Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
T_Ioana spune:
Ralushka felicitari
!
Bine ai venit alaturi de noi
la odisee.
Sa treci mai multe detalii despre tine (UM, DPN, DN) si maine sau cand o sa aiba timp Roxy o sa te adauge in listuta!
Ioana
5+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
T_Ioana spune:
mommy_to_be felicitari si tie! Am vazut mai tarziu mesajul (cred ca din cauza ca esti moderata). Tinem pumnii sa fie totul bine!
Ioana
5+si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
moni81 spune:
Salutari noilor burtici, va doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
Daca mai are cineva simptomul greturilor "de dimineata" poate ma ajuta cum sa trecem de ele ca pe mine ma omoara nu mai pot sa mananc nimic :( vomit si apa.
roxanik09 spune:
Buna, burtici de flori de liliac !
vai, ce frumos suna ! 
Nu am mai intrat de ceva timp pt ca mie nu mi-a mers site-ul. Nu stiu daca voi ati avut aceeasi problema, insa la mine nu se incarca niciun forum. Asta se intampla la calculatorul de acasa, acum sunt in "deplasare" la parinti la bucuresti si am laptop-ul, iar pe asta vad ca merge. Voi vedea cand ajung la brasov daca problema e a calculatorului sau a fost a site-ului cateva zile.
Anyway, ma bucur sa vad ca ne inmultim si felicitari fetelor cu II, cu sarcini confirmate ! 
Noi intram maine in 7 sapt si inca nu pot spune ca avem simptome.. fff slbe greturi, poate mai accentuate cand sunt in masina si nu conduc eu, dar asta era si inainte.. Insomniile sunt in continuare la mare rang, iar de ieri am si o minunata de indigestie.
Problema e ca ma cam doare ceva in partea dreapta, jos, dar e o durere care apare brusc, ca un junghi intepator si pare sa fie mai mult de os, adica pe sold.. in fine, in bazin... oricum, sapt viitoare mergem la dr, la o noua eco, si mi-am promis ca nu-mi fac griji pana atunci!
Oricum sunt o panicoasa, dar nu mai vreau sa-mi agit bebe-lul aiurea. Vreau sa aiba o mamica optimista care sa-i ofere sprijin.
Va pup pe toate, scuzati "absenta" ( e motivata
) si o saptamana cat mai usoara !
6+
lauriciu spune:
Buna dimneata!
Weekendul ne-a adus burtici noi, vad, felicitari tuturor! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Am muncit in weekend...mama-mama.
Pentru prima data in viata mea am pus castraveti la murat si zarzavat pt ciorbe. Mi-a iesit un lighean, ca n-am stiut sa estimez cantitatile...sa tot fac ciorba![]()
![]()
.
Deci suntem 14+2...si se vor mai adauga si fetele cu dpn in luna iunie, incep sa apara deja...
Intradevar, mamicile cu bb 2 au acasa baietei, nici o fetita pe-aici...:) poate la anu' ![]()
Mie nu mi-a mai fost rau, am avut o energie debordanta tot weekendul. In schimb, trebuie sa mananc dimineata, altfel mi se face greata. Si cafea nu prea mai simt nevoia sa beau. Inainte beam una acasa, una la servciu si una seara la intoarcera acasa. Acum a ramas doar cea de la serviciu si pe aia o intind toata ziua. Nu ca ar fi ceva rau.
Radu are azi prima zi de gradinita. Am avut ceva emotii. Nu am putut sa ma invoiesc, din pacate (poate o sa va povestesc intr-o zi de ce).
Va pup, fetelor!
O zi buna si o saptamana usoara!
laura
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui T_Ioana Ralushka felicitari !Bine ai venit alaturi de noi la odisee.Sa treci mai multe detalii despre tine (UM, DPN, DN) si maine sau cand o sa aiba timp Roxy o sa te adauge in listuta! Ioana 5+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Stiu ca o sa para stupid insa sunt total neinitiata
si as vrea sa stiu ce reprezinta aceste initiale: UM, DPN, DN si unde sa le trec, pentru ca am incercat sa gasesc ceva asemanator la editarea profilului personal si nu am gasit nimic. In caz ca exista un link inspre care ai putea sa ma directionezi pentru a ma informa... as fi bucuroasa sa-l cunosc, deoarece ieri am cautat muuuulte pe forum si nu am gasit informatiile astea adunate la un loc.Multumesc mult!
http://lbdm.lilypie.com/n77wp3.png
M&M spune:
buna dimineata!!!..
Ce repede a trecut weekendul!...
Bun venit noilor burtici : Ralushka si Mommy!! Sarcini usoare si bebei sanatosi !!
Laura, si eu am o energie cum nu am avut sarcina trecuta...felicitari pt prima zi de gradinita a lui Raducu..
Roxi, asa eram si eu la prima sarcina!..
eu ma simt extraordinar de bine azi..
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Roxana, sa stii ca mers foarte prost forumul cateva zile. Si eu am prietene care nu au reusit deloc sa intre.
Nu te stresa, totul va fi bine. Durerile astea, intepaturile mai apar si de lal ligamentele care incep sa se intinda
.
Laura chiar ca ai fost harnica in WE. Eu nu stiu daca anul asta sa mai pun varza murata ca am aruncat 3/4 din butoi, o sa pun doar un bidonas de muraturi asortate si poate ceva gogosari in otet. Iar daca am sustinere de la baieti poate fac si zarzavat de ciorba.
Intr-adevar, numai baietei sunt bb1 pana acum dar poate apar fetitele la sarcinile astea
.
Tin pumnii lui Radu sa aiba adaptare usoara, rapida si raceli minore (Sau daca se poate deloc!)
.
Cristina
Ioana
5+ si
roxanik09 spune:
lauriciu, mult succes in prima zi de gradi, si lui Radu si tie !
cristina, ioana, multumesc pt incurajari. adevarul e ca prea imi caut si eu in coarne. durerea a disparut, cred ca era de la faptul ca ieri am condus mai mult si am stat intr-o pozitie cam ciudata.
Deh, eu am si probleme cu coloana, mai exact o scolioza de toata frumusetea, cu modificari ale oaselor bazinului.. sper ca sarcina sa nu fie afectata, asa cum sper ca nici eu sa nu fu prea afectata de sarcina. imi doresc sa nasc normal !
vai, mi-ati facut pofta de muraturi cu varza voastra acra... as manca non-stop 
6+
sugubina spune:
Dragutele ce tare ca v-ati apucat de muraturi. Si eu trebuie sa ma apuc: mai ales de vinete coapte puse la congelator, apoi gogo si veti in otet:) Ieri am fost la gratar si am avut pofta de castraveti in otet si am cumparat un borcan. Maaama ce buuuni au fost!
Cum va simtiti azi?
Eu am trecut pe langa o dna cu parfum super dulce inecacios..de credeam ca vars pe strada..Yak. In rest mi se facuse ameteala in metrou. Da bine ca sedeam macar.
va pup si zi usoara!
Raluca
6+ cu Pufi Mic