Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza mamici! Azi sunt foarte matinala! V-am pupacit dulce pe toate! Ma duc sa imi fac ...ca sa ma revigorez!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna dimineata la voi fetele
am venit si eu pe aicidar trebuie imediat sa merg la

vreau sa multumesc fetelor care isi fac griji pt mineeu sunt ceva mai bine imi mai alin durerile cu no-spa care isi face efectul ft repede si nu am nevoie mai mult de 2/zi,dureri de spate,se mai intareste burtica dar trece repede,si intepaturi jos in rest toate bune incerc sa ma odihnesc pe cat posibil desi cam greu ca Andrei al meu sare pe pat si trebuie sa stau in garda tot timpul.si cam atat de la mine.incercam sa ne linistim unul pe altul(eu si sotul)ca na de aia suntem 2 nu?acum va las fug la

pt toate brticutele mele o duminica placuta

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna dimineataaaa!
Haideti la o cafelutaa!
De azi incep si eu bagajelul de spital, hainutele mici mici sunt spalate, ma astepata la calcat si apoi bagajel!
Medicul de fam mi-a zis ca e bine sa incep sa imi fac dosarul, nu am intrebat care, banuiesc ca cel de dupa cele 42 de zile, caci ala e stufos.
De azi ma interesez de acel dosaroi si trebuie sa imi fac trasee de umblat dupa hartogaraie.
Voi ati inceput asa ceva?

Alexa, si mie mi se intareste burtica dar nu dureros, nu stiu ce sa iti zic, poate vor intra fetele care au avut asa ceva.

Lylyana, in legatura cu hemoroizii, am avut si eu cred ca unul, nu am dat cu nimic, intr-o zi m-am trezit, cand am fost la wc, cu vasul de toaleta patat cu sange, destul de mult mi s-a parut. Nu am simtit nimic, cum ca s-ar fi spart. Am crezut ca fac infarct, nerealizand ca sangerarea e de la hemoroid. Deci sa te astepti si la asa ceva si sa nu te sperii! Si inca ceva, nu stiu de la ce mi-a aparut, caci ma hidratam bine, mancam fructe multe, nu eram constipata...
Multa sanatate si sa ne zici ca esti mai bine!

Sa aveti o duminica frumoasa! Pup fetele!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata
o duminica placuta va urez!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimineata,

raluci_b, dienutze - multumesc pt raspunsuri, am sa caut celelalte creme. Constipata sunt de cand am inceput sarcina desi mananc fructele chiar si in combinatie cu lapte, apa, si tot nu scap de constipatie

larisel - la mine dr s-a strambat cand a vazut IR 0,51 intr-una din artere (cealalta era 0,47 deci era ok) si mi-a zis sa imi verific tensiunea saptamanal, ca s-ar putea sa am puseuri de tensiune. pana cum am avut tensiunea constanta, iar la ultima eco a fost bine fluxul, am avut 0,46 respectiv 0,37.

O duminica placuta va doresc!

31 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata si de la mine

Hai la cafeluta.Miany, Andrecluj, Lidia, Simina, Monis, Katyusca,Camy, Larisel, Ramona, Laura G, Laurairina,Ancuta, Raluci, Ramonika unde sunteti???????????????????????

Hmmmmmmmmmmmmm.m..........

29+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
eu intai am citit din urma...si apoi m-a apucat lenea cand sa scriu si eu ceva .
Bebe meu ma loveste asa energic...adica nu salta burta, dar ma loveste pe interior si sigur imi apasa ceva nervi ca simt ca si cum mi-ar baga cutite in diverse portiuni ale spatelui, coloanei si imediat sub sani. Ori e el foarte lung, ori burta mea e plina de slanina si neincapatoare, ca trebuie sa stau numai intinsa ca sa nu ma doara.
Si ui asa a mai trecut o saptamana, am trecut in sapt 34 si ma gandesc ca de maine sa incep si eu sa imi fac bagajul asa incet incet.
O duminica superba sa aveti!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Neata si de la noi
Mai fetelor sunt absolut normale contactiile in perioada asta, mai ales cele Braxton Hicks, care cateodata sunt dureroase. Trebuie doars a luam No-spa zilnic, cate 3 pe zi si o sa fie bine, iar cand devin dureroase in patut cateva minutele si gata

Betty78 31+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Alexa Douradoudou eu zic ca ceea ce ai simtit tu au fost contractii, dar ca nu sunt de ingrijorat. La mine cand am contractii mi se intareste burta ca un bolovan, am greutati in a respira, ceva dureri, nu neaparat la spate, pot sa fie si la pasarica jos de tot, sau imediat pe sub burtoi, sau in spate acolo cam pe unde is rinichii... Daca la tine cand ti se intareste burta si nu doare, sau daca iti schimbi imediat pozitia trece, atunci sunt contractiile false normale de la aceasta varsta a sarcinii. Daca in schimb dureaza mult cat timp ai burta intarita si simti ca te strange ceva din interior si nu trece nici daca iti schimbi pozitia sau daca bei un pahar cu apa, atunci eu zic sa mergi la dr...sau macar sa-l suni. Sper sa fie doar uterul care isi face incalzirea pentru momentul magic .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Dienutze nu stiu la ce dosar s-o fi referit doctorita ta, dar eu cred ca ala pentru CIC este prea devreme pentru el. Nu prea ai ce sa pregatesti de pe acuma la el inm afara de copii la actele voastre de identitate. Adeverinta de la serviciu o sa o poti cere abia dupa ce vei naste, pentru ca se iau in calcul veniturile pana in ziua (luna) nasterii... Eu zic sa nu te agiti cu asta de pe acuma, mai ales ca stim ca este inca de trecut prin senat (parca) legea cu prenatatlul care s-ar putea aproba sa se mareasca la 168 zile.
Cu bagajelul sunt de acord. Maine merg si eu sa imi caut tifon lat sa-mi confectioneze mama vestitele tampoane (ca eu uitasem ca am alergie la vata si nu o pot atinge ).

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput