Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Buna fetele, Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie. Ieri am avut crampe si sangerari.Azi as fi facut 7 saptamani. Am fost ieri la spital si mi s-a facut chiuretaj. Nu a fost sa fie..incercam din nou peste cateva luni. O sa vina Pufi Mic la noi cand va fi sa fie. Va pup dulce si va doresc din suflet sarcina usoara, bebelusi sanatosi frumosi si linistiti! Raluca |
Asa de rau imi pare de fiecare data cand citesc vesti din astea triste... mi se rupe sufletul... Totusi, Raluca e foarte bine ca esti optimista si da, si eu cred foarte mult in ceea ce spui tu: nu a fost sa fie... Stie Doamne Doamne de ce se s-a intamplat cum s-a intamplat. Toate se intampla cu un motiv. Sa ne anunti cand vei fi din nou
. Toate cele buna iti doresc, si sanatate multa!
Mira
4+
aleesicoo spune:
pai mie ar trebui sa imi vina la sf lunii... dar m-am cam grabit azi cu testul
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui discordia
mie tb sa imi vina joia trecuta, dar cum aveam niste scurgeri maronii am zis ca este ciclu, insa vazand ca nu vine ciclul propriu-zis am facut testul a 3 a zi de intarziere, adica sambata. mamica de fetita si 4s+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mommy_to_be spune:
| citat din mesajul lui rosanne Buna dimineata Azi noi avem 7 saptamani. Pentru fetele care intrebau cand e mai bine sa mearga la echo....la mine la 6S1z s-a vazut embrionul de 0,82 cm si inimioara. La echo abdominal. Acum cred ca depinde de fiecare, nu suntem toate la fel. Mi-am luat ieri rezultatul la progesteron 16,87 (sarc trim I: 12,26-81,8 ng/ml). Oare cu valuarea asta ar tb sa iau progesteron??? Am dormit pana la 10.....e bine acasa Roxy 7+www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Vai Roxi... te invidiez in cel mai bun sens al cuvantului...
ma bucur mult ca e bine si abia astept sa vin si eu cu aceeasi veste.
Mira
4+
discordia spune:
aleesicoo, la primul copil am stiut ca sunt gravi cu 2 zile inainte de data la care tb sa imi vina ciclul. Mi-am dat seama deoarece pe sani imi aparusera o gramada de vene de sange cum nu aveam pana atunci. Din pacate, am ramas cu ele si in ziua de azi astfel ca nu am putut sa imi mai dau seama dinainte si la aceasta sarcina. Atunci am facut testul cu 2 zile inainte si a iesit pozitiv. Oricum am vazut ca majoritatea testelor se pozitiveaza daca ai 7 zile de la conceptie, asa scrie pe prospectul lor. Deci poti incerca cu o sapt inainte de data la care tb sa iti vina ciclul.
mamica de fetita si
4s+
aleesicoo spune:
sapt viitoare am sa mai fac unul
ms
| citat din mesajul lui discordia aleesicoo, la primul copil am stiut ca sunt gravi cu 2 zile inainte de data la care tb sa imi vina ciclul. Mi-am dat seama deoarece pe sani imi aparusera o gramada de vene de sange cum nu aveam pana atunci. Din pacate, am ramas cu ele si in ziua de azi astfel ca nu am putut sa imi mai dau seama dinainte si la aceasta sarcina. Atunci am facut testul cu 2 zile inainte si a iesit pozitiv. Oricum am vazut ca majoritatea testelor se pozitiveaza daca ai 7 zile de la conceptie, asa scrie pe prospectul lor. Deci poti incerca cu o sapt inainte de data la care tb sa iti vina ciclul. mamica de fetita si 4s+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mommy_to_be spune:
La mine s-a pozitivat primul test cu 5-6 zile inainte de intarziere. De atunci au mai urmat inca 3
. Dar na... nu e regula... depinde de organismul fiecarei mamici.
Mira
4+
T_Ioana spune:
Raluca, imi pare tare tare rau
1 Dar asa ziceau si fetele e foarte bine ca esti optimista. Capul sus si daca nu vei fi mamica de mai poate vei fi mamica de iunie
.
Te asteptam cu drag si vesti bune!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
moni81 spune:
Imi pare foarte rau pentru Raluca numai bine iti doresc si sa ai grija de tine.
Si mie asa frica mi pentru bb abia astept primul echo saptamana viitoare luni. Eu cam tot timpul am niste strangeri sus la gura stomacului sperc ca nu e de rau
.
Numai bine va doresc la toate
M&M spune:
Raluca, imi pare tare rau!...
Sa iti dea DD putere sa treci peste aceasta incercare si , poate vei fi mamica de iunie , daca de mai nu a fost sa fie.

Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
rosanne spune:
Raluca, imi pare rau ca s-a intamplat asa....
sa fii bine si sa vina Pufi Mic cat mai repede 
Roxy
7+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

citat din mesajul lui discordia