America (176)
Raspunsuri - Pagina 6
Ramona J spune:
Cami, vezi cit de putin it takes to make me happy?
Andrada, m-ai lovit! Hardwood peste tot, my dream! Zi repede de care, eu vreau poze cu hardwood chiar inainte de countertop! Forget Miguel, eu vibrez mai tare la hardwoods si la countertop. Na, ce am fost si ce am ajuns!
Multam de review Pantera, ma duc sa vad ce-i cu jocul ala.
blackpanterro spune:
Ramona, you and me both, daca trebuie sa aleg intre Miguel si podele frumoase, aleg podelele 100% LOL.
Iti zic sincer ca jocurile astea sunt super!! :D Aidan e varza saracul si nici nu se lasa, cum il bate unul cum se enerveaza si mai joaca in continuare pana castiga.
Acum joaca JP, ha ha ha, ce boland e, striga tot felul de chestii ce suna a japoneza LOL
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Mii de scuze, acum m-am uitat pe chitanta si am vazut ca setul a fost $49, nu stiu de ce am avut in cap 19. Scuze, scuze!
Am vazut ca pe Amazon insa e $46.99, oh well, isi merita toti banii :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
corinadana spune:
Adriana multumesc de raspuns!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Macrina spune:
Corina, hihi, ca sa fiu in ton cu Ramona, nu poti sa faci o scrisoare la directoare? Sa puna un afis mare ca trebuie sa se spele pe maini cand ajung acolo.. Zic si eu
Noi am avut acu 2 saptamani flu, eu si copii, exact cu simptomele pomenite: tuse latratoare, muci colorati, febra nu prea mare, dureri musculare, bufeuri de caldura, oboseala, toate intr-o saptamana... dupa care ne-am revenit fara niciun medicament.. O fi fost porcina, nu stiu..
corinadana spune:
Macrina !
Raluca are anul asta ptr prima data UN teacher. Este o experienta noua care ajuta zic eu in prag de junior high.
Zicea cineva aici ca a 3a e grea, aoleu si a 5a este parfum; nu stiu cand o sa inceapa ceva serios sa invete. Poate n a 6a...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
BiancaM spune:
Cami, ca parca tu intrebai de gravidute....Noi suntem gata! Joi seara am nascut un baietel de 7lb10oz; Andrei.
Poze inca nu am pe hard, ca nu-mi merge softul de la fuji, dar cand imi ajunge barbatu la laptop la scoala, va fac update
Mami de Amalia si 39+
adriana_m spune:
Wow Bianca felicitarile mele. Chiar ma gandeam la tine daca ai nascut sau nu. Refacere rapida si mult laptic. Bine ai venit pe lume bebe Andrei; sa fi sanatos si papacios. Ce ma bucur pt tine ca ai scapat. Cum a fost nasterea? Astept pozeeee.
Adriana 36+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
BiancaM spune:
Adriana, joi dimineata la control, mi-a rupt dr din greseala apa, si pe la 2.30 eram la spital, dar o camera pt noi s-a gasit abia pe la 6. Pe la 6.30 aveam dilatatie 6, asta dupa ce eram 4 dimineata. Am cerut epidurala, si pana au venit , pana au montat-o, cand m-am intins, deja simteam ca tre sa imping. Asa ca pe vreo 5 contractii Bebe era afara...
Mami de Amalia si 39+
sinzi_ana spune:
Bianca, felicitari!!!!! Mult laptic si nopti linistite!!!
Oana_C, totul depinde de tine...si sunt sigura ca nu vei repeta greselile parintilor tai!!!