Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
murica spune:
Ei tocmai uitasem... am mai crescut putin ![]()
Dragi proaspete gravidute, bine ati venit, sa fiti sanatoase, sa creasca puii sanatosi in burtici si sa ajungem cu bine la capatul celor 9 luni.
Pentru gravidutzele care au avut probleme, aveti de la mine toate gandurile bune, imi pare nespus de rau de tragediile prin care treceti si ma rog la Dumnezeu sa va ajute, sa va dea putere si sa va asculte rugaciunile.
Va pup
Murica 7+
Jocurban spune:
'Neatza tuturor!
Iar mi-a luat 2 ore sa recuperez ce ati scris de dupamiaza incoace...!!! [:))]
Si parcurgand atatea pagini, nici nu mai stiu ce si cui voiam sa spun...
Discordia, poate ai citit patania mea cu prima ecografie, dezamagirea dupa ce mi-am dat seama ca poate - in alt cabinet - as fi putut vedea mult mai multe si chiar auzi inimioara (eram in a sasea saptamana)... insa, asa, m-am multumit cu o mazare mica neagra si cu expresia: "pare okey... veniti in 2 saptamani sa vedem DACA exista embrion si DACA sarcina e in evolutie". Deci sfatul meu este sa-ti faci neaparat eco intravaginal!
Victo... da, eu eram sigur, ca am mers la cumparaturi dupamiaza, in Auchan... si acum asa rau imi pare ca nu mi-ai zis nimci! MI-ar fi facut mare placere sa te cunosc!!! 
Apropos de cumparaturi si pofte... pe mine ieri m-a lovit din plin prima manifestare: eram la cumparaturi si am trecut pe langa raionul de peste,d e care m-am indepartat rapid, din cauza mirosului... DAR!!! Ma mai plimb 5 minute si simt o pofta nebuna sa mananc somon afumat, din ala feliat subtire... cu hkefir neaparat CAUZAZIAN (desi niciodata n-am avut o preferinta pentru kefirul ala)... BUn, incerc sa ma calmez, dar pofta persista si in final caut somon, imi iau kefir si... ajung acasa.
Am mancat asa: 8 (!!!) felii de paine prajita, cu jumatate de pachet de unt (!!!) si 3 (!!!) cutii de kefir cauzazian!!!!!
In viata mea nu ma mancat atata!!!! [:))] Iar paine cu unt nu ma mai mancat de 1 an, cel putin... fiind tot la diete...
Sotul meu se uita la mine, radea cu lacrimi si era pregatit sa ma duca la baie, daca mi se fcce rau... noarmal ca in final mi s-a facut rau, dar n-am vomat, doar a trebuit toata seara sa jelesc prin casa si sa respir numai intinsa pe spate si descheiata complet la pantaloni!
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Victo spune:
Carla, eu eram cu Stefan..un nazdravan ce tot alerga prin magazin, a luat un avion si s-a asezat pe el si facea ture pe acolo, poate l-ai depistat :)
ieri i-am cumparat o motocicleta, pt ca a fost cuminte la cresa. de-abia astept sa vb cu ed azi la final s aimi zica cum a fost pe azi
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Jocurban spune:
Aaaa, da!
Si bun venit noilor mamici! 
Carla
6+
Blog de bebe
Jocurban spune:
Cred ca pe Stefan l-am vazut, dar la cat eram de iritata cu telefonul de servici mereu la ureche, nu prea am fost atenta la cei din jur... 
Carla
6+
Blog de bebe
Jocurban spune:
Veronica,
Eu am fost o persoana anxioasa dintotdeauna, dar acum - de cand sunt insarcinata - am milioane de ganduri asemanatoare alor tale... Pentru ca eu inca nici nu i-am auzit inimioara si nu am vazut ca e fizic acolo - ca embrion, nu trece zi sa nu ma gandesc ca poate ma bucur degeaba... ca poate mi-a dat Dumnezeu prea multa fericire deodata si imi va lua o parte inapoi... Incerc din rasputeri sa fiu optimista, sa gandesc pozitiv, insa cu cat citesc mai multe intamplari nefericite despre pierderea sarcinii, despre copii cu probleme, despre complicatii... cu atat ma tem mai mult.
Eu marturisesc cu mana pe inima ca, desi e un bebe dorit si asteptat cu dragoste, in aceste doua saptamani de cand am aflat de existenta lui nu m-am putut bucura niciodata pe deplin de sarcina. Da, sunt fericita, vorbesc cu burtica toata ziua, am grija la orice simptom, ma mangai pe burtica dimineata si seara, ca si cum acolo inauntru bebe ar sti de alintul meu... insa mi-e atat de teama sa nu se intample ceva si sa il/o pierdem, incat bucuria nu poate fi nicio clipa completa!...
Sper ca atunci cand voi vedea si auzi la eco bataile inimii, ma voi linisti... insa nu stiu daca voi reusi vreodata sa scap de toate temerile... pentru ca oricand se poate intampla orice. Chiar si la nastere, chiar si dupa, chiar oricand in viata ulterioara de zeci de ani a copilului... Si atunci?
Eu nu sunt o perosana foarte religioasa, insa acum, de cand port in mine acest mic miracol numit viata, am lasat la o parte orice vanitate si simt ca nu poate fi bine decat cu ajutorul lui Dumnezeu. Si orice s-ar intampla, va veni de la EL. Acolo e toata speranta si linistea mea, acolo sunt seara de seara rugaciunile mele... Il rog mereu sa nu ne faca rau, sa ne lase impreuna, sa nu-mi ia acesta bucurie si sa ma peedepseasca pentru cine stie ce "rautati si pacate" oi fi comis pana acuma (si am destule, oho!)...
Si functioneaza, ma simt mai linistita gandindu-ma ca poate exista o forta superioara ce ne protejeaza si vegheaza asupra noastra, o forta care poate impiedica sa ni se intample ceva rau, care poate "interveni" oricand in sprijinul nostru...
Inca o data spun, nu-s deloc dusa la biserica si mama mea de multe ori m-a criticat pentru asta (nici ea nu e bisericoasa)... insa, chiar daca nu merg fizic acolo sa ascult slujbe si sa pun lumanari, ma gandesc de multe ori ca nu putem fi singuri pe lume si ca, daca Dumnezeu exista, il putem ruga sa ne fie aproape si sa aiba grija de copii nostri, de familie, de toti oamenii ce au nevoie de ajutorul Lui.
Carla
6+
Blog de bebe
M&M spune:
ziua buna si de la mine..
Eu m-am trezit cu o stare de greata si cu niste ameteli dimineata de a trebuit sa ma bag in pat din nou. Noroc ca Mihaita doarme dimineata , dupa ce se trezeste vreo 2 ore...
Bun venit noilor burtici!! Sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Paula, foarte frumos ai scris despre ce inseamna sa ai un bebe.
Si eu aveam multe temeri la prima sarcina si inca mai am, dar parca acum nu mai sunt asa multe plus caincerc sa ma linistesc fiindca stiu ca nu ii fac bine bebeului din burtica. Cu Mihaita a fost totul firesc , din prima clipa cand l-am tinut in brate am stiut ce trebuie sa fac si, incet - incet am invatat cum sa il hranesc, cum sa stiu ce inseamna fiecare scancet , cum sa il spal, cand ii e prea cald sau prea frig...O sa vedeti , totul va fi atat de firesc!!!
E adevarat , prima luna e cea mai grea..pana va acomodati unul cu celalalt.
Discordia, teoretic inimioare se aude la 6 sapt. Eu sarcina trecuta mi-am facut prima eco abia la 7 sapt si 5 zile. Aflasem ca sunt insarcinata inainte de sarbatori si nu am gasit niciun loc liber decat dupa Anul Nou.
Moni, te referi la arsuri gastrice?? daca da, ele sunt frecvente in sarcina , mai ales in lunile mai mari..
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Ioana, tocmai am scris mai sus de ce am lipsit la apelul de dimineata...![]()
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mommy_to_be spune:
Ziua Buna, Burtici fericite!
Azi am aparut si eu ceva mai greu din cauza ca am avut foooarte multe de rezolvat pana acum, la servici, si abia am reusit sa ma linistest putin. Uite ca profit de asta sa va scriu.
Veronica, dupa cum ai vazut si tu, toate temerile unei gravide, mai ales a celei aflate la prima sarcina, cum suntem noi, sunt foarte normale si se pare ca fac parte din natura noastra umana.
Tissy, bine ai venit printre noi. De acum esti si tu o burtica fericita cu flori de liliac
. Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
Discordia, La Multe Saptamani inainte! pana la la 40 sa ajungi, si felicitari pentru cea de-a 5-a implinita. Sa dea Domul sa se vada bb cat mai bile la eco.
Murica, felicitari si tie pentru 7 +, si la fel iti doresc, La Multe Saptamani inainte, dar nu mai mult de 40![]()
Ma pregatesc si eu de prima eco, pentru maine. Stiu ca e cam devreme, deoarece voi fi abia in 4 sapt si 6 zile, insa doar asa m-a putut programa doctorita, pentru ca dupa aceea pleaca din tara pentru ceva timp si daca as amana ar trebui sa ma duc la prima consultatie abia pe la 8, 9 saptamani, ceea ce mi se pare muuult prea tarziu. Sper sa reusesc macar sa vad ceva, pentru ca inimioara cu siguranta nu o voi auzi
.
Eu inca nu am greturi... absolut deloc... si ma intreb daca e bine si normal?
Singura chestie pe care chiar nu o suport, e fumul de tigara. Cand imi ajunge la nas, pe strada, cate un iz de fum de tigara, mi se intoarce stomacul pe dos. Si asta in condtiile in care pana acum vreo 3 saptamani eram fumatoare...
Va pupic pe toate
Mira
4+
T_Ioana spune:
Roxy, nu esti prin zona?
Dragelor, avem capitol nou dar sa nu va speriati ca e "gol". O sa editeze Roxy cand intra prima pagina si o sa apara iar lista si informatiile.
O sa va rog sa scrieti aici: capitolul nr.3
Pt moment capitolul este moderat, dar nu v-a dura mult!
Ioana
5+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"