Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
laviniablaga spune:
fetelor, eu acum am musafiri! De azi de dimineata de fapt! Dar am trecut si eu pe aici sa va salut! Povestim maine cand o sa am mai multa vreme! Pupici si o seara faina!

Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
floricik spune:
Suzyca imi pare rau ca te-ai certat cu sotul...
Cat despre statul in pat...hai ca nu mai e mult
Nici eu nu am stare sa stau in pat. Dar cand se intareste burta, nu am incotro. Cu toate ca ma plictisesc rauuuu. Cate integrame am facut zilele astea nu am facut de cand sunt 

28+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
andrutza spune:
Iata-ma si pe mine, mandra posesoare de laptop, nu mai sunt in stare sa stau pe scaun nici 5 minute ca am dureri sub burta nasoale si nu ai pot merge... Vestea buna este ca mi s-a intors bebelusul, aveam emotii ca nu se intoarce.
Mi-am facut analiza miraculoasa de streptococ si mi-a iesit pozitiv, asa ca acum sunt pe antibiotice, agumentin o pastila la 8 ore timp de o saptamana. Mai are cineva problema asta? Eu citisem ca tratamentul se da abia in saptamana 37, ca sa nu reapata, medicul meu mi-a dat insa tratament imediat ce am ajuns cu rezultatele...
Sunt bine in rest, bebe e mare, are 2100g, placenta arata excelent, totul e super.
Va pup pe toate.
Andrutza
31+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
betty78 spune:
Fetelor, voua vi s-a intamplat sa simtiti ca niste intepaturi acolo jos? Ca pe mine ma seaca la inima de mai bine de 1/'2 de ora, iar bebe misca de zor
Betty78
31+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
simina_kin spune:
da..si eu am patit asa..trec cu nos-pa si intinsa in pat
31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
Buna fetelor!
Noi in weekendul asta ne-am plimbarit, am venit acasa doar pentru dus si nani.Ne-am simtit foarte bine toti ,abia asteptam sfarsitul urmator de saptamana
.
Acum am ceva de recuperat ,asa ca trec la treaba
.
Suzyca stai cumintica in patut si o sa fie bine.Mult nu mai e si colul isi poate reveni.Dupa ce vei naste iti vei dori sa lenevesti in pat.Bravo pentru bebelina grasunica.
Nu ne deranjezi si nu trebuie sa scoti nici o parleala.Scrii cand poti ,noi ne bucuram sa te citim.Imi pare rau ca nu e roz viata de cuplu in momentul asta ,dar va trece,da?
RamonaC este bine sa faci miscare numai daca te simti in stare,daca ti-e bine.
Vrem poze cu hainutele,poate asa te invrednicesti sa faci .
Laurairina hainutele tex sunt intr-adevar trainice.Noi am avut bodyuri,pantaloni si bluzite de casa si pantaloni subtirei de vara pentru plimbare.Nu am avut niciodata puloverase tricotate sau costumase plusate,acelea nu stiu cum se comporta.Astazi am fost in Carrefour si m-am uitat la bodyuri.Marimea 'o luna' eu zic ca e foarte buna de la nastere pana pe la 5 kg.Eu o sa imi iau sigur si din astea mici pentru ca nu imi place sa vad hainele lalai pe bb si se aseaza mult mai bine decat ceva marimea 3 luni.Parerea mea,desigur
. 
Dragonitza te asteptam mai des la noi,acum ca ne-ai si scris
.
Simina si Lavinia sunt tare dulci toate hainutele voastre de bebe
Simonette maine sa ai tot o zi din aia fara treaba la sevici,sa stai cu noi pe DC,ok?Poate cand ai timp si chef ne zici cum a fost cand s-a nascut Yannis,cum a fost viata cu doi copii mici si daca ai avut ajutor.
Eu acum o strang in brate cat pot de mult pe Stefita,imi vine sa nu ii mai dau drumul...ma gandesc ca in curand nu o sa mai pot face asta atat de des
...chiar nu imi imaginez cum va fi viata noastra in 4.Frumoasa,nu?
Dar ne vom descurca fara sa sufere copiii nostri?...imi pun tot mai des intrebari din astea ...si nu mai continui ca imi vine sa
de teama.
Povestea taticului Alexi,o citisem mai demult.Foarte frumoasa.
Simina foarte bune adaugirile mamicilor dragute.
Iti sade foarte bine cu noua semnatura,fata noastra pistruiata
Pofta asta de cumparaturi,mie nu imi trece niciodata,desi de cand ne-am luat apartamentul asta a trebuit sa o tin mai mult in cui
.
Dienutze sunt incantata sa va cunosc,pe tine si iubirea ta.![]()

Ancutza ma bucur ca esti mai bine![]()
Betty ce tragedie
halal mama,halal tata.Si totusi 10 ani???
Ce repede a crescut Mario
Si acum in pozele recente arata maricel si voinic tare
Lorelix
pentru info.De calculul greutatii chiar nu auzisem.
Floriroxi bine ai venit la noi.
Sper sa ne scrii mereu.
Felicitari pentru gemenei,fetita si baietel
,spune-ne mai multe despre ei![]()
Andrutza bravo pentru bebe voinic.Cu streptococul,nu stiu cand e bine sa faci tratamentul,dar stie medicul tau mai bine.
Fug la nani,somn usor.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
BoboMom spune:
Andrutza, mie mi-a zis dr ca fac analiza de streptococ B parca pe la 34 de sapt, iar daca iese pozitiv imi vor face antibiotic intravenos cand nasc (asta in caz de nastere naturala). L-ai intrebat pe medicul tau de asta? Sanatate multa! 
Laura
31+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
laviniablaga spune:
Buna dimineata mamici si burtici!Care mai e viata voastra.... AM vazut ca nu prea ati avut timp week end-ul acesta de postat...la fel ca si in cazul meu si ma bucur ca ma car nu am avut prea multe de recuperat! Eu sunt bine...am avut o noapte relativ linistita..nu prea l-am simtit pe bebe probabil din cauza oboselii! Va las sa va treziti linistite, pentru ca acum merg sa pun de
. Am de facut curatenie! Aseara dupa ce au plecat musafirii de care va spuneam nu am mai avut chef de nimic! Azi e sarbatoare mare si in plus incepe si scoala! Ce vremuri! Imi amintesc ca abia asteptam sa vina 15 septembrie cand eram eleva! Dupa prima zi de scoala imi pierea cheful in mod subit (mai ales in liceu)
! Va pup pe toate! Si va doresc O SAPTAMANA CAT MAI FRUMOASA SI MAI LINISTITA PENTRU VOI SI MINUNILE DIN BURTICI!
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
suzyca spune:
fetelor va multumesc tare mult pt sprijin imi este mai usor cand vad ca imi acorda si mie cineva atentie,mamica mea este trup si suflet pt mine in rest.....i am spus aseara sotului ca ma astept am ca acest copil sa ne apropie sa fim mai fericiti decat inainte dar am avut parte de exact invers.cand vad cum alti soti isi pupa sotiile si in c...imi vine sa turbez.am sa trec eu si peste perioada asta cu el .offff ce ma mai vait la voi dar nu am cui sa spun ca nu vreau so intristez pe mama nu merita.mai am 5 ore si ma duc la dr am o intreaga lista cu intrebari imi doresc aan33 de sapt.referitor la intepaturi ma am si eu sa stiti chiar ca niste cutite.aseara dupa ce am facut baie am facut si eu cunostinta cu o contractie dureroasa ca pana acum doar nedureroase au fost de aceea nu am simtit si nu am luat nospa si asa sa scurtat colul meu.va
si din tot sufletul va multumesc pt toate vorbele frumoase.revin de la dr cu informatii proaspete.