Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
floricik spune:
Neata si de la noi. Raportez o noapte in care am dormit ca valiza in gara
Am gasit remediul pt insomnii: nu mai dorm ziua deloc![]()
Katy, Roxyaly, Ancutza ma bucur ca sunteti ok. 
RamonaC uauuu ...34 de saptamani.
Felicitari.
Maine ajungem si noi acasa si dam startul la shopping. Sa luam macar ce trebuie pt spital.
Va pup. Duminica placuta.
28+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
betty78 spune:
Se mai intampla si pe la altii nedreptati.
Betty78
31+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor parca incep sa am emotii...daca se va pastra aceeasi perioada ca si in sarcina precedenta mai am doar 38 de zile...adica 5 saptamani si cateva zile....si nu am pregatit nimic...mi-au ramas o groaza de lucruri de la Mario, mai ales ca juniorul crestea super repede, la 6 luni aveam deja 9.8kg si nu purtam lucrusoarele mai mult de 2 saptamani ca ne rameneau mici, asa ca daca ma gandesc bine am destule pe care nu le-am apucat sa le mai purtam si nici nu prea stiu ce sa i-au.
Betty78
31+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lorelix spune:
fetelor, uitati ceva util care va ajuta sa deslusiti valorile ecografice
Avand in vedere timpul si uneori disponibilitatea redusa a medicilor de a ne explica cum sa citim si noi valorile ecografice, va scriu mai jos, ce am aflat eu, dupa indelungi sapaturi pe internet. Sper sa va foloseasca!
LMP (ultima menstruatie)
LMP-GA (varsta gestationala conform ultimei menstruatii)
LMP-EDC (data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii)
BPD = diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL = lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL = lungimea femurului
AC = circumferinta abdomenului
HC = circumferinta capului.
HC/AC = raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Lungimea totala a bebelusului = FL X 7
Greutatea totala a bebelusului= 1.4 X BPD X FL X AC - 200
Daca veti calcula singure greutatea conform formulei de mai sus veti observa ca ecograful are o abatere de aproximativ +/- 350g.
Va doresc sarcina usoara tuturor mamicilor si bebei sanatosi! 
lorelix
DANIEL31+TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Fetelor parca incep sa am emotii...daca se va pastra aceeasi perioada ca si in sarcina precedenta mai am doar 38 de zile...adica 5 saptamani si cateva zile....si nu am pregatit nimic...mi-au ramas o groaza de lucruri de la Mario, mai ales ca juniorul crestea super repede, la 6 luni aveam deja 9.8kg si nu purtam lucrusoarele mai mult de 2 saptamani ca ne rameneau mici, asa ca daca ma gandesc bine am destule pe care nu le-am apucat sa le mai purtam si nici nu prea stiu ce sa i-au. |
Betty...asta e un lucru bun ca ai de toate ramase de la Mario. Poate o sa vrei sa-i iei la bb2 doar un costumas nou sa-l ai pt scos din spital, sau un body nou sa stii ca a fost doar al lui sa-l ai pt prima zi... E bine ca nu-ti mai faci griji si din cauza hainutelor. Pregateste-le pe cele care le ai si stai linistita ca o sa ai inca destule pe care sa-ti dai banutii.
Cu emotiile privind clipa cea mare, cred ca la toate incep sa se faca simtite de pe acum. Eu deja is cu morcovul...dar mai e loc si pt frunze inca
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!
lorelix spune:
Va doresc o duminica placuta.

LORELIX [ gravi]
DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
roxyaly spune:
Lorelix multumim pentru informatii.
Te pupam si week-end placut
29+
Matei Constantin
roxyaly-poze
RamonaCopot spune:
Lorelix...unde fugi asa grabita??? 
mai stai putin cu noi si mi zi-ne si noua cum mai esti..cum mai misca bebe...
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!
dienutze spune:
Lorelix, multam de informatii! 
Noi am iesit un pic in parc, cam o ora. La plecare s-a asezat puiuta fix pe un nerv in dreptul piciorului, nu puteam merge... Am negociat putin si s-a miscat mai spre mijloc si asa mi-am putut face plimbarea ![]()
Sper sa imi respect iesirea zilnica! Sa nu ma puturosesc, asa cum ma cam astept de la mine.
Betty, f bine ca ai hainute!
Asa imi place cand vad AMR-urile ![]()
28+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
douradoudou spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri
...ma duc luni la doctor sa vad daca e totul ok...cred ca au fost contractii...durerea era destul de mare si burta mi se intarea mai mult decat de obicei si dupa aceea durerea se muta in spate si cobora in picioare...am stat in pat 1 ora si s-au mai diminuat dar cand schimbam pozitia nu se schimba nimic...oricum s-au oprit dupa 1 ora...luni vad ce a fost...lorelix multumim pt informatii
28+ cu