Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
fetele am vorbit cu sotul Luciei... cred ca de acum si-a facut efect epidurala si poate rueseste sa doarma un pik...ca azi noapte nu a dormit deloc. va tin la curent cand aflu ceva.
eu ma simt cam ciudat...dureri de spate la greu...si cam incordata la burta...dar nu contractii. asa ca o sa iau un no-spa ca nu sunt pregatita. nici geanta nu o am facuta...plus ca mai trebuie sa imi termin treburile. sunt nebunnaaaa...parca m-a luat isteria acum cu curatenia asta. loc sa ma plimb si eu...
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
M Oana spune:
Tantiiiiii Nela, eu sunt Roza-Scleroza, fata cu mot in frunce, de la parter, de la apartamentul cu gratii la feresti, puse de tati, ca sa nu ne intre tepii de la trandafirii din fata blocului prin geam, eu stiam ca Ana mananca mere, dar daca e vorba de copane, nu aruncati vreo 2 si la noi, ca a intrat apa de la oceanul-estuar in casa si mama a oprit gazele de 2 zile, ne plimbam cu barca prin vastele apartamente si ascultam muzica lui Edit Pilaf, ca mama a zis ca orice calamitate poa' sa vina, cat timp merge gramofonu', ea nu pleaca din casa, plus ca mai nou am facut si crescatorie de broaste in Rosenthal-urile, Versacele si Villeroy & Boch-urile de la bunica, mama e in faza in care nimic altceva nu-si mai doreste pe lume......
Iar Adi nu stiu, draga mea, de ce nu crezi tu ca te pot atinge calamitatile aflate la mile distanta, cand am citit iou pe net, ca dupa incendiu devastator din China, un nor grooooooos de praf a umplut tot mapamondul. Pai putea un amarat de nor sa umple mapamondul si ciclonul sa nu bata mila pan' la tine.....
Si oricine priveste pe o harta, zau daca nu vede cat de mici sunt distantele intre state, sa le masori cu degetelele si nu altceva.....
AMR 12 zile
delia79 spune:
Nela, este intr-adevar super apartamentul, are o vedere superba!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti toti 3 in el . Ma bucur ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
M Oana spune:
Aaaaa, Tanti Nelaaa, eu mi-as cumpara niste multe becuri, sa am in casa, ca am vazut ca noaptea la voi e boierie mare, sta toate becurile aprinse, sigur ramaneti in curand, fara curent in zona.........
Dar voi, macar astia de la etajul 26, de la lumina aia multa, puteti dormi noaptea? Nu va intra licuricii in ochi?
AMR 12 ZILE
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Tantiiiiii Nela, eu sunt Roza-Scleroza, fata cu mot in frunce, de la parter, de la apartamentul cu gratii la feresti, puse de tati, ca sa nu ne intre tepii de la trandafirii din fata blocului prin geam, eu stiam ca Ana mananca mere, dar daca e vorba de copane, nu aruncati vreo 2 si la noi, ca a intrat apa de la oceanul-estuar in casa si mama a oprit gazele de 2 zile, ne plimbam cu barca prin vastele apartamente si ascultam muzica lui Edit Pilaf, ca mama a zis ca orice calamitate poa' sa vina, cat timp merge gramofonu', ea nu pleaca din casa, plus ca mai nou am facut si crescatorie de broaste in Rosenthal-urile, Versacele si Villeroy & Boch-urile de la bunica, mama e in faza in care nimic altceva nu-si mai doreste pe lume...... Iar Adi nu stiu, draga mea, de ce nu crezi tu ca te pot atinge calamitatile aflate la mile distanta, cand am citit iou pe net, ca dupa incendiu devastator din China, un nor grooooooos de praf a umplut tot mapamondul. Pai putea un amarat de nor sa umple mapamondul si ciclonul sa nu bata mila pan' la tine..... Si oricine priveste pe o harta, zau daca nu vede cat de mici sunt distantele intre state, sa le masori cu degetelele si nu altceva..... AMR 12 zile |
Adi, MOana, nu sunteti nici voi pe treaba voastra, bag de seama!!!!
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
Iulika29 spune:
Nela da e frumos aici si toamna..singura chestie este ca ne mananca intunericul in curand..A inceput så se micsoreze ziua si va continua så fie micå micå..se va innopta pe la 3 la amiazå asta pe la sf lui nov si tine pana prin februarie ''noaptea'' asta..
Bruculicå e bine..doarme acum..in curand e ora de maså si apoi are program de veghe..Dar e perfect..Doarme bine noaptea..aseara chiar am ramas surprinså cand la 20 a adormit, s-a trezit la 1 pt papa apoi la 5 si la 8 dimineata ne-am trezit de tot..In general doarme bine noaptea dar pe zi sta destul de mult treaz si probabil de aia..
Luni face o lunå..Yuhuuuu..E flåcåu mare ce mai.....Si doamne ajuta så nu vina colicii ca pana acum nu s-au aratat uråtii..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
NelaM spune:
citat din mesajul lui MangaGirl fetele am vorbit cu sotul Luciei... cred ca de acum si-a facut efect epidurala si poate rueseste sa doarma un pik...ca azi noapte nu a dormit deloc. va tin la curent cand aflu ceva. eu ma simt cam ciudat...dureri de spate la greu...si cam incordata la burta...dar nu contractii. asa ca o sa iau un no-spa ca nu sunt pregatita. nici geanta nu o am facuta...plus ca mai trebuie sa imi termin treburile. sunt nebunnaaaa...parca m-a luat isteria acum cu curatenia asta. loc sa ma plimb si eu... MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI |
Multumim pentru vesti, Maria. Sper sa se odihneasca Lucia, ca are nevoie acuma.
Nu mai bine faci tu bagajelul? Asa, usurel, ca nu e graba. Dar macar sa ai pus ceva cat de cat acolo, pentru orice eventualitate.
Si sa stii ca eu cred ca ai intrat deja in faza de nesting, avand in vedere isteria asta cu curatenia.
delia79 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl fetele am vorbit cu sotul Luciei... cred ca de acum si-a facut efect epidurala si poate rueseste sa doarma un pik...ca azi noapte nu a dormit deloc. va tin la curent cand aflu ceva. eu ma simt cam ciudat...dureri de spate la greu...si cam incordata la burta...dar nu contractii. asa ca o sa iau un no-spa ca nu sunt pregatita. nici geanta nu o am facuta...plus ca mai trebuie sa imi termin treburile. sunt nebunnaaaa...parca m-a luat isteria acum cu curatenia asta. loc sa ma plimb si eu... MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI |
Multumim de vesti despre Luto. Chiar si cu epidurala nu cred ca va mai dura mult, iar despre somn....hm, sa fie, desi cu atatea emotii cred ca va fi greu sa doarma . Asteptam vestile bune oricum
Iar tu Manga draga incearca sa te odihnesti un pic, mai lasa treaba pentru cateva ore ca nu se intampla nimic . Nu vine el Sasha chiar azi.
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
Iulika29 spune:
Exact te-au apucat nebuniile acumm..Cicå ai terminat munca dar esti parcå mai agitata decat cu munca..Ia linistete-te tu nitel..hai acum cat te vad
Hai Luciaaaaaa!!Så te odihnesti mami ca ai nevoie...Hai ca mai ai un pic..
HAi Daciana Asteptåm vesti de la domnul sotz!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
NelaM spune:
citat din mesajul lui delia79 Nela, este intr-adevar super apartamentul, are o vedere superba!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti toti 3 in el . Ma bucur ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit 37+ in curand mamy de Sofia scumpa CEZARIANA 21 SEPT ! |
Delia, multumim frumos, esti o scumpa.