Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Cristina 26, merci de lamurire in ceea ce priveste durerile de spate. Imi faceam griji, deoarece din cate m-am documentat eu acestestea reprezinta un simptom pentru avortul sponta. Doamne fereste!!!!!
Multumim si pentru pontul cu cele 10 mesaje. Eu una nu stiam de acest lucru si ma intrebam cand si cum voi reusi sa comunic si eu cu voi in timp real.

Si mai am o maaaaare nelamurire.... va rog spuneti-mi de unde v-ati luat voi lick-urile, ca eu am incercat pe mai multe magini, iar in loc de imagine imi apare la semnatura adresa site-ului. Please help!!!!!!!!

<embed src="http://www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aadbb727524f&wt=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" alt="symptoms of pregnancy" height="200px" width="200px" />

Mergi la inceput

In ceea ce priveste simptomele mele, eu imi simt sanii umflati si durerosi inca de la cateva zile dupa conceptie. Acum ce sa mai spun? Abia se mai poate atinge sotul de ei

Sunt din ce in ce mai obosita si ma ia cu ameteli, insa greata nu imi este si ma rog nici sa nu imi fie, cu toate ca ma indoiec ca voi scapa.

Marea mea problema e ca sunt constipata si balonata... am eliminat tigarile, am eliminat cafeaua, laxative nu am voie si nu stiu ce sa mai fac. Si inainte aveam intestinul cam lenes, dar acum e rau de tot.

Chiar.... cafeaua e strict interzisa in sarcina? Inca nu am ajuns la medic si singurele informatii le am sunt de pe net, insa se cam bat cap in cap.

<embed src="http://www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aadbb727524f&wt=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" alt="symptoms of pregnancy" height="200px" width="200px" />

Mergi la inceput

Iar asta e cel de-al 10-lea mesaj, in sperata ca odata "moderate" voi putea intra si eu in randul lumii
Sunt foarte fericita, si nu-mi vine nici mie sa cred ca voi fi mamica... inca. Abia astept primul echo.
Azi am fost foarte irascibila.... hormonii astia...

Va pup pe toate, burtici fericite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

hello:)
venim si noi alaturi
adica eu, veronica(24 ani)si micutul/micuta de 5 saptamani
inca nu am nici un simptom cu exceptia sanilor ce par prelucrati de bisturiu..asa de rotunzi si plini sunt
si cred ca incep sa am insomnii....dar inca nu serioase
burica nu se vede....dar manac mai mult, mult mai mult, probabil psihologic
abia astept sa am burticuta
sotiorul a devenit mai atent...imi spune sa nu stau ghemuita ca-i presez copilul
sunt happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

mommy_to_be, la semnatura nu se poate pune imagine din pacate.
Noi avem numele real si numarul de saptamani

In ceea ce priveste constipatia...o alimentatie bogata in fibre te va ajuta. In cel mai rau caz supozitoare cu glicerina.

Roxy 6+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Multumesc Rossane.

Mira 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

am si eu o neclaritate
data sarcinii se stabileste din prima zi a ultimei menstruatii
dar, de exemplu, in cazul meu nu am avut contact pana dupa menstruatie, deci primul contact neprotejat a fost in 17 august, iar ovulatia in jur de 24 august
daca imi calculez dupa reguli atunci am o sarcina de 5 saptamani dar practic este absolut imposibil caci eu nu am avut contacte neprotejate decat dupa 17 august, asa ca practic nu pot avea decat 3 saptamani(tinand cont de ziua ovulatiei)
deci?....cum ramane 5 sau 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

In ceea ce priveste simptomele mele, eu imi simt sanii umflati si durerosi inca de la cateva zile dupa conceptie. Acum ce sa mai spun? Abia se mai poate atinge sotul de ei

Sunt din ce in ce mai obosita si ma ia cu ameteli, insa greata nu imi este si ma rog nici sa nu imi fie, cu toate ca ma indoiec ca voi scapa.

Marea mea problema e ca sunt constipata si balonata... am eliminat tigarile, am eliminat cafeaua, laxative nu am voie si nu stiu ce sa mai fac. Si inainte aveam intestinul cam lenes, dar acum e rau de tot.

Chiar.... cafeaua e strict interzisa in sarcina? Inca nu am ajuns la medic si singurele informatii le am sunt de pe net, insa se cam bat cap in cap.

Draguta mommy mie mi-a recomandat dr, daca inainte beam cafea sa beau si acum una mica. Mi-a zis ca nu ma vrea constipata. Bine ca eu beau un fel de lapte cu cafea (pun un sfert de cana cafea si restul lapte si functioneaza).

Si eu si cu cafeasi tot m-am constispat intr-o zi, dar am folosit supozitor cu glicerina, pentru copii (te ajuta, nici nu apuca sa se topeasca - oricum e doar glicerina)

Nu sta asa, pentru ca nici nu ai voie sa te 'chinui' prea mult la baie.

Take care si ai grija sa bei lichide suficiente (sa bei cel putin 2 litri pe zi).

In sfarsit s-a produs minunea! 7+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Neata,

Am tras si eu cu ochiul la pozele voastre si am descoperit un pitic frumos tare-tare si alintat cum se cuvine - pe Razvan al Ioanei, si o o splendoare de boboc, inca buflei la fata - pe Mihaita al Cristinei.

Roxy - ti-am vizitat site-ul. Respect si admir munca medicului de la urgente. Am stat nopti intregi cu mama la urgenta si cam am idee ce inseamna ce faceti voi acolo. "Jos palaria!" ca sa zic asa...

Cami, regret nespus ce ti s-a intamplat. Sa va ajute Dumnezeu sa depasiti momentul si sa va dea putere sa va impliniti visul.

Legat de constipatie...sufar si eu langa voi. Eu eram ajutata inainte de tigara si cafeaua de dimineata. Si tot nu era o regula, dar functiona in cele mai multe zile.
Acum 3 luni m-am lasat de fumat si s-au inrautatit tare lucrurile. Acum, ca nu imi mai trebuie nici cafea e si mai grav. Grea treaba cu burtica asta.

Azi merg la dr, sa vedem daca suntem bine. Sper ca e totul ok.

Va pup,
laura

ps: sa-mi tineti pumnii diseara, ca tare am emotii.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata!!

Mommy,eu beau in fiecare dimineata cate o cafeluta cu lapte. Am baut si sarcina trecuta . CU constipatia eu nu am avut de-a face nici acum , nici sarcina trecuta, dar mancam si mananc multe fructe.

Laura, multumesc de aprecieri. Si eu m-am uitat pe pozele Ioanei cu Razvan... Bafta multa la dr azi.

Sarcina trecuta eu am nascut la 37 de sapt si o zi... Dimineata la 7 juma m-a trezit un "poc" ( mi se rupsesera membranele in somn ) ...Nu m-am panicat , nu m-am stresat. MI-am facut dus, l-am calmat pe sot ( el era stresat saracu' , tremura ..),ne-am suit in masina si am plecat la spital. La 11 intram in sala de operatii ( am facut cezariana fiindca bebe era in prezentatie pelviana). Asa ca...nu trebuie neaparat sa "atingem " cele 40 de sapt pentru MAREA INTALNIRE.

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput