America (176)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona J spune:
Hardwood, how nice!
Eu de cind am intrat in casa asta i-am zis sotului ca ar trebui sa inlocuim tile cu hardwood. S-a uitat la mine intr-un fel de m-am speriat si a zis ca poate totusi nu-i asta casa potrivita, ca operatiunea asta de inlocuire cica-i tare complicata.
Uite asa a trebuit sa-l asigur ca pot trai foarte bine si cu tile in bucatarie, dar in secret tot mai visez la hardwood.
Tu ce ai avut pina acum? Poate nu-i totusi atit de complicat cum spune el.
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Andrada, mai pune-le un minut ca nu pot sa adorm. Lume multa, oameni putini |
esti grozava!!!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LucasMom
Scuzati am vrut sa scriu sub 1000 m2. Lotul nostru are intre 8,000-9,000 sqft care-i aprox 800 m2 si mie nu mi se pare mare deloc. Casa e la mijloc, curtea e impartita intre fata si spate. pe suprafata asta e casa cu dekul si garajul care ocupa ceva mai mult de 1/4 din suprafata. Nu ramane multa iarba :(( Alina, Mama to Luc 3/08 |
In cazul asta, ai dreptate, ma gandeam ca back yard-ul e atat :) dar daca (,) casa e pe suprafata asta nu are cum sa fie atat de mare gradina.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Corina, eu zic ca daca foloseste hand sanitizer e ok.
Adriana si Aidan - 4 ani
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
delphin spune:
Buna fetele,
Scuze ca dau buzna asa la voi in "casuta", insa din lipsa de solutii viabile incerc sa cer ajutor la voi.
Pe scurt, vreau sa fac o comanda pe "amazon.com" cu jucarii pt. cel mic, pt. Craciun, iar faptul ca adresa mea de aici este o adresa ARMEES nu-mi ia in cont comanda si-mi refuza livrarea.
Concret, as avea nevoie de cineva dispus sa receptioneze coletul meu la domiciliul sau si apoi sa-l expedieze la adresa mea prin posta(US air Mail).Taxele de expeditie le platesc imediat ce coletul a fost pus la posta, prin paypal.
Inca o data i-mi cer scuze ca v-am inoportunat cu cererea mea si astept cu nerabdare reactiile voastre.
Merci si o zi buna...acum e noapte stiu :)
mihutza11 spune:
Oana stiu si eu cam cum e cu discriminarea asta intre frati, si sora mea e mai mica cu 1 an si 4 luni.. si de la mai toate rudele am simtit-o: lasa ca ea e mica, nu stie/nu poate etc.. numai ca la mine mama m-a inteles aproape intotdeauna..
si eu sper sa nu fac greseli din astea, ma mai gandesc si eu, si inca nu-s gravida cu bb2.. dar tocmai ca ne gandim la asta sigur o sa fie bine..
Cami multam!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
blackpanterro spune:
OMG, nu pot sa va zic cat de transpirat e Aidan din cauza Wii-ului!! LOL
Am cumparat azi pachetul Wii Sports Resort si se joaca de vreo ora si e ud leoarca!! LOL
Are 12 jocuri, printre care preferatul lui, sword fight in gladiator style lol, adica sunt sus pe o platforma si care il da pe celalalt jos castiga. E extra incantat.Cea mai tare faza e ca sabiile sunt colorate si a lui e albastra ca si a lui Anekin Skywalker lol si se preface ca e Jedi Night.
Il recomant tuturor parintilor cu copii mai mici dar si mari cu multa energie de cheltuit :)
Si nu a costat decat $19,95, true value for your money :D
Adriana si Aidan - 4 ani