Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ohooo, Iulika, pai luni avem bairam mare! Face Bruculica o luna! Multi ininte si tot asa de cuminte sa iti fie! Ma bucur din suflet ca ai un baiat asa cuminte, mancacios si fara colici. Asa sa il tina Doamne Doamne.

Ca nu mai stiu, e promis parca Bruculica, nu? Ca am dat in grija ginerilor de Anuska acuma si macar sa stim de-o treaba!

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI DACIANA!!!!!
HAI LUCIA!!!!!

34+ cu Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Ohooo, Iulika, pai luni avem bairam mare! Face Bruculica o luna! Multi ininte si tot asa de cuminte sa iti fie! Ma bucur din suflet ca ai un baiat asa cuminte, mancacios si fara colici. Asa sa il tina Doamne Doamne.

Ca nu mai stiu, e promis parca Bruculica, nu? Ca am dat in grija ginerilor de Anuska acuma si macar sa stim de-o treaba!

Påi e promis..M-am miscat repede..Jumatatea lui e frumoasa fatå a Selenei Ebru ..Eu mi-am asigurat nora cand era treaba ''fierbinte''

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Aaaaa, Tanti Nelaaa, eu mi-as cumpara niste multe becuri, sa am in casa, ca am vazut ca noaptea la voi e boierie mare, sta toate becurile aprinse, sigur ramaneti in curand, fara curent in zona.........

Dar voi, macar astia de la etajul 26, de la lumina aia multa, puteti dormi noaptea? Nu va intra licuricii in ochi?

AMR 12 ZILE

Pai da, mai Oana, vezi, aici e cu cantec... noi astia de la 26 nu ne-am cumparat bece deloc, ca sunt licuricii si doar tragem perdelele si hopa se face lumina ca ziua.
Asta noaptea, ca ziua nu ne mai trebe nimic, nici mancare, nici apa, ca ne uitam hipnotizati la nenii din fata, de pe vapoare, iahturi si alte cele. Sau ramanem asa, pierduti, cu ochii in zare si in soare. Ma bate gandul sa imi iau un binoclu, ca e bun la casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Påi e promis..M-am miscat repede..Jumatatea lui e frumoasa fatå a Selenei Ebru ..Eu mi-am asigurat nora cand era treaba ''fierbinte''

Salut Obelixa , ma bucur enorm ca Bruce e un cumintel si un scump, nu degeaba e curtat de fete frumoase .
Cam pe cand asteptati venirea intunericului? La noi, desi e o vreme superba in ultimul timp, ma trec fiorii cand ma gandesc ca pe la sfarsitul lui nov incepe teroarea iernii si tine pana prin aprilie . Dar toamna aici e spectaculoasa!

Dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu poze la semnatura

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Oh, da, asa e!
Frumoasa fata, ai dreptate! Da, asa baiat, asa fata!

Ce sa facem acuma, las' ca gasesc eu un alergator de soi si pentru strutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Mangulico, multumim de vesti. Mie tot nu-mi vine sa cred ca naste Luto, ca m-am obisnuit cu ea mereu pe-aici, in asteptare. ce frumos...
HAI LUTO!!! fetele sunt mai nerabdatoare decat tine

Nela, e superb apartamentul sa-l stapaniti sanatosi!!!

Fata mosului, esti o foarte mare figura

Ionika, azi am mancat un ananas intreg de am facut numai basici pe limba persoanal, nu cred in metoda asta, dar daca e si ea trecuta pe lista de "induce labour"...de ce nu?!

40+3

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nela, frumos apartament, superba priveliste, minunata burtica!

Delia cu multa placere. Arati foarte bine in pozici si ai o burtica super.

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Mangulico, multumim de vesti. Mie tot nu-mi vine sa cred ca naste Luto, ca m-am obisnuit cu ea mereu pe-aici, in asteptare. ce frumos...
HAI LUTO!!! fetele sunt mai nerabdatoare decat tine

Nela, e superb apartamentul sa-l stapaniti sanatosi!!!

Fata mosului, esti o foarte mare figura

Ionika, azi am mancat un ananas intreg de am facut numai basici pe limba persoanal, nu cred in metoda asta, dar daca e si ea trecuta pe lista de "induce labour"...de ce nu?!

40+3

pozici

Adinus, vine si la tine momentul ca nu ramane nimeni nenascuta, ai nitica rabdare . Te cred ca abia astepti printesica . Si zici ca ananasul al provoca nasterea? Eu mananc de placere, nu stiam ca ar avea efecte secundare

HAI LUTO !!

37+
CEZARIANA 21 SEPT !
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

[

Salut Obelixa , ma bucur enorm ca Bruce e un cumintel si un scump, nu degeaba e curtat de fete frumoase .
Cam pe cand asteptati venirea intunericului? La noi, desi e o vreme superba in ultimul timp, ma trec fiorii cand ma gandesc ca pe la sfarsitul lui nov incepe teroarea iernii si tine pana prin aprilie . Dar toamna aici e spectaculoasa!

Dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu poze la semnatura

37+
CEZARIANA 21 SEPT !
photos

Delia se micsoreaza ziua pe zi ce trece..Acum e 18. 35 si deja incepe så se innopteze.. bine ca e si innorat dar la ora 20 30 gata e noapte asta acum in septembrie..dar pana la mijl lui decembrie va fi noapte amai scurta se innopteaza pe la 15-16..Si cu frigu nu e chiar ca la voi så iti inghete mucii in nas

Mergi la inceput