Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

si care e capitolul 2? ca eu l-am ratat.

Mira 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Mira 4+

inca nu e moderat..

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Mira 4+

Capitolul 2 este cel la care scriem in momentul asta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Multumesc Cristina 26 pentru raspuns dar nu ma refeream la arsuri ci pur si simplu am asa o strangere la gura stomacului de nu-mi vine sa mananc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, cunosc senzatia, dar trebuie sa incerci sa mananci cate putin ca bebe sa nu duca lipsa de substante nutritive

Ioana , multumim de cap 3..inca nu a fost moderat..

Eu am mancat niste paine prajita cu branzica dulce si vad ca mi-a mai trecut senzatia de greata..

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma gandeam ca ar fi util de pus pe prima pagina instructiunile [pt schimbarea capitolului. eu am incercat o data,la alt topic, si mi-a iesit .

Te loghezi cu userul comun ... e de preferat sa ai 2 pag. deschise
la odisee in acelasi timp. Una la odisee in general, iar cealalta la prima pag. din cap. care urmeaza sa fie schimbat. Pe cea de la odisee te duci la subiect nou ... ii dai titlul (nr. succesiv), iar pe cea de la cap. precedent te duci la "editeaza raspuns", copiezi primul mesaj (ala cu capitolele) cu copy/paste pe pag. noului capitol ... iar ca sa adaugi la insiruirea aia de capitole (O noua etapa din viata noastra ..) scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam. Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus, numai ca intre "" pui link-ul cu prima pag. a noului capitol si intre ][ scrii ... capitol nou nr..... sau ce vrei tu, important e sa se inteleaga ca faci trimitere spre noul capitol.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Mira, daca ti-e greata de la fumul de tigara, ca si (fosta) fumatoare, sigur e totul in regula!

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ma gandeam ca ar fi util de pus pe prima pagina instructiunile [pt schimbarea capitolului. eu am incercat o data,la alt topic, si mi-a iesit .

Te loghezi cu userul comun ... e de preferat sa ai 2 pag. deschise
la odisee in acelasi timp. Una la odisee in general, iar cealalta la prima pag. din cap. care urmeaza sa fie schimbat. Pe cea de la odisee te duci la subiect nou ... ii dai titlul (nr. succesiv), iar pe cea de la cap. precedent te duci la "editeaza raspuns", copiezi primul mesaj (ala cu capitolele) cu copy/paste pe pag. noului capitol ... iar ca sa adaugi la insiruirea aia de capitole (O noua etapa din viata noastra ..) scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam. Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus, numai ca intre "" pui link-ul cu prima pag. a noului capitol si intre ][ scrii ... capitol nou nr..... sau ce vrei tu, important e sa se inteleaga ca faci trimitere spre noul capitol.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Paula, asa este! Ideea era ca nu am lista salvata la mine iar cap. 2 a fost deschis de Roxy cu userul ei (tot din cauza ca mai_iun_2010 era moderat si ca sa nu asteptam prea mult) asa ca nu am cum sa editez mesajul respectiv. De data asta am deschis cap cu userul mai_iun_2010 tocmai in ideea de a intra Roxy si a face adaugarile de prima pagina din calculatorul ei. Iar asa, pe viitor, cine se logheaza cu mai_iun_2010 va putea lua datele editand inceputul cap. anterior, copy/paste si adaugand doar eventualele modificari aparute.
Paula, tu nu ai datele trecute....poate mi-a scapat dar esti , nu?

Ioana 5+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna tuturor.......

Nu dati cu pietre....am editat prima pagina acum.
Am vb acum cateva zile cu un moderator si m-a asigurat ca mesajele date de pe userul comun va fi moderat imediat....nu a fost asa

Mai scriu acum sa vad ce mi se raspunde.
Scuze de aceasta intamplare

Roxy 7+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tissy spune:

discordia, eu aveam programata o eco transvaginala de ceva vreme, un control de rutina, nimik legat de sarcina, pentru ca programarea am luat'o inainte sa raman insarcinata.
Evident, la control mi s'a confirmat ca sunt insarcinata, mi s'a spus ca sunt in 5 saptamani, bb are 5mm si i'am auzit si inimioara.
Nu pot sa va spun ce senzatie placuta am avut...va dati seama
Si volumul aparatului era dat cred ca la maxim, pentru ca bataile s'au auzit asa de puternic incat aveam senzatia ca niciodata nu am auzit o inima batand asa tare, nici cu primul bb

Mergi la inceput