Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici.
Dienutze si Mari_r, la multi ani!
Simina ma speriasem eu de la prima ta lista.Dar acum ca ai mai si adaugat... Adevarul e ca este f utila. Multumim
RamonaC e bine ca stai cu picioarele mai sus decat restul corpului. Te ajuta un gel (eu il tin la frigider) din ala de la plafar.

Fetelor, apropo de camasi de alaptat, eu azi mi-am luat 2 . Sunt f dragute , colorate(una are un desen cu barza,identica cu cea de pe siteul dat de voi ) . Le-am gasit la un magazin cu pijamale, halate etc. Am dat 26 lei pe una.

Azi facem si noi 28 de saptamani. Deci intram in luna a 7a Uraaa

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata Raluci

Floricik pare mare la prima vedere , da dc citesti nu-s asa nulte + ca nu le pun pe toate in geanta..le poate aduce familia...ca doar nu or veni la mine cu mana in

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mi-au dat lacrimile la povestea taticului . Doamne ca abia astept sa-mi tin si eu mogaldeata in brate

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Neata Raluci

pup eu pe ea

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor!
La toata lumea ce doreste: , poate un fresh de portocale :)
Azi fac 34 de ani! Valeu cum mai trece timpul asta! Dar ma simt asa de bine... bebelina misca de zor, tati a vrut sa ne ia amandurora cadouri, cica daca tot suntem doi in unu sa profite!
Multumesc din suflet pt urarile frumoasa, si voua va doresc nasteri usoare, sa fiti sanatoase voi si puiutii vostri si sa aveti parte numai de bucurii

La multi ani cu multe bucurii Mari_r!

Azi e prima zi de concediu, parca nici nu realizez ca nu voi mai fi in priza!
Am citit din urma vesti frumoase, bebe grasunei si sanatosi!
Ati luat hainute frumuseleee foc! Sa le poarte sanatosi bebelusii!

Suzi, ai grija sa te imprietenesti cu patul ca sa tii pe bebelina la caldurica cat mai mult timp

Fetelor cu piciorele butucei, avem si nooooi, merg 2 ore si am glezna enormaa, plus senzatia de greutate Cand ajung in casa stau cu picioarele pe perne maaari, sa fie mai sus decat corpul si se desumfla. Altfel stau asa. Am adormit intr-o seara cu ele butuci, iar a doua zi erau fix la fel. Deci neaparat sa le tineti sus macar trei sferturi de ora.

Fug la un somnic acum.
Pup toate gagicutzele!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, fetelor!
La toata lumea ce doreste: , poate un fresh de portocale :)
Azi fac 34 de ani! Valeu cum mai trece timpul asta! Dar ma simt asa

Fug la un somnic acum.
Pup toate gagicutzele!

la multi ani minunati sanatosi sa traiti

multumim de tratatie

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Buna, fetelor!La toata lumea ce doreste: , poate un fresh de portocale :)Azi fac 34 de ani! Valeu cum mai trece timpul asta! Dar ma simt asa de bine... bebelina misca de zor, tati a vrut sa ne ia amandurora cadouri, cica daca tot suntem doi in unu sa profite!
Multi ani frumosi si fericiti cu toata familia 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

laurairina Asa am auzit si eu ca la Euromaterna nu-ti trebuie cine stie ce bagaj, dar oricum haine si cosmetice tot iau. Dar inca nu am abordat subiectul nastere cu doctoritza...bine, am avut si ghinion ca a fost in concediu si mi-au amanat o programare de 2 ori (de pe 20august pe 17 septembrie), asa ca se implinesc aproape 2 luni de la ultima intalnire cu ea. Sper sa nu imi uit lista de intrebari...am asa de multe...
Iar camasi imi trebuie oricum si pt acasa. Dar apropo...voi cat stati acasa cu ce va imbracati? Hai ca pt la servici sau iesit in oras mai cumperi un blug, o salopeta, o rochitza, dar treninguri de gravide pt acasa nu am vazut. Si parca in blugi nu m-as simti chiar comod...

Mai vroiam sa va intreb...ir-urile pe ombilicale cat ar trebui sa fie? Eu la 21s am facut o eco morfologica la alt dr si nu mi le-a zis decat pe cele 2 ir-uri pe ombilicala, de uterine nici nu a pomenit. Si astea erau 0.64, respectiv 0.73 si cica ar fi ok sub 0.8. Dar pt uterine eu auzisem de valori mult mai mici. Voi ce stiti?

Mama da ce multe hainutze ati luat...deja...si ce frumushele.

ramonaCopot Da eu si hainele mele noi le spal, darmite ale bb-luselor.

La multi ani dienutze si mari_r!

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare din nou! Am revenit! Sunt franta de oboseala! Am facut ceva modificari prin casa! M-a ajutat si sotul, dar m-am cam aplecat mult si in plus m-am cocotat pe mese sa imi pot spala geamurile si sterge praful si nu mai pot de oboseala. Ma doare putin sub burtica dar urmeaza sa fac repaos total...bebele l-am simtit miscandu-se, dar nu foarte tare! A fost cumintel fiindca a stiut ca mami are treaba! Ma bucur ca v-au placut hainutele...o sa mai adaug cateva poze, dar acum nu mai am nici un chef sa le fac!

Simina, si mie mi-a placut tare mult saculetul ala de dormit! Si nici nu a fost scump! AM dat numai 25 de Ron pe el...chilipir! Nu altceva

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am mai adaugat AICI dar si la semnatura un album cu alte hainute pe care le-am achizitionat pentru flacaul meu

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput