Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Subscriu si eu la subiectul "ce prost a mers forumul cateva zile". De cateva ori m-am lasat pagubasa si n-am mai intrat.
Raduc a fost super la gradi, au cantat (adica a mormait si el ceva, acolo) si s-au jucat (adica a bazait ca i-a luat alt copil o jucarie) si a trecut preotul sa sfinteasca si sa le ureze un an bun.
Si "mai meg si maine la gadinita, mami"
Nu prea am putut vb cu el la telefon, ca era f surescitat.
Nu-mi vine sa cred ce perle scoate cateodata. Ieri se juca el cu cuburile, in legea lui, si il aud "saracu' de mineeee, de ce n-am si eu o mami cu ochi albastri?" "Da' mami a ta cum are ochii?" il intreb eu, "Ca ceaiul" (a se citi caprui)..
Poftim discutie.

Saracul de el...cum n-avea el o mami cu ochi albastri.

Am divagat, da' tare m-a amuzat discutia si voiam sa va povestesc si voua.
Sfatul meu pentru "incepatoare" este sa nu va mai stresati asa tare. Lucrurile evolueaza de la sine si evolueaza mai bine daca nu va stresati pentru fiecare aspect.

Parca a fost mai bine la prima sarcina. Daca voiam sa dorm, dormeam; daca voiam sa ma alint, ma alintam; sotul saracul statea numai dupa fundul meu, in casa nu eram lasata sa fac mare lucru (bine, am si avut niste dezlipiri de placenta cu Radu si nu aveam voie prea multe)
Acum...pauza...smotrul e smotru, gatitul - gatit, odihna - pas, alintatura - ioc, poate de impartit, ca de primit... si tot asa...

va pup,
laura

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Salutare mini-burtici!

Ce ma bucur ca ne inmultim tot mai mult, viitorul tarii este asigurat .

Eu vreau sa va spun ca de 3 zile ma tot lupt cu ametelile, e groaznic
si cu greturile cam..Dar asta e bine ca bebe creste.
Eu nu am pofte deloc aproape (de fapt mi-a fost pofta de varza cu afumatura cu ardei iute..yamm), mai mult are sotul. Acum ii e pofta de ardei umpluti asa ca ma pun sa execut, cat mai suport mirosul de mancare, ca cine stie cand o mai vedea.
In rest numar zilele sa ajung la ecografie. Eu nu am zis decat familiei si prietenelor (in nr de 2). AA, sa vedeti faza, in wkd ma suna fina si eu tocmai ma rastisem la wc, si ii zic crek mi s-a aplecat,, la care ea "Nasa poate esti insarcinata si nu stii".

Oricum dupa ziua de sambata(Doamne ajuta sa fie bine) am zis ca o sa zic tuturor..mai putin la munca cred.
PS: Pentru noile gravidute: 'Sarcina usoara si bine ati venit !'

Va pup si aveti grija de voi si de sambureii vostri , iar cele care aveti deja fructe aveti grija si de ele.

Take care

In sfarsit s-a produs minunea! 6+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

M-am aprins mai greu, dar uite ca am reusit So... mai multe date despre mine... sunt nascuta pe 22.04.1985, UM a fost pe 15.08.2009, iar DPN e 22.05.2009. Abia astept sa ma treci si pe mine pe lista, Rossane.

Asta noapte n-am inchis un ochi din cauza ca m-a durut spatele teribil in zona lombara. O fi de rau? ca m-am cam speriat.

<embed src="http://www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aadbb727524f&wt=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" alt="symptoms of pregnancy" height="200px" width="200px" />

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

multumesc pentru primire,fetelor
bun venit noilor burtici in grup
in continuare fara simptome prea dificile ,durere de sani,ii simt foarte grei,ei sunt oricum foarte mici, un pic greata la mirosul de tigara si parfum.
vreau sa intreb ce acid folic folosti,eu folosesc zentiva de 5 mg *3ori pe zi ,e ok,nu cumva e prea mult?in sarcina trecuta am folosit 1 capsula de 400unitati combinata cu complexul de vitamine b,nu mai am posibilitatea sa le procur.

NIKOL si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Eu tot Acifol iau, de la Zentiva. Cand am intrebat la farmacie mi-au spus ca sunt Ok, insa nu m-am consultat cu niciun doctor... acum mi-ai dat si mie de gandit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

multumesc pentru primire,fetelor
bun venit noilor burtici in grup
in continuare fara simptome prea dificile ,durere de sani,ii simt foarte grei,ei sunt oricum foarte mici, un pic greata la mirosul de tigara si parfum.
vreau sa intreb ce acid folic folosti,eu folosesc zentiva de 5 mg *3ori pe zi ,e ok,nu cumva e prea mult?in sarcina trecuta am folosit 1 capsula de 400unitati combinata cu complexul de vitamine b,nu mai am posibilitatea sa le procur.

NIKOL si DAVID (15 MAI 2006)

Nikol, eu iau acid folic de 5 mg, una pe zi. Asa mi-a recomandat d-na dr.

In sfarsit s-a produs minunea! 7+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_79 spune:

Buna burtici ,

Mi-am facut curaj si m-am alaturat si eu grupului vostru ,chiar daca din umbra citesc situ-ul asta de aproape 2 ani , de cand incerc sa raman si gravida.
Cristina_26 avem aceleasi date pentru bebei :UM 10.08 , DPN : 17.05.2010 ...sa stii ca te urmaresc atent sa vad ce simptome ai tu , poate am si eu la fel

Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta burticilor norocoase de mai -iunie cu urmatoarele date : UM 10.08 , DPN : 17.05.2010 , DN:16.06.1979 fara bebe pana in prezent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna, fetelor! Imi doream de multa vreme sa ajung si eu la odisee, dar bebe s-a lasat mult asteptat, prea mult. Acum sa speram ca totul va si bine si ca vom petrece urmatoarele 9 luni aici, impartasindu-ne trairile, bucuriile si temerile.
Vad ca suntem cateva cu DPN-ul foarte apropiat. La mine este 18.05.2009, UM 11.08.2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

DPN 18.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor pe mine sa ma scoateti de pe listuta. A fost sarcina extrauterina. Am fost vineri la eco si am ajuns pe masa de operatie dupa o ora. Sarcina ar fi trebuit sa aiba 5 sapt si 2 zile.
Mi-au scos si trompa stanga unde era sarcina si pe cea dreapta ca avea hidrosalpinx. Am scris povestea mea pe la "asteptand....".

Va doresc succes si sfatul meu sa mergeti la eco si de un miliard de ori daca suspectati ceva. Credeti-ma, sunt patita. Nu exista restrictii in echo si asta o spune un dr in care eu am incredere, si n-am incredere in prea multi

Va pup si sarcini usoare!!

cami

Mergi la inceput