Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ellenuta, stiu ca de asta am ranile, din spital le-am facut si acum chiar daca suge corect nu au timp sa se vindece. Asta e, sper sa treaca curand.

Oana, eu am facut rahi-epidurala. A fost f ok, eram destul de ametita sa mai fac conversatie. Mi-a placut ca dupa ce s-a nascut bebe mi l-au aratat si apoi cat a mai durat operatia am pans non stop.Apoi la terapie cateterul a fost prietenul meu cel mai bun, imi faceau calmantele alea bune.

Daci, nastere usoara si recuperare rapida.

Baby

39+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Luto, tinem pumnii, gata, acus acus vine flacaul!

Ce de treaba este sotul Dacianei, sa-i traiasca! Acus vine si la el momentul magic... imediat! Hai Daciana!

Dana15, Ionika Imediat punem si poze cu locul asta superb, sper sa va placa la fel de mult si voua cum ne place noua.

Alex25, ma scuzi daca deschid un subiect sensibil, dar imi pare rau ca esti tristuta. De ce ai fost suparata, putem sa te ajutam cu ceva?

Dana15, bwahahaha, ce fain e bancul!

Raluka, esti bine, da? Sper ca te plimbi, da?

Gata, ma duc sa "pregatesc" cina!

Va imbratisam cu drag si revenim in curand pe baricade.

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Vaiii, tu Nelo[/red si de la etajul 26 cum strigi tu :" Gigele, hai mama acasa, ca s-a incalzit supaaaaaaaa!!!!!!"

[red]Raluca asta cu plansul am experimentat-o la morfofetala, ma uitam pe ecran si cand spunea Iosupelu' ca totul e perfect, boceam cu suspine de s-a si speriat omu'....
Iar daca zici ca oricum sunt semisedata, parca m-as seda totusi de tot, ca si-n mine e un parau de emotii in astfel de momente, cine stie ce tensiune ma apuca......
Si le zic sa-mi monteze si-un catater, sa-mi dea licori bune dupa....

AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cum sa lipseasca je de la asa o galerie

GO LUCI GO GO GO!!!!!!!!!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

LUCI

DACI

Sa vina puiutiii!!!!!!!!!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Vaiii, tu [red]Nelo[/red si de la etajul 26 cum strigi tu :" Gigele, hai mama acasa, ca s-a incalzit supaaaaaaaa!!!!!!"

Pai sa-ti descriu procesul, e simplu: ma proptesc asa bine... in cele doua picioruse (sigur pana se face copila de "zupitza" sunt din categoria caprioara...), trag aer (umed, caldut, cu iz sarat, maritim) puternic in plamani si strig din toti rarunchii: "Anooooooooo, strutza mamii, baga mare ca-s gata friptanele" (ca noi nu mancam supa, si tu acuma, numa' in friptane o tine mama...).

No cum sunt fetele noastre? A nascut careva?

HAI FETELE! HAI LUTO, HAI DACIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

WHO'S THE STRONGEST GIRL IN THE WORLD?

GOOOOO LUCI!!!

40+3

pozici

Mergi la inceput

Adinus, la tine cum mai mere? Ce metode de declansare a travaliului mai incercm azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

salut fetele, acum am intrat dupa cateva zile de pauza si vad ca se face galerie pt LUTOOOOO

deci sa iasa agitatele pt draga noastra Luto :

HAI LUTO!!!!!! VINE BEBITZA!!!!!!!!!!!!!!

Sunt in recuperari grele, am cateva pagini deschise, va ajung eu vrajitoarelor

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Salut fetele,
Sotzu la aparat. Astept sa ma sune Daciana sa-mi spuna cand stie o ora mai exacta cand urmeaza sa intre in operatie.
Eu sunt la 10 min de spital. Care bineinteles ca se vor transforma in 5 min

Deja am emotii
ps: am postat si la capitolul 192 (ca asa avea mozilla salvata pagina)... dar m-am prins si sper ca acum postez corect)
Multumiri tuturor care fac galerie cu "agitatele"!

Thank God I'm a man! (sac DANA15!)

Sot de Daciana, pun si eu niste fetiscane la treaba

Nastere usoara lui Daci, refacere rapida, bb sanatos, mancacios, necolicos si voios!!!! D-ne ajuta sa fie totul bine!!!

mamica cea curajoasa

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput