Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
lorelix spune:
RamonaC,
sunt bine..bb-ul misca mai mult noaptea..da din picioruse..
dar tot sunt suparata cu masina..nu avem bani s-o facem...pana se naste bb-ul..si cata nevoie o sa avem de EA.
TU ESTI BINE?
TI-AM SPUS CA AM RUDE IN AIUD?

TE PUP..SI MAI VB..EU SUNT AICI..MAI TOATA ZIUA
LORELIX
DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
floriroxi spune:
Buna fetelor!Ma numesc si voi fi si eu o fericita mamica de noiembrie-decembrie 2009.Termenul ar fi in ultima saptamana din decembrie,dar...avand in vedere ca am doi ingerasi 
,o fetita si un baietel,doctora mi-a spus ca dupa 34 de saptamani ar trebui sa fiu pregatita.
.Am 32 de ani,sunt casatorita de 10 si pana acum nu am ramas niciodata gravida.Anul asta m-am hotarat si impreuna cu verisoara mea,ne-am hotarat sa mergem mai departe si am facut amandoua,pentru prima oara fiv,in Austria.Am reusit amandoua,in aprilie
,ea va avea un baietel,iar eu m-am "pricopsit" cu o pereche
.Pana acum nu am avut probleme cu sarcina,am luat 9kg pana acum,ma duc in continuare la servici.Nu am avut decat o saptamana de medical,dupa ce am facut fiv,in rest m-am dus normal la munca.Cred totusi,ca din octombrie sa stau acasa,nu vreau sa risc nimic.Burtica ia proportii ametitoare si chiar daca sunt o fire energica,piticii imi dau semne sa o las mai moale
.O sa nasc la Polizu,cu dna dr Dinca Gabriela.Este super ca doctor si m-a ajutat f mult pana acum.Poate si din cauza ca si ea are un copil facut tot prin urma unui fiv.Pe 29,luna asta sunt programata la 4d,la dr Herghelegiu,sper din toata inima ca totul va fi bine.Va pup pe toate si nu pot decat sa va urez sarcina si nastere cat mai usoare.
simina_kin spune:
Buna ziua burtici![]()

am scimbat semnatura

Lorelix
de ce nu ai postat mama acel tabel cand eram mai la inceput si ma chinuiam sa ghicesc ce repr val din poza?
????????...,este bun si acum, da eu nu mai sunt stresata ca atunci![]()

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix RamonaC, sunt bine..bb-ul misca mai mult noaptea..da din picioruse.. dar tot sunt suparata cu masina..nu avem bani s-o facem...pana se naste bb-ul..si cata nevoie o sa avem de EA. TU ESTI BINE? TI-AM SPUS CA AM RUDE IN AIUD? ![]() ![]() ![]() TE PUP..SI MAI VB..EU SUNT AICI..MAI TOATA ZIUA ![]() LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Ma bucur ca sunteti amandoi bine
. Se pare ca e virus acuma la masinile de gravidute sa se strice Stiam ca ai rude in Aiud, dar cine stie cand o sa treci sa le vizitezi si o sa te opresti si prin Alba la un suc...
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!
simina_kin spune:
Doamneeeeeeee bine ca am vazut reclama asta ca altfel eu nu stiam ca pe acolo se baga manutele bebeului

(ma miram ce rost au capsele??
)
31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Am asa un chef sa plec prin "Carfur", Cora , la cumparaturi...da n-am cu ce
....adica ar avea sotul baani , da m-a mancat pe mine limba sa-i spun ca iau luna asta bonuri in val de 700ron si acum nu mai pup bani
..pana vin bonurile raman cu pofta de cumparaturi

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
suzyca spune:
fetelor ce noapte am avut dc am dormit 3 ore,am o durere de cap de simt ca mor am tras o cearta zdravana cu sotul am fumat si 2 tigari am bocit pana m am racorit.imi este atat de greu sa stau numai in pat .maine am programare la dr cu care nasc sper sa nu imi tot repete ce mi a zis de la ecograf ca dl col este fff mult scurtat si numai in pat trebuie sa stau ca sa ajung macar la 37 de sapt.toate gandurile si toate tampeniile imi trec prin cap dar sper sa trec de faza asta.ma duc sa iau un boni bon de nospa,doamne cat de amare sunt de drag le iei
va pup si am sa va mai deranjez si eu mai des sa mi scot parleala din urma.
betty78 spune:
Noi am fost la cumparaturi pentru bebe 2 si lam innoit pe Mario
cu 2 perechi de pantofi, 5 pantaloni, un hanorac si o camasa...una peste alta ma spart bugetul.....oricum trebuie sa ma duc sa cumpar cate ceva si pentru mogaldeata si sa vad ce lucruri am pe care Mario nici nu a apucat sa le poarte....cam la toate cadourile s-a intamplat asa...el era cu mult mai mare decat varsta lui si cadourile au ramas neatinse
....oricum trebuie sa dezinfectez mobile, patutul sa ii pun caruselul, sa ii pregatesc cadita, sa ii cumpar masa de schimb s daca ma gandecs bine multe altele. Apoi trebuie sa cumpar de la chicco praf de curatat incalzitorul de biberoane, sterilizatorul, sa vad daca mai e buna pimpa de muls si multe multe altele....in plus imi trebuie sistem de prindere ptr landou pentru masina, iar abia dupa 3 luni ii instalez scaunul auto...de abia astept babyexpo sa le i-au de la aiai de la inglesina
Betty78
31+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
simina_kin spune:
Mai bine baga un Paracetamol ca sa-ti treaca durerea de cap..ca nos-pa-ul este frectie..
La mine vad ca a devenit zilnica durerea de cap...nu am cum sa iau zilnic Paracetamol.
Eu cred ca ma doare si de la laptop

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
BoboMom spune:
Roxyaly, eu am postat aseara.
Cand ai intrebat tu de mine, dormeam (nu uita de diferenta de 7 ore dintre noi). 
Betty, sa poarte sanatosi flacaii tai lucrurile noi! 
Suzyca, hang in there!
O sa treaca si va fi totul bine. Orice pt bebeii nostri, nu? Hai ca nu mai e mult!
Va
pe toate si va doresc o duminica placuta! 
Laura
31+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze