Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Multumim Adi pentru sfaturi!! nepretuite!!!

Dana15, eu sper sa mearga totul struna la toate fetele si sa nu ajunga sa se streseze de probleme neasteptate...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Iulia Papusa, tinem pumnii maine, sa fie totul bine si sa ne dai vesti cat mai repede!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Vad ca nu mai este nici o veste de la fetele nascaretze. Ma duc si eu la dus si somn ca e 00:43

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Adimercedes, noapte buna, somn usor!
Multumim pentru dedicatii!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Lutoniana ce frumos!!! Chiar la termen

Hai Lutoniana!!!

39+3 zile cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Monikus, eu inclin sa cred ca doctora ta e neserioasa, auzi...sa-ti spuna o greutate asa din burta . Cel mai important e ca bb e sanatos, greutatea conteaza mai putin cred eu. Oricum, fiind in ro ai posibilitatea sa mergi la alt ecograf si sa te linistesti . La 33 sapt greutatea medie e de 2 kg din cate stiu eu.

Manga, sa folositi cu folos toate cumparaturile pt Sasha. Se pare ca esti in nesting serios, da-i batai in continuare .

M Oana, imi plac tare mult mesajele tale si faptul ca esti o mica enciclopedie si sari cu info de cate ori e nevoie . Iar numele ales pt fetita e superb .

Ramsan, multumim pt info de pe mail, o enciclopedie si tu . Sa traiasca trupa canina .

Raluk, esti pe baricade ca intotdeauna sa dai vestile bune de la proaspetele mamici . Si vad ca a inceput aranjatul cuibului si la voi in familie .

Andraiulia, se apropie si la tine momentul sa o cunoasteti pe pritesuca voastra . Multa bafta

Adi, ce mesaje frumoase scrii si tu si pline de incurajari . Si ce scumpa e fetita ta cum isi pronunta ea numele mititica . Btw, voi comanda si eu Infacol, ca prea te-am auzit laudand produsul asta.

Dana, asa mami, baga tare cu strugurii . Rau nu are ce sa-ti faca. Eu am avut o mica obsesie cu strugurii prin mai si m-am linistit abia dupa ce am trecut de vreo 15 kg .

Mary, sper ca esti mai bine cu mastita aia blestemata . Si sper ca ai avut timp sa citesti sfaturile fetelor, eu cred ca merita incercat orice pt a pastra lapticul

Ce simpatica a fost Luto, ca nu se prindea cum sa cronometreze contractiile . Dar vad ca s-a prins repede si acum ''lucreaza'' la bebitza al ei . Si bancul super amuzant

Roxxy, ce frumos ai povestit despre intalnirea dintre puiutii tai . Si ce domnisoara frumusica si bolfosica ai tu acolo .

Monica, pupam pe Dragos sa-i treaca colicii si pe tine of course sa reusesti sa te odihnesti un pic .

Madalina, iti trimit si eu un buchet mare de flori pt o fata atat de speciala ca tine. Eu nu prind posturi romanesti aici dar citind ce au scris fetele am inteles ca s-a facut un reportaj despre tine.

Gata cap 195 , revin........ scuzati placinta

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela am vazut si eu pozicile cu apartamentul..e superb..Ce priveliste...mai ales din pat..Superb, så il stapaniti cu drag...

Se pare ca un Suedia s-a instalat toamna pe bune..Au inceput ploile..Azi erau decat 16 grade cu soare inainte de ploaie..Gata vara..Dar nu voi uita aceasta vara nicicand..A fost o vara superba...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Sa va spun si despre mine! Ieri si azi am fost pe la spital ca sa monitorizam bebita caci de acum se apropie de termen.
Toate sunt bune, dar bebita nu se grabeste deloc. Asa ca si eu si doctorul o asteptam sa se hotarasca sa apara pe lume Cred ca o sa depasesca termenul de 40 de saptamani

39+3 zile cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Delia, unde nasti, sa te trec in listutza de programari.

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Alex, multumesc, esti o draguta . Nasc la spitalul St. Mary, Montréal. Ora la care va fi cezariana nu o cunosc, cica e o perioada extrem de aglomerata , dar va fi in cursul zilei de 21 sept. Si de anuntat ca am nascut am dat nr de tel la Simmona de la colegele canadience si la Doloress care va fi nasa fetitei .

Merci inca o data ca te-ai oferit sa ma treci pe lista

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Nela am vazut si eu pozicile cu apartamentul..e superb..Ce priveliste...mai ales din pat..Superb, så il stapaniti cu drag...

Se pare ca un Suedia s-a instalat toamna pe bune..Au inceput ploile..Azi erau decat 16 grade cu soare inainte de ploaie..Gata vara..Dar nu voi uita aceasta vara nicicand..A fost o vara superba...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Ma bucur ca ti-a placut apartamentul (si tie si fetelor). Nu este proprieate personala, sper ca nu asta am lasat sa se inteleaga. Este un apartament inchiriat, pentru 2 ani. Nu am eu bani pentru a cumpara apartament in HK, desi mi-as dori asa ceva...
Este un apartament micut si cochet, cu un view superb, numai pe geam as sta cu ochii. Parca sunt in statiune, vorba Ralukai. Este ceea ce ne-am dorit demult. Multumesc lui dumnezeu!

In alta ordine de idei, eu nu am somn (e 11.30 pm si eu pe la 10 alta data eram dusa)... sunt prea linistita, chiar radeam cu sotul azi, dupa ce am aranjat toate lucrurile: ce ciudat mi se pare sa nu mai am nimic de facut, sa stau, sa nu mai am nici un stres. Pai ma obisnuisem cu griji si tot tacamul, ce mai fac acuma?!

No, pai de-acuma o astept pe Ana sa vina...si as vrea sa ma duc la bazin, cat mai este inca soare si se poate innota afara.
Ce romantic, un pic melancolic trebuie sa fie acum in Suedia, cu toamna venita... Culorile ar trebui sa fie superbe acum, la inceput de toamna, nu?
Ce mai face Bruce?

Ce se mai aude de fetele noastre? Nimic, nimic?

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput