Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
acum 3 sau 4 zile am avut ovulatia.. si azi am mai simtit asa uneori mici intepaturi in ovarul stg. dar m-a mancat undeva si am facut un test care a iesit bineinteles negativ...
tu cand ai facut testul?... ti-a intarziat CM?
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia [b]aleesicoo, sa stii ca si eu am avut dureri de ovarul stang in perioada conceptiei de mi-era frica sa nu fie iar vreo SEU, ma intepa ingrozitor timp de 2 zile si iata ca acum este bb, poate si la tine este la fel. [mamica de fetita si 4s+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mommy_to_be spune:
FETELOR.... ce activitate intensa desfasuram noi aici!!! ![]()
Deja avem 14 pagini scrise si nu suntem decat in saptamanile 4, 5 si 6 :). Se vede ca suntem niste burtici nerabdatoare.

Cate-o floricica pentru fiecare.
Mira
4+
moni81 spune:
Buna dimineata burticilor
As vrea si eu sa scap de moderare asa ca ar trebui sa va scriu mai des.
Daca poate sa imi spuna si mie cineva cum se pune in semnatura iconita cu burtica si in a catea saptamana sunt ii multumesc
moni81 spune:
M-am uitat pe prima pagina si la mine apare o eroare data nasterii este 14.12.1981 nu 14.12.1979.
Multumesc daca corectati.
moni81 spune:
De a-ti stii ce va invidiez pe toate care nu aveti simptome ale sarcinii
. Eu cam de o saptamana ma simpt groaznic greturi stangeri se stomac somnolenta toata ziua. 
sugubina spune:
Buna fetele,
Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie. Ieri am avut crampe si sangerari.Azi as fi facut 7 saptamani. Am fost ieri la spital si mi s-a facut chiuretaj.
Nu a fost sa fie..incercam din nou peste cateva luni. O sa vina Pufi Mic la noi cand va fi sa fie.
Va pup dulce si va doresc din suflet sarcina usoara, bebelusi sanatosi frumosi si linistiti!
Raluca
rosanne spune:
Buna dimineata
Azi noi avem 7 saptamani.
Pentru fetele care intrebau cand e mai bine sa mearga la echo....la mine la 6S1z s-a vazut embrionul de 0,82 cm si inimioara. La echo abdominal. Acum cred ca depinde de fiecare, nu suntem toate la fel.
Mi-am luat ieri rezultatul la progesteron 16,87 (sarc trim I: 12,26-81,8 ng/ml). Oare cu valuarea asta ar tb sa iau progesteron???
Am dormit pana la 10.....e bine acasa
Roxy
7+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
aleesicoo spune:
imi pare tare rau 
totusi ma bucur ca esti optimista

| citat din mesajul lui sugubina Buna fetele, Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie. Ieri am avut crampe si sangerari.Azi as fi facut 7 saptamani. Am fost ieri la spital si mi s-a facut chiuretaj. Nu a fost sa fie..incercam din nou peste cateva luni. O sa vina Pufi Mic la noi cand va fi sa fie. Va pup dulce si va doresc din suflet sarcina usoara, bebelusi sanatosi frumosi si linistiti! Raluca |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
discordia spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo acum 3 sau 4 zile am avut ovulatia.. si azi am mai simtit asa uneori mici intepaturi in ovarul stg. dar m-a mancat undeva si am facut un test care a iesit bineinteles negativ... tu cand ai facut testul?... ti-a intarziat CM?
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() [b]Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
mie tb sa imi vina joia trecuta, dar cum aveam niste scurgeri maronii am zis ca este ciclu, insa vazand ca nu vine ciclul propriu-zis am facut testul a 3 a zi de intarziere, adica sambata.
mamica de fetita si
4s+
discordia spune:
| citat din mesajul lui sugubina Buna fetele, Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie. Ieri am avut crampe si sangerari.Azi as fi facut 7 saptamani. Am fost ieri la spital si mi s-a facut chiuretaj. Nu a fost sa fie..incercam din nou peste cateva luni. O sa vina Pufi Mic la noi cand va fi sa fie. Va pup dulce si va doresc din suflet sarcina usoara, bebelusi sanatosi frumosi si linistiti! Raluca |
Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii ca data viitoare sa fie bine.
Nu tb sa disperi, ai sa vezi ca bb va veni cand nici nu te astepti.
mamica de fetita si
4s+