Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

MOana, super tare! Mi-ai adus aminte de lucrarea mea de diploma care era ceva de genul situatia juridica a femeii in sec XV, stiu ca m-am stricat de ras cat timp m-am documentat. A fost chiar o placere!

Nela, mi se pare corect sa bagi numai pulpite!

Adinus, chiar asa, ce metoda de inducere folosesti azi?

LUTO

DACI

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gata, am pus si poze cu apartamentul nostru dragut

Sper ca am reusit linkul din prima incercare.

Noi ne ducem la un dus cald, ralaxant si dupa TV.

Nu inainte de:

HAI LUTO!

HAI DACIANA!

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Wow Nela, spectaculos, mirific, superb! Ai avut dreptate cand ai spus ca e de vis!

RalucaPaun, parca tu ai avut si experienta unei anestezii generale. Ce ai alege intre cele 2 tipuri?

De Camy Pus ce mai stiti?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Anomis,din pacate prima data a trebuit sa recurg la antibiotice si am pierdut laptele

Mary_07, offf, ce rau imi pare ca ai probleme. NU renunta sa il pui pe bb la sanul cu rpicina, chiar daca doare si chiar daca ai senzatia ca nu ajuta deloc. Ba ajuta, inca fff mult (cu conditia sa nu ai puroi pe canale, dar nu cred ca e situatia ta)!!! Si antibiotic poti lua fara nici un pericol pt lapte (imi pare ff rau de data trecuta), dar trebuie sa vezi EXACT ce iti dau, ca nu toate sunt ok. Eu am luat pt mastita Doxicliclina, daca imi amintesc corect, dar stiu ca si Cephalexin e ok, dar musai luat antibiotic minim 10 zile! Desi stiu ca in RO nu se recomanda, mie mi-au zis sa imi pun pungi cu gheata invelite in prosop, ca sa calmeze inflamatia (facusem febra, frisoane, noduli etc). Nu aveam gheata, asa ca mi-am pus pungi cu legume congelate . Pe Lisa o puneam prima data la sanul ala cu problema, dupa care manca dincolo. Incercam sa nu pompez prea mult, nu i-am dat DELOC formula, o puneam la san de cate ori cerea, dar dupa 12h pe antibiotic, mi-am revenit simtitor!!!

Nu mai sta asa, fugi la medic sau trimite pe sot (ei am dat tel la moasa si ea a zis sa vb cu medicul de familie). Am sunat medicul de familie, i-am explicat situatia si a zis ca e ok sa mearga sotul dupa reteta.

Tin pumnii sa fie bine. Nu dispera, nu e obligatoriu ca experienta de data trecuta sa se repete!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Mai intai tin sa felicit noile mamici si sa le doresc copilasi sanatosi, mancaciosi si cumintei : Diamar, Kawaichan, Roxxy80, Miha74, Anco, Cristina_Ana, Anamaria si Aida.

Un calduros bun venit urez gascutei de dovlecei ai mamicilor sus mentionate: Matei, Joshua, Maria, Iris Teodora, Darius & Robert, Emma Ioana, Alexandru si Eric Tudor. Sa fiti norocosi, iubiti si sa va faceti parintii fericiti!!!

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai Luci!!! Nastere usoara!!!

Hai Daciana!!! Nastere usoara!!!

34+ Alex

Mergi la inceput

Iupiiiiii, Nela ne scrie din HK!!! 80% e aranjat deja??? Si eu ma plang ca am de facut cateva bagaje?

Dana

Ce m-am emotionat de mesajul sotului Dacianei!!! ("sotzu la aparat", 10 minute se transforma in 5, emotiile, totul ...). Hai ca azi e zi de bocit . Si ne ameninta cu o poza mai spre seara . M-a distrat tare ca si-a pus "thank God I'm a man" cand a raspuns Danei . Doamne ajuta sa fie bine!

Melania sa speram ca se rezolva totul

Danuta ma bucur mult ca esti la un doctor care macar stie ce trebuie sa faca cu voi. Deci miercuri e ziua cea mare. Te pup cu drag si ma bucur ca nu ti-a mai fost asa rau!

Liliana esti sigura ca vorbesti de mine cu ordinea? Cred ca o sa-i arat postul tau mamei mele

Madalina uauuuu, deci vor sa vina si la nastere? Super, te vedem la tv

Luci ce calm, mami, ce calm, sa ne dai deja sfaturi... si sa ne povestesti cum esti! Pupam mamica! Iti savurez la maxim postarile de azi

Alex sper sa treaca repede starea asta. Sigur e ceva legat de hormonii de sarcina, nu te stresa...

Dana bestial bancul!!!

Nela e superb noul apartament! . Ai impresia ca esti in concediu, cu panorama aia! Si patul de la dormitor cum e pozitionat langa geam . Si camerele arata mari, si mobila e frumoasa! Hihihi si tu cu burtica ta ! Pupam burtica

Eu acuma am sosit de la apartament. (Si acolo am calculator, stateam pregatita sa va dau vesti despre Daciana daca mi-ar fi dat sms, dar daca n-am primit nimic, am lucrat fara sa intru ca am stiut ca altfel e compromisa operatiunea impachetat). Mai am acolo de strans numai de prin bucatarie ce imi trebuie pe aici, si apoi sa mearga mami intr-o zi sa curete peste tot. Deci de prin camere am terminat. Dar acum aici la casa imi stau toate in saci si bagaje si n-am nervi de ele . Mai trebuie sa treaca o saptamana de leneveala cred ca sa ma apuc sa despachetez .

Sotu s-a apucat de mobila puiului, patutul e gata deja . Poate maine va fac niste poze . Asa ca saptamana viitoare ma pot apuca de spalat lucrusoare, ca o sa am unde sa le pun...

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Hai Daciana! Hai Lucia!

37+

Mergi la inceput

Acum iar dezertez putin, sa ii tin de urat la mami, ca iar pune ceva pe toamna .

Delia ma bucur ca ai mai intrat, uite, la fix pentru galerie!

Si as vrea sa mai aud ceva de la proaspetele mamici. Clodute nu a mai intrat de ceva vreme, Geani,... Le pupam cu drag si sper ca de prea multa iubareala cu puii nu pot intra. Raluca_u m-a sunat azi, a fost tare scumpa. Era la plimbare cu puii. Zicea ca a incercat sa intre zilele trecute si a vazut ca nu merge forumul.

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Uff, cat pe ce sa ratez!!
Haide Luto !!!!Haide daciana!!!
Sa dea domnul sa aveti o nastere usoara!!!

NelaM, superba panoramica de la voi!!Si am vazut si o burtica foarte frumoasa
Ce greu merge dc-ul!!!

Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput