Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
Bai fetelor, eu m-am saturat ca toata lumea sa imi zica sa fac miscare. Sunt constienta ca trebuie, ca asa e bine pt mine...da ui ce am facut ieri si acuma mor de durere de picioare...

. Ce sa fac sa imi mai treaca? Sotul mi-o pus acuma o perina mare sub picioare sa stau cu ele mai sus...dar parca tot degeaba, ca eu simt ca ma dor si oasele nu numai muschii...
. Oare pt bebe cum o fi mai bine, sa stau intinsa in pat linistita sau sa ies la plimbare sa ma fortez si sa ma doara toate cele? Ca eu cred ca ieri nu i-a placut...miscatul lui era mai mult zbatut asa..nu miscari de placere, cred eu...
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
simonette spune:
Buna dimineatza!
La multi ani Dienutze si Mari_r!!!! Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!!!

Katyushca cum iti mai e? Sper ca a trecut starea de plans si ca durerile au trecut
Da-ne si noua un semn ceva!
Am vazut hainutze frumoase
si de fetitza si de baietel
Lavinia salopetica de lanitza de la zara am avut si eu la Iannis si tare buna a fost ca tot iarna l-am nascut
si mi-a mai placut mult paturica portocalie a Siminei ![]()
Monis, la ora la care tu erai cu vaca, eu eram cu capra la fotograf s-o vand
Iar am avut un episod de insomnie azi-noapte si acum sunt la servici
Lumi Petrecere frumoasa maine la nunta

Asteptam pozici!!!
Ramona stai cu picioarele mai sus decat restul corpului cand mai ai asa dureri si incearca sa le ungi cu ceva mentolat! Senzatia de racorire te usureaza
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic.....si asa ma mir ca am tinut minte atatea
Aaaa......Stephy 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin RamonaCopot cred ca pungutze gasesti in supermarcket la plastice..unde sunt pungi de congelator, tacamuri de plastic..etc..daca nu gasesti de-astea cu clic-clac sigur gasesti ceva sa-ti convina Ma bag sa completez lista pe pc ca sa va arat ![]() 30+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Din alea cu clic clac as vrea si eu...ca asa stau inchise si pot sa stau linistita ca is cat de cat sterile... Dar ii arat la mama si o pun in tema sa se uite prin magazine, ca azi cred ca o trimit singura la plimbare sa nu se plictiseasca in casa cu mine.
Abia astept sa vad ce pozici mai puneti
.Eu sunt o putoare, nu am facut nici o poza la hainutele mele.... desi m-am laudat candva pe zici
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
simonette spune:
Ramona ptr febra musculara pe care o ai, merge un paracetamol...o sa te lase durerea! Tratamentul de mai inainte era ptr calcaie
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!
vias spune:
pai astea 2 zile de Bucuresti, am umblat de mi-am facut niste butuci din picioare...am colindat cu prietena mea care e la fel de gravida ca si mine...si naste si ea tot la sf de octombrie...asa ca sa ne fi vazut pe amandoua cum umblam
...cred ca era mai mare rasul...mai ales ca faceam ce faceam si mergeam sa mancam cate ceva...ca ne omora foamea ![]()
Buuuuun...pai am cumparat pt mine mai mult
..o camasa, 2 rochite (care le voi purta si dupa ce nasc, noroc cu moda asta baby-doll, si un body pt dupa ce nasc...ca era tare frumusel...
Am cumparat accesorii pt camera lui bebe din Ikea, prosop pt bebe, body-uri, paturica....si cam atat.
Nu am luat veioza si lenjerie ca am vb cu mama si-mi aduce ea din Belgia..m-a sunat sa-mi spuna ca mi-a trimis 200 euro pt bebe 

.
In rest....am inceput sa am iarasi greturi...care nu se mai termina... si senzatia asta nu am mai incerca-o pana acum 

Sunt si f obosita...si in casa s-a inceput nebunia cu parchetul si gresia...asa ca tot un santier voi fi pana o sa nasc 

Si ma duc sa ma intind putin ca au venit prietenii nostrii din Bucuresti in Poiana si ne vedem cu ei mai pe seara...am aflat ca Pustacvhe a rezolvat si problema nasilor a vb cu prietenii din Bucuresti, nasii lui Darius sa fie si nasii lui Flavius...si au acceptat 

...mie mi-a fost nu stiu cum sa intreb, mai ales ca eu si prietena nastem cam in acelasi timp...
We placut tuturor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui simonette Ramona ptr febra musculara pe care o ai, merge un paracetamol...o sa te lase durerea! Tratamentul de mai inainte era ptr calcaie ![]() |
Merci de
si de sfat. Si eu m-am gandit azi noapte la paracetamol, dar mi-am zis ca nu prea are a face. O sa incerc si unul din ala, ca e tare rau sa stau cu durerea.
multi!Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
simonette spune:
Camy m-ai facut sa rad pe-aici de una singura cand imi imaginam cum umblati tu si prietena, doua burtoase fomiste prin oras........
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!
simonette spune:
Burticilor, ia cititi si voi povestioara asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10740 Mie mi-a placut mult!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
26+
cu Nicholas!
simina_kin spune:
LISTA SPITAL MAMI
PS:tot ce-i cu rosu este in plus fata de lista initiala, sunt sfaturi de la proaspete mamici
GEANTA DE TRAVALIU:
-papuci de plastic
-1 prosop
-epidurala +(anestezic Narpin- costa aprox 25lei, si ies 5 doze,ca sa nu mai depindem de anestezist..ne baga moasa in branula)
-1 tampon..mai bine 2![]()
-servetele umde
-1 chilot +1 preventiv
-1 sosete
-C.I, certificat de casatorie(originale +copii serox)+ adeverinta de venit pe ultimele 12 luni+ dosarul de sarcina(pt cine al are...al meu este la doctor
)
+ 2L apa plata
+un mp3 sau tel cu radio..sau ceva care sa ne ocupe timpul ..
GEANTA MARE(aici eu am pus multe...dar nu le pun toate in geanta, le las o parte acasa si le aduce sotul in functie de necesitati, ex:prosoape,chiloti)
-halat subtire si lung
- 2 camasi maneca scurta sau bretele...este ff cald in spital(camasa ne trebuie doar la control, asa ca putem sa ne luam doar una si o pijama
)
-papuci plus da talpa de plastic..sa nu-i udam,daca uitam sa-i schimbam cu cei de plastic cand mergem la baie![]()
-tampoane postpartum (astea sunt tampoanele cu cele mai multe picaturi- de noapte) 1 pac
-tampoane confectionate (aprox 20b)+ inca 1 pac mare de vata(e posibil sa ne ceara vata in locul tampoaanelor noastre...sau sa nu ne lase/ceara servetele umede pt
bebe si sa-l stearga cu vata uda)
-3 prosoape (sa fie acasa..1 singur la mine)
-10 chiloti(3 in geanta..restul acasa)
-sosete
- ceva pt wc (colac de unica folosinta sau spirt cu vata...desi nu cred ca o sa stau sa le dezinfectez lor wc-urile)(sfat: spirt bagat in pulverizator
)
-garmastan (cica mai buna este lanolina pura...sfat: sa nu uitati tubul/cutia in spital
)
-sutien pt alaptat sa bustiera....Clar bustiera!!
-tampoane pt sani
-periuta,pasta dinti, sapun, gel de dus , buretel baie,hartie igienica,perie de par, rimel, oglinjoara, strugurel de buze
-servetele umede 1p
-servetele (din pachet care se trage cate unul) 1p
-telefonul+incarcatorul (face poze ff frumoase, nu-mi mai trebuie camera, eventual vine tati cu ea)
- vreo 200ron schimbati in hartii de 10 si 5 ron pt asistente
+ cerceii (de la parinti sau nasi)
+pompa de sani si neaparat protectiile de silicon
+lingura/furculita, farfurioara,cana-pahar (si un prosopel de bucatarie sau hartie de bucatarie, de pus pe dulapior)
+un carnetel si pix (o sa aflam multe noutati..nr de tel etc..sa avem pe ce nota)
+supozitoare cu glicerina
+burtiera
Mi-au mai zis sa am o mini-gentuta pt cosmetice ,cand ma duc la wc sa nu umblu cu tampoanele si hartia igienica in mana...(wc-ul fiind pe hol in cazul meu)![]()
BAGAJ BEBE ( trebuie sa intreb medicul de politica spitalului, daca sta bebelusul in camera cu mine, daca accepta hainutele mele)(am aflat ca am bebe in camera
..deci ce-i cu rosu este pt cine are bebe in camera)..
- salopetele, bady , eventual sa avem si cu maneca scurta ca-i fff cald, manusi(sa nu se zgaraie), suzeta ortodontica.Toate astea le poate aduce sotul..important sa stie de unde sa le ia![]()
-baneocin pudra
-unguent Bephantene
- 24 buc pampersi de 2-5kg (impachetati cate 4)
-servetele umede pt bebe
-hainute de iesit din spital
+/- sapun, sampon,ulei de corp (tot de spital depinde)
Sper sa va fie de folos!!! Eu o am prntata si-o port in portofel...![]()
Ce ne trebuie acasa nu am mai pus pt ca fiecare isi cumpara ce poate si ce crede ca-i trebuie!!!
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion m-am ales si cu hemoroizi ![]() ![]() Se mai confrunta cineva cu pb asta? Mi-a zis dr sa iau doar o crema pt hemoroizi (Hemorzon am cumparat) si sa ma spal cu ceai de galbenele...pe prospect zice sa se foloseasca cu atentie in cazul femeilor insarcinate si lauzelor, si eu acuma ce sa fac? o folosesc ori ba? Voi aveti alta crema? |
draga mea, din pacate am experienta muuulta dinainte de sarcina asadar sftatul meu este sa nici nu te gandesti la hemorzon este frectie plus ca are contraindicatii. o crema foarte buna este ASLA MED H cu ulei de sunatoare, extract Boswellia Serrata (tamaie), argila este foarte buna, ai grija sa nu te constipi, cel mai bun ar fi detralex-ul dar nu stiu exact daca are contraindicatii.
29+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro