Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Salut toate burticile! Va citesc cu interes de cateva saptamani. Noi o sa avem o fetita, dpn 30 noiembrie.
Pentru ca ma tot intrebam cum arata camasile de noapte de care vorbiti aici am dat o cautare pe net si pentru RamonaCopot si alte mamici interesate am gasit pe site la junoland (.ro) camasute cu barza :). Pretul este de 35 de lei. Acum mai ramane problema marimii ... ca eu una nu imi mai dau seama ce marime port pana nu probez.
Am mai gasit si pe site la mido95 cu un canguras.
Va pup si va urez un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Monis,
sa nu cumva sa tricotezi luni este INALTAREA SF. CRUCI..ASTA TREBUIE SA FACEM...NU ALTCEVA.
PENTRU TOATE FETELE..SI W-E PLACUT...
EU NU AM CHEF DE NIMIC..VEGETEZ ......

lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Simina am vazut si fotografiile cu hainutele! Sunt tare frumoase! iar tu esti o mamica sexi!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Simina eram oarecum intr-o situatie similara cu a ta, de aceea am tot citit pe net despre problema asta. Eu am inteles ca daca cotizezi o parte din luna (cum e cazul tau, de pe 14.09 incolo) se considera ca ai luna completa. Nu sunt sigura ca asa este, dar poti intreba pe forumuri juridice ca sa te lamuresti, eventual sa iti dea si o idee ce ai putea face in caz ca nu e cum spun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

SIMINA,
foarte frumoase hainutele..dar de unde ai cumparat salopetutza din fas roz?

lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am adaugat si eu la semnatura un album cu hainele lui Raresh...cateva... [D]

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Simina eram oarecum intr-o situatie similara cu a ta, de aceea am tot citit pe net despre problema asta. Eu am inteles ca daca cotizezi o parte din luna (cum e cazul tau, de pe 14.09 incolo) se considera ca ai luna completa. Nu sunt sigura ca asa este, dar poti intreba pe forumuri juridice ca sa te lamuresti, eventual sa iti dea si o idee ce ai putea face in caz ca nu e cum spun eu.

uite aici o camasa de alaptat si urmatoarea poza tot camasa este

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Lorelix va facut femeia aia blonda poze la starea civila??? Ies superbe!!!!!
Editez: sa nu uiti sa depui dosarul pt cei 200E.....si sa te duci sa-i ridici exact cand iti spun ca altfel nu-i mai vezi dc intarzii o zi

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

lavinia] ma faci sa ... pt compliment.Acum o sa intru sa ma uit si la hainutele tale

Lore costumasul de fas abia l-am gasit , in en-gros, la un singur magazin.
Am dat 60ron pe el ...(am vazut in Mall la Monthcare cu 200ron)...daca vrei sa-ti iau vb pe pm....si dc mai vrea cineva, la fel, sa-mi spuna si iau..si va trimit prin posta.Are roz , bleu si alb

30+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Salut toate burticile! Va citesc cu interes de cateva saptamani. Noi o sa avem o fetita, dpn 30 noiembrie.
Pentru ca ma tot intrebam cum arata camasile de noapte de care vorbiti aici am dat o cautare pe net si pentru RamonaCopot si alte mamici interesate am gasit pe site la junoland (.ro) camasute cu barza :). Pretul este de 35 de lei. Acum mai ramane problema marimii ... ca eu una nu imi mai dau seama ce marime port pana nu probez.
Am mai gasit si pe site la mido95 cu un canguras.
Va pup si va urez un weekend minunat!

Merci frumos, esti o draguta ca te-ai gandit si la noi. .
Eu din pacate nu-mi amintesc sa mai fi citit vreo postare de a ta, cred ca erai monitorizata si nu le-am vazut in timp real. Ne mai zici si noua ceva despre tine?

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput