Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
simina_kin spune:
Lavinia super sacul de dormit...ce bine ca ai gasit mititel, si cu manecutze

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Unde vad si eu pozele cu hainutele Siminei? Ca ma uit tot aiurea si degeaba...![]()
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Unde vad si eu pozele cu hainutele Siminei? Ca ma uit tot aiurea si degeaba... Ramona, 32+ DOMINIC ANDREInoi 3 AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!! |
uite aici iubita

http://picasaweb.google.com/Mariana.Simina/Hainute#5380468982058548914

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Gata...an rezolvat!
M-am frecat la ochi putin si le=am gasit. Eu ma uitasem doar la camasutele de noapte si la poza pistruiata
.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simina_kin spune:
Eu de la ora 8 zic ca ma apuc de curatenie![]()
...da n-am chef

30+ cu
Maya Andreea
bebe
RamonaCopot spune:
Vai ce de hainute frumoase am vazut 

.
Mi-ati facut pofta si m-am dus si eu la ale mele, cele noi si le-am mai luat o data la pipait si le-am bagat la spalat (mama si soacra se uitau la mine ca la urs ca spal hainele noi).
Simina, m-am tot uitat la bagajelul ala de spital frumos pregatit si ma intrebam de unde a luat mamica pungutele alea de ambalaj asa frumoase. M-ar tenta si pe mine, daca afli...
.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
lylyana.ion spune:
Buna dimineata,
Mi-au placut tare mult achizitiile voastre, eu nu am reusit pana acum sa-mi cumpar decat 2 camasi de noapte cu aerisire la tzitzi, un halat, papuci si inegalabilii "moartea pasiunii".
Sper sa va prind din urma zilele ce urmeaza.
in alta ordine de idei am fost la doctor si mi-a dat antibiotic pt frumoasa infectie urinara si sa
f multa apa, si am mai descoperit acum 2 zile ca m-am ales si cu hemoroizi 

Se mai confrunta cineva cu pb asta? Mi-a zis dr sa iau doar o crema pt hemoroizi (Hemorzon am cumparat) si sa ma spal cu ceai de galbenele...pe prospect zice sa se foloseasca cu atentie in cazul femeilor insarcinate si lauzelor, si eu acuma ce sa fac? o folosesc ori ba?
Voi aveti alta crema?
Mi-a masurat si "burtica" are 33 de cm si bb se prezita f bine, asezat unde trebuie si are 149 batai/minut.
La multi ani pt Dienutze
si Mari_r 
va
si spor la leneveala, mai lasati munca in seama altora ![]()
31
Alexandru
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Am adaugat si eu la semnatura un album cu hainele lui Raresh...cateva... [D] Lavi, 31+ mami de Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze HainuteRares |
vai ce frumusele sunt

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
simina_kin spune:
RamonaCopot cred ca pungutze gasesti in supermarcket la plastice..unde sunt pungi de congelator, tacamuri de plastic..etc..daca nu gasesti de-astea cu clic-clac sigur gasesti ceva sa-ti convina
Ma bag sa completez lista pe pc ca sa va arat
..
30+ cu
Maya Andreea
bebe