America (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, mai pune-le un minut ca nu pot sa adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

teasing mei sorry.
promit cind termin si hardwoodu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hardwood, how nice!
Eu de cind am intrat in casa asta i-am zis sotului ca ar trebui sa inlocuim tile cu hardwood. S-a uitat la mine intr-un fel de m-am speriat si a zis ca poate totusi nu-i asta casa potrivita, ca operatiunea asta de inlocuire cica-i tare complicata.
Uite asa a trebuit sa-l asigur ca pot trai foarte bine si cu tile in bucatarie, dar in secret tot mai visez la hardwood.
Tu ce ai avut pina acum? Poate nu-i totusi atit de complicat cum spune el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Andrada, mai pune-le un minut ca nu pot sa adorm.

Lume multa, oameni putini

esti grozava!!!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

tot lemn
dar acum am pus in toata casa asa ca a trebuit sa schimb si bucataria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

9000 square feet nu are cum sa fie sub 100 m2...casa noastra aici e undeva la 1800 si asta este undeva la 170 m2.Asa scrie in contract, nu am stat sa verific.
Gradini de 9000sq feet! Holly molly! si casele sunt pe masura?

Scuzati am vrut sa scriu sub 1000 m2. Lotul nostru are intre 8,000-9,000 sqft care-i aprox 800 m2 si mie nu mi se pare mare deloc. Casa e la mijloc, curtea e impartita intre fata si spate. pe suprafata asta e casa cu dekul si garajul care ocupa ceva mai mult de 1/4 din suprafata. Nu ramane multa iarba :((

Alina, Mama to Luc 3/08

In cazul asta, ai dreptate, ma gandeam ca back yard-ul e atat :) dar daca (,) casa e pe suprafata asta nu are cum sa fie atat de mare gradina.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Corina, eu zic ca daca foloseste hand sanitizer e ok.

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna fetele,

Scuze ca dau buzna asa la voi in "casuta", insa din lipsa de solutii viabile incerc sa cer ajutor la voi.
Pe scurt, vreau sa fac o comanda pe "amazon.com" cu jucarii pt. cel mic, pt. Craciun, iar faptul ca adresa mea de aici este o adresa ARMEES nu-mi ia in cont comanda si-mi refuza livrarea.
Concret, as avea nevoie de cineva dispus sa receptioneze coletul meu la domiciliul sau si apoi sa-l expedieze la adresa mea prin posta(US air Mail).Taxele de expeditie le platesc imediat ce coletul a fost pus la posta, prin paypal.

Inca o data i-mi cer scuze ca v-am inoportunat cu cererea mea si astept cu nerabdare reactiile voastre.
Merci si o zi buna...acum e noapte stiu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Oana stiu si eu cam cum e cu discriminarea asta intre frati, si sora mea e mai mica cu 1 an si 4 luni.. si de la mai toate rudele am simtit-o: lasa ca ea e mica, nu stie/nu poate etc.. numai ca la mine mama m-a inteles aproape intotdeauna..
si eu sper sa nu fac greseli din astea, ma mai gandesc si eu, si inca nu-s gravida cu bb2.. dar tocmai ca ne gandim la asta sigur o sa fie bine..

Cami multam!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

OMG, nu pot sa va zic cat de transpirat e Aidan din cauza Wii-ului!! LOL
Am cumparat azi pachetul Wii Sports Resort si se joaca de vreo ora si e ud leoarca!! LOL
Are 12 jocuri, printre care preferatul lui, sword fight in gladiator style lol, adica sunt sus pe o platforma si care il da pe celalalt jos castiga. E extra incantat.Cea mai tare faza e ca sabiile sunt colorate si a lui e albastra ca si a lui Anekin Skywalker lol si se preface ca e Jedi Night.
Il recomant tuturor parintilor cu copii mai mici dar si mari cu multa energie de cheltuit :)
Si nu a costat decat $19,95, true value for your money :D

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput