Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

saptamana 29

29+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Roxy...un pic mai ai si tu si intri pe AMR !
Pe mine m-a usturat asa burtica pe interior si parca ma strangea un pic in jurul buricului mai ales...dar dupa cateva zile de asa usturimi mi-au aparut si vergeturile alea....

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Mai da ce de hainute ati cumparat...care mai de care mai frumoase...Mi-a placut si mie sacul de dormit portocaliu al lui SIMINA si camasuta de alaptat...(ce sexy esti cu prosopelul pe tine)...si de la LAVINIABLAGA mi-au placut pantalonasii albastri cu sforicica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Asa e Ramona inca putin si intram pe AMR.

Doamne ajuta-ne pe toate sa fim bine pana la capat si noi si puiutii.

Lidia ce ai mai facut iubita cu analizele ai fost la medic?

29+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Lidia, acum ca au iesit bine analizele, sa inteleg ca dai startul??
Zi si noua caci suntem datoare vandute cu o galerie pe masura!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Mai nu sariti pe Lidia, are programare pe 16 la medicul ei si abia atunci vor discuta rezultatele analizelor si ce urmeaza sa faca...
Dupa 16, stam pregatite cu galeria...daca e nevoie

Laura, 31+ Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

helloooo..sa-mi spuna si mie cineva pleaseeeeeeee cum se simt contractiile ...azi am experimentat ceva si nu mi-a placut deloc asa ca va rog sa-mi spuneti si mie cum sunt si unde si cum se simt ...v-am citit din urma dar am cam uitat ce am citit....va si poate mai revin

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY, DIENUTZE, LAURAIRINA va pup pe toate si va multumesc ca va ganditi la mine...Mai e putin pana in 16 sept...Ma uitam la burticile voastre si ma gandeam ca asa as fi fost si eu acuma...Dar am inceput sa nu mai sufar asa tare...Asa a fost sa fie...Va pupic...si va multumesc ca imi sunteti alaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Douradoudou, daca as sti pana la urma cum sunt contractiile...chiar ca ti-as zice...
Eu experimentez ceva de genul: mi se intareste burtica, nu stiu cate secunde, ca nu am reusit niciodata sa numar ca lumea..si simt ca nu mai pot sa respir bine..Cand sunt intinsa in pat seara si mi se intareste in ffelul asta, am impresia ca tre sa ma duc fuguta la baie, ca ma scap, dar cand ajung acolo..nikaOricum ar fi e o senzatie neplacuta din punctul meu de vedere, imi simt stomacul tot incordat, parca as fi facut febra musculara.
Doctorul meu zice ca nu ar fi contractii .., sau asa zice sa nu ma sperii prea tare, zice ca am tonusul uterului mai sensibil. Acu' poate ne zic celelalte fete care de fapt sunt simptomele contractiilor

Laura, 31+ Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

azi am intrat putin in panica..mi se intarea burta si cu putina durere si se ducea durerea spre spate si ma durea si spatele apoi se ducea si revenea iar..am stat in pat cam 1 ora si s-au diminuat pana la urma au disparut..nu am sunat doc pt ca nu stiam sigur ce am simtit..vroaim sa fiu sigura inainte sa-l intreb...anyway fetele cu contractii lamuriti-ma si pe mine ...

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alexa, cred ca ce descrii tu acolo sunt contractii. Eu miercuri am avut cele mai tari si multe contractii - nu cred ca putea fi altceva! Mi se intarea burta si simteam ca se strange, iar de cateva ori mi se facea un guguloi care nu cred ca era bebe, pt ca statea asa un minut-doua, dupa care incepea sa se retraga. La mine nu au fost dureroase, cand mi se intampla simt cum am zis, ca mi se strange burta si se intareste. Mie doctorul mi-a zis (si scuze ca repet) ca daca am contractii la 7-10 minute distanta trebuie sa-l sun si sa merg la spital. Cel mai bine e sa-ti suni doctorul, chiar daca nu esti convinsa ca sunt contractii. Cred ca e normal sa nu stim exact ce e ceea ce simtim, ca doar ni se intampla pt prima data (cel putin cred ca majoritatea suntem in situatia asta). Asa ca nu-ti fie jena sa suni doctorul si sa explici asa cum ne-ai explicat noua aici. Ai grija de voi!

Laura 31+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput