puteau suna? Pentru ce le-am dat nr de tel, adresa de mail si alte date de contact? Oare nu isi dau seama ca unele mamici chiar au nevoie de banii astia? Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
DA! Eu!
Eu am depus dosarul la inceputul lui iunie....deci mai am de asteptat vad. Acum dupa ce-mi spui asta ma gandesc sa sun si eu ca poate trebuie sa duc ca si tine o copie de pe CN...hmmmm...chiar ca sunt delasatori...de fapt nu le pasa pur si simplu...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Alina1976 spune:
Selene, bravo pentru achizitii!...ma bucur ca ai gasit lucrusoare frumoase. Sa se bucure de ele Dariuta printesica
.
Naty, sa stii ca si eu am avut perioade din asta cu ameteli...cea mai nasoala a fost acum multi ani cand aveam zilnic....eram sigura ca am vreo tumora la cap...insa a trecut. Apoi am facut analize de sange si aveam niste carente pe acolo. In perioada aia fumam mult, beam cafele, munceam cate 11 ore pe zi in stres maxim. Tu analize ti-ai facut? Stii ca se spune ca e bine ca dupa 6 luni de la nastere sa-ti faci analizele. Probabil ai vreo carenta de Fe sau de Mg...nu te nelinisti. Ametelile au multe cauze...nu inseamna neaparat ca e ceva rau. Ai si alte simptome?
Lisa, Doamne cand am citit ce ai scris mi-am si imaginat momentul si mi s-a facut pielea gaina....groaznic. Eu am citit cateva carti de prim ajutor la bebelusi si ce sa faci (aveau si poze) in caz de innec si alte alea....ca mi-e teama si groaza de asa ceva. Bine ca sunteti in regula acum....ce sperietura, draga de ea. Pup Anutza dulce
Carmen, ma bucur ca suteti bine si ca mai ai timp sa ne mai scrii cate ceva. Te cred ca iti este greu cu asa program....bine macar ca ai cu cine lasa bebelusul si mai ales ca stii ca este pe maini foarte bune e mare lucru. Pup dulce printisorul si mamica lui draga
Bebelusi, ce nesimtiti!!! Cred ca nu le pasa de nimeni si de nimic! Cum au putut sa faca asa ceva??? E inadmisibil si te cred ca esti intr-o situatie nasoala. Nu poti sa speli copilul, vasele...vorba ta...offffff :-((( sper sa se dea drumul repede.
Auzi? Da poate o fi vreo avarie pe scara...o fi sparta vreo teava la vreun vecin...nu te poti interesa? Sau sa-l rogi pe Mircea sa vada...macar sa stiti ceva.
Aalina, FELICITARI draga mamica!!! Cred ca ai avut emotii cat casa!! daca am avut eu in prima zi de gradi...imi dau seama cum a in prima zi de scoala....nu-i asa ca ti-ai adus aminte de cand era bebelus...si te-ai uitat la el cat de mare e acum...si cand a trecut timpul asta. Nu ti-e dor de Fabian bebelus din cand in cand? Mie mi se face un dor de Ana bebelus de nu mai pot si atunci ma uit la pozele ei de cand avea cateva luni....
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Alina1976 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca azi prietena mea cea mai buna, sora mea (cum ii spun eu), a facut FIV (de fapt IXI pt cine stie) in Germania. Azi a fost ziua cand i-a facut punctia sa-i scoata ovulele. Am vorbit cu ea la tel dupa si era varza saraca...am plans cand i-am auzit vocea si mai ales cand mi-a pove cum a fost, ce stres, ce durere, anestezie in urma careia a vomat, a lesinat....a fost cumplit. Dar a putut sa vada cu ochii ei toata procedura de dupa...si cum s-au format embrionii...uitase parca de tot si de toate...saracuta, cat a suferit si a indurat de atatia ani...ma rog la D-zeu din tot sufletul sa fie bine si sa prinda si sa tina bebelusul in burtica.
Trebuie sa multumim zi si noapte lui D-zeu ca am fost asa norocoase...avem cele mai mari averi din lume!!SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA