Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

cristinica, te asteptam cu drag! daca zici ca ai simptome... speram sa-ti faci cat mai repede un test si sa iasa pozitiv...

Ioana, Monti e prietenul meu del mai bun!!! si eu am reusit sa slabesc cu el cat n-am reusit, ani de zile, cu nicio dieta... deci cred "cu sfintenie" in teoria lui.

Victo,Ioana, mersi mult si pentru aprecierile pentru blog... adevarul e ca eu pe forumuri sunt cam timida la discutii, si ma frustreaza ca se scrie prea mult intre momentele cand pot si eu intra... dar sunt "blog-addicted" de vreo 2-3 ani! Acum fiind departe de casa, de familie, de prieteni, m-am gandit ca cea mai buna metoda sa-i tim mereu la curent cu evolutia lui bebe ar fi sa-mi fac un blog dedicat, unde sa-mi notez toate nimicurile minunate pe care le traiesc... plus de asta, daca voi reusi sa ma tin de proiectul asta (cu blogul), cred ca copilul meu va fi foarte incantat sa citeasca, intr-o buna zi, cum a venit pe lume, ce emotii m-au stapanit...

aleecicoo, iti tin pumnii!

sugubina... din nou m-am simtit ca si cum mi s-ar intampla mie... la fel am patit si zilele trecute, cand ni s-a mai dat aceeasi veste...

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

o sarcina de 2 sapt apare pe testul de urina?...adica ies cele 2 liniute?

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

o sarcina de 2 sapt apare pe testul de urina?...adica ies cele 2 liniute?

eu mi-am facut primul test cu vreo 10 zile inainte sa vina menstrautia
nu am avut rabdare sa astept 5 minute si l-am aruncat
am mai facut unul dupa 3 zile....la acela am fost rabdatoare si am vazut o a doua liniuta
dar era asa de fina incat nu eram sigura daca e liniuta roz sau pur si simplu locul bifat pt a fi liniuta
dar stiind ca normal nu apre liniuta de gravi daca nu esti am sperat
am mai facut unul dupa o saptamana( deci in perioada in care trebuia sa imi vina menst) si a doua liniuta a aparut aproape instant cu cea de control
deci rabdare si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

aleesicoo, eu mi-am facut testul dupa 3 zile de intarziere a ciclului (deci, teoretic, dupa 2 saptamani ci cateva zile de la ovulatie si conceptie) si cele 2 lunii erau fooooooooarte rosii si evidente....

de siguranta, am repetat testul dupa cateva ore... si, la fel: doua linii rosii groase si la fel de bine conturate.

cred ca la 2 saptamani sunt sanse macar sa se "distinga" liniuta fericita... dar, daca nu,a sta nu inseamna ca nu poate aparea, totusi, mai tarziu!

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

marea mea ovulatie a fost pe 14......de asta ma gandesc ca mi a iesit negativ ca e prea devreme?
testul dupa DC mi a iesit ca ar fi sarcina de 2 sapt. si 2 zile
daca se indura cineva sa imi verifice si mie.. las datele .
UM: 31 AUG
ciclu la 28 d zile........
acum: sanii tari si durerosi...mameloni sensibili,.... (nu am la menstruatie aceasta sensibilitate la ei)ff balonata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

sper ca nu gresesc
data ovulatiei a fost 14 sept?
testul cu data conceptie, cel online iti arata o sarcina cu 2 saptamani mai evoluata
de exemplu eu stiu sigur ca nu am avut vreun contact neprotejat pana in 17 august cu ovulatia pe 24
la testul sarcinii online imi apar 5 saptamani, dar practic este imposibil ca sarcina mea sa aiba mai mult de 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

aleesicoo cred ca e cam devreme sa faci test de sarcina....asteapta macar 7 zile de la ovulatie. Incerca sa nu te mai gandesti si timpul va trece mai repede....daca e bebe la tine in burtica el incepe sa se implanteze in zilele 4-5 de la ovulatie si apoi incepe sa se secrete hormonii. Mai ai putina rabdare

Roxy 7+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

da 14 sept.
atunci o sa stau cumintica sa vad ce se intampla

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

sper ca nu gresesc
data ovulatiei a fost 14 sept?
testul cu data conceptie, cel online iti arata o sarcina cu 2 saptamani mai evoluata
de exemplu eu stiu sigur ca nu am avut vreun contact neprotejat pana in 17 august cu ovulatia pe 24
la testul sarcinii online imi apar 5 saptamani, dar practic este imposibil ca sarcina mea sa aiba mai mult de 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:

marea mea ovulatie a fost pe 14......de asta ma gandesc ca mi a iesit negativ ca e prea devreme?
acum: sanii tari si durerosi...mameloni sensibili,.... (nu am la menstruatie aceasta sensibilitate la ei)ff balonata

Aleesicoo, exact asa m-am simtit si eu la cateva zile de la conceptie (sani durerosi + balonare), insa parerea mea este ca in mod clar nu are cum sa se pozitiveze testul de sarcina la doar doua zile. Cel mai devreme se pozitiveaza la 7 zile (si atunci esti fericita daca se intampla). Mie mi s-a pozitivat la 11 zile de la ovulatie, deci inainte de intarziere. Oricum, parerea me e sa mai astepti macar o saptamana.

Mira 4+

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa iti calc pe urme... ca am vazut ca suntem apropiate si ca varsta
va pe toate, si sarcini usoare va doresc si fara greturi

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:

Aleesicoo, exact asa m-am simtit si eu la cateva zile de la conceptie (sani durerosi + balonare), insa parerea mea este ca in mod clar nu are cum sa se pozitiveze testul de sarcina la doar doua zile. Cel mai devreme se pozitiveaza la 7 zile (si atunci esti fericita daca se intampla). Mie mi s-a pozitivat la 11 zile de la ovulatie, deci inainte de intarziere. Oricum, parerea me e sa mai astepti macar o saptamana.

Mira 4+

Mergi la inceput