Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
lauriciu spune:
Bonjourica, burtici!
Bun venit noilor viitoare mamici.
Sa ajute DD tuturor cu copii sanatosi si sarcini usoare!
Temerile astea sunt normale. Cred ca si 10 copii daca ai tot ti-e teama sa nu fie vreo problema. Si sa vezi temeri dupe ce-l nasti. Daca pateste aia sau ailalta, daca se imbolnaveste, daca...
Cred ca nu am mai fi parinti daca am da curs tuturor acestor temeri. Sunt ale noastre si trebuie sa traim cu ele. Si inveti sa traiesti cu ele, pana la urma.
pupici la burtici!
mai vb si maine, azi am cam absentat...
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
rosanne spune:
Gata, am facut toate modificarile.
Am scris si mail moderatorului.....din pacate eu trebuie sa plec...la prima intalnire cu ginecoloaga. Sper sa fie bine. Aseara am filmat examinarea echo
. E maricel bebe al meu, dar acum nu stiu domensiunile.
Va pup burtici si inca odata imi cer scuze.
Bun venit Tissy si sarcina usoara 
Roxy
7+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
veronicach spune:
dragele mele
imi pare ca nu pot sa tin pasul cu voi
cand sunt eu online nu sunteti voi si invers![]()
ma gandesc ca starea mea de anxietate e datorata si faptului ca lucrez noaptea...tot a treia zi, 12 ore de la 19 la 7
de regula noaptea sunt mai pesimista si plus nu pot sa ma odihnesc corect
apoi eu nu prea am nici un simptom...sau aveam si inainte destule si nu pot face diferenta
la mine tot timpul oboseala altera cu stari de voma...asa ca![]()
ma asteptam sa pap cat pentru 10 si mananc normal cat pentru mine...
pe de alta parte burtica este bine nu am crampe, nu am sangerari...
poate doar un pic balonata si constipata dar asa eram si inainte...deci nimic neschimbat
Tissy,moni81 bine ati venit
T_Ioana am aceeasi varsta cu tine cand ai avut primul bebe insa la noi este complet planificat...cel putin de mine...sotul meu a incercat sa fuga de amorul neprotejat dar nu a scapat![]()
remy_mv si eu ma tem de acelasi lucru...sa merg la eco sa nu merg...mai bine sa astept ca sa se implineasca 7 saptamani?! si apoi cand ma gandesc ca sunt 40 si zilele trec asa de incet,
murica sunt invidioasa pe greturile tale;))
Jocurban iti multumesc din suflet pentru mesaj...sincer si eu azi noapte am spus Doamne faca-se voia ta, iti las bebelul in grija caci astfel cu siguranta ii va fi bine...
in rest multa sanatate si burtici fericite
5+
R.Cata spune:
Buna surori burtici!
Vreau sa particip la marirea grupului florilor de liliac.
UM: 24.07.2009
DN: 13.10.1978
DPN: sfarsit de aprilie/inceputul lui mai (asa mi-a spus doctorita)
Sunt in 7+
De-abia astept sa va cunosc mai bine si sa ne impartasim toate bucuriile si grijiile.
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos