Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_79 spune:
RemY-Mv: sa dea Dumnezeu sa ramanem toate impreuna de-a lungul celor 9 luni de asteptare 
Intradevar santem 3 cu date asemanatoare de nastere ...sa vedem care va fi prima pana la final 
Cami30 ...n-am cuvinte sa mai zic nimic bang]
...sper ca cei apropiati sa-ti fie alaturi si sa poti sa treci cu bine peste aceasta perioada .
sugubina spune:
Hei Mihaela esti gemeni ca si mie. Si cu putin noroc poate si bebe tau iese gemeni..
Bine ai venit!
Raluca
6+ cu Pufi Mic
mihaela_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Hei Mihaela esti gemeni ca si mie. Si cu putin noroc poate si bebe tau iese gemeni.. Bine ai venit! Raluca 6+ cu Pufi Mic |
Daca o sa fie mai lenes cu cateva zile decat DPN am toate sansele
Bine v-am gasit
...de cand vreau sa ajung aici , nici n-ai idee .....e bine totusi ca s-a intamplat mai tarziu decat niciodata ..
roxanik09 spune:
Cami, regret nespus ca a trebuit sa treci prin asa ceva ! Nicio mamica nu ar trebui sa pateasca asa ceva, dar asta este viata, lucruri din astea se intampla (din ce in ce mai des, mi se pare mie) si nu avem cum sa le controlam.
Iti doresc din tot sufletul sa ai puterea sa treci peste aceasta suferinta si sa privesti cu incredere inainte (probabil ca nu ai sa poti din prima ). Acorda-ti timp sa suferi pentru a putea trece mai departe, si nu uita ca alaturi de noi vei gasi mereu sprijin si o vorba de alinare.
Te pup, ai grija de tine.
7+
M&M spune:
Sugubina , inca nu am probleme cu parfumurile inca. SI da, cred si eu ca de la condus; am patit-o si eu sambata cand am condus eu ceva mai mult.
Laura, eu mai atipesc cand doarme Mihaita ( inca doarme cate 2 ore de 2 ori pe zi ). ce " perle : scoate raducu; abia astept s ail aud si eu pe Mihaita..
Dorinuta, asa si sotul meu..mai mutl el cu poftele..
Mie parca nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, in afara de sanii putin durerosi si o pofta nebuna de cafea nu mai am niciun simptom...
Mommy, durerile lombare apar in timpul sarcinii..uneori pot fi si semne ale unor contractii..
Nicoleta, eu iau acid folic de un mg, Chiar asa se numeste Ac folic de 1 mg, doar ca se gaseste foarte greu. Am cautat la vreo 10 farmacii inainte de a-l gasi. SI aiu o capsula pe zi. E produs de Arena Groupo....
Mihaela, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!! MA bucur ca suntem 2
cu acelasi DPN.
fetele nou venite, scrieti repede 10 mesaje pentru a scapa de moderare si , pt ca mesajele voastre sa apara in timp real..
Remy, bun venit !!! Sarcina usoara si bebe sanatos....
Cami, imi pare atat de rau!!! Multa putere sa treci peste aceasta " intamplare nefericita ", iar DD sa te binecuvanteze cat mai curand cu un bebe . Oricand simti nevoia sa vb cu cineva, suntem aici.
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
T_Ioana spune:
Cami draga ma doare inima de suferinta ta
. Eu citesc mult la aspirante si imi vine sa plang pentru fiecare nereusita, pt fiecare problema. Dar voi sunteti niste luptatoare, niste femei puternice si am incredere ca Dumnezeu va fi alaturi de tine sa-ti strangi puiul in brate cat de repede
(stiu ca asta inseamna FIV si stiu ce implica dar sunt convinsa ca totul va fi bine pana la urma).
Sa dea DD sa te refaci repede si sa nu-ti pierzi speranta
.
Sa stii ca tare m-ai pus pe ganduri cu echo, cred ca o sa merg si eu cat de repede!
Ioana
5+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
dorinut@ spune:
Cami..cuvintele sunt de prisos..
Chiar astazi ma gandeam ca doamne ajuta sa ramanem aceleasi pana la sfarsit sau sa fim mai multe, nicidecum mai putin viitoare mamici, dar vezi tu ca niciuna dintre noi nu stie ce ii rezerva viitorul. Putem doar sa speram ca va fi bine.
Imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat si stiu ca numai tu stii ce simti si iti doresc sa fii tare si sa speri ca Doamne Doamne te va ajuta la urmatoarea sarcina , te pup si te imbratisez. 
In sfarsit s-a produs minunea!
7+
dorinut@
rosanne spune:
Salut
Cami30, sa-ti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe. Sa fii sanatoasa si iubita si bebe sigur va veni 
Oricand esti bine venita in grupul nostru
Bun venit burticilor noi, v-am adaugat la listutza 
Mie mi-e foame tot timpul, si merg la toaleta foarte des....atat.
Si somn.
Roxy
6+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
mommy_to_be spune:
Draga Cami...
Mi s-a facut pielea gaina cand ti-am citit mesajul. Intr-adevar, si eu ma gandeam ieri ca ar fi frumos sa mergem toate pana la capatul celor 9 luni.
Dar poate ca asa a fost sa fie... asa cum au spus si fetele, exista lucruri pe care nu le putem controla. Eu sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste si sa te vindeci sufleteste.
<embed src="http://www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aadbb727524f&wt=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" alt="symptoms of pregnancy" height="200px" width="200px" />
mommy_to_be spune:
Remi si Mihaela, va felicit pe amandoua, vad ca sunteti doua burtici fericite ca noi celelalte, si va doresc sanatate multa voua si bebeilor voistri. Vom avea atatea de impartasit in aceste 9 luni...
<embed src="http://www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aadbb727524f&wt=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" alt="symptoms of pregnancy" height="200px" width="200px" />