Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel ramonaCopot Da eu si hainele mele noi le spal, darmite ale bb-luselor. |
Si eu spal hainele noi, mai ales cand e vb despre haine care vin direct in contact cu pielea, ca asa poate mai ratez o geaca sau chestii groase de luat pe deasupra. Dar soacra-mea e din aia care daca ma vede ca spal un tricou ce l-o purtat fiu-sau ieri, repede sare cu gura sa-mi zica ca ala de ce-l bag la spalat ca nu e murdar, ca doar o data a apucat sa-l ia pe el....

. La caldurile astea cand transpiri ca un cal, oare dupa capul ei cate zile ai putea purta o haina nici nu vreau sa stiu 

. Bine ca ea si antiperspirantul il tine sa se puna praful pe el...deci nu ma mai surprinde nimica. Are unul de anul trecut si nici un sfert nu e consumat din el...asa ca... o las in lumea ei.Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
RamonaCopot spune:
Lavi mama da tu te pusesi pe treaba nu gluma! Acum trage pe stanga si stai linistita in patut, ca ai facut destule. Uauh..si ai mai si pozat
, pai eu is o putoare cu diploma pe langa voi 

. Pana si la epilat am pus-o pe mama azi. Am pus-o sa ma epileze pe picioare ca eu nici in fund nu pot sa stau ca e bebe prea sus. Asa ca a facut cunostinta si cu ap de epilat pt prima data
.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Si eu spal hainele noi, mai ales cand e vb despre haine care vin direct in contact cu pielea, ca asa poate mai ratez o geaca sau chestii groase de luat pe deasupra. Dar soacra-mea e din aia care daca ma vede ca spal un tricou ce l-o purtat fiu-sau ieri, repede sare cu gura sa-mi zica ca ala de ce-l bag la spalat ca nu e murdar, ca doar o data a apucat sa-l ia pe el.... ![]() ![]() . La caldurile astea cand transpiri ca un cal, oare dupa capul ei cate zile ai putea purta o haina nici nu vreau sa stiu ![]() ![]() . Bine ca ea si antiperspirantul il tine sa se puna praful pe el...deci nu ma mai surprinde nimica. Are unul de anul trecut si nici un sfert nu e consumat din el...asa ca... o las in lumea ei.Ramona, 32+ DOMINIC ANDREInoi 3 AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!! |

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
|

Zau ca nici noi nu mai stim ce si cum. Soacra a ramas singura in ap cu 3 camere, dupa ce a murit socrul anul trecut, iar sotul meu e singurul copil care a ramas aici in Alba, ceilalti doi fiind: unul la Alexandria si unul in Canada. Ea e si bolnava, are semipareza la piciorul stang si probleme cu inima...se mai si preface, si decat sa dam banii pe chirie "de ce sa nu stam cu mama, sa nu fie si ea singura saraca?". Oricum in afara de chirie nu avem nici o sansa de a sta singuri deocamdata.
asa ca banii pe care i-as fi dat pe chirie i-am bagat aici in ap asta care era sub orice critica, ca sa ne facem traiul mai confortabil. 
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
laviniablaga spune:
RamoC am stat cumintica, asa cum m-ai sfatuit, dar am asezat laptop-ul langa pat sa pot sa va mai citesc! Doar ca urmeaza sa plec oricum, pentru ca e ziua de nastere a unui prieten si nu pot sa nu ma duc! 
Inteleg perfect faptul ca traiul cu mama soacra nu e tocmai roz, insa probabil ca sotul tau apreciaza faptul ca ai acceptat sa locuiti impreuna. Si noi am fost nevoiti la inceput sa stam cu bunicii lui iubi (batranelul are 88 de ani si batranica 77), si crede-ma ca a fost un cosmar pentru mine...cu batranii nu e de stat - mai bine ai grija de 5 copii decat de doi batrani ca ei. Asta a fost vreo 3 luni de zile, pana cand am reusit sa cumparam un apartament si sa il amenajam cat de cat sa fie locuibil! Si deci stiu ce inseamna. Acum e mult mai bine, pentru ca stam singuri...si nu ne mai "freaca" nimeni in fiecare dimineata! Mergem zilnic la batranei, dar de dormit, dormit acasa la noi!
Norocul nostru cu apartamentul a fost ca sotul meu a mostenit un teren si o casa de la tatal lui si am facut schimb cu apartament si ceva banuti in plus...ca la ce preturi sunt acum la case nu aveam sanse sa cumparam ceva numai pentru noi!
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Ancutza, pe unde umbli? cum e, au trecut scurgerile alea dubioase?? |
salut...uite sunt prin preajma, acum citesc din urma...
am lipsit o zi pt ca am avut o gramada de treaba...am cumparat un dulap mai MARE , asa ca sa-mi ajunga
... apoi muta toate hainele, fa curatenie...in sfarsit ma odihnesc 
am inceput tratamentul cu ovule de 3 zile si vad ca e mai bine ... mi-am mai revenit din stres

DIENUTZE

Anca
31+
DariaPOZE
many_bani spune:
Buna seara si de la mine
In sfarsit imi merge si mie DC-ul, asa nervi am avut zilele trecute, insa au trecut
.
Am mai luat si noi cate ceva, am luat si camasa de alaptat dar si una normala, si bebe a primit landou si balasoar asa ca mai am maruntisuri de luat in care de fapt m-am si impotmolit. Vreau biberoane de la Avent, insa la noi nu am gasit pe care sa scrie BPA free asa cum a zis Avalon, parca si Lumi a zis ca a cumparat, am intrat in multe farmacii, una din farmaciste a zis ca tot ce aveau ele pe raft reprezinta gama Avent, nu stiu ce sa fac
. Acum si cu cosmeticele de bebe m-am sucit si nu stiu ce sa iau.
MA retrag ca mai am de citit din urma, va urez w-e placut

31 + 
simina_kin spune:
Eu m-am plictisit ingrozitor
....nici chef sa ies afara nu am
si cand ma gandesc ca mamicile mele sunt toate la munte
si trebuia sa fiu si eu acolo da nu a mai putut sotul pleca de la munca

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
roxyaly spune:
Buna seara la toata lumea
Am vazut ca va intrebati ce mai e cu noi asa ca am intrat sa raportam.
Suntem mai bine azi chiar am avut o zi buna fara contractii.In rest totul e bine tati face toata treaba , pune muraturi, face zacusca, face dulceata ce mai e excelent.
Pe voi va ustura burta? simt asa parca ma ustura pe interior hmmmmmmmmm..............
va pupam
28+
Matei Constantin
roxyaly-poze