Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
luciandrea spune:
Neatza si de la mine Burtici!
Incep o noua saptamana de munca, offff-voi ce faceti m mai mergeti la munca sau deja v-ati luat prenatalul?
suzyca - imi pare rau ca nu te intelegi cu sotul tau, poate o sa fie bine pana la urma!
Fetelor v-am vazut hainutele, sunt super
Va poop, o zi buna!
27+
MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
ionelamaria spune:
Buna dimineta burtici,
De 2 saptamani incerc frustrarea de a nu mai intra in librarii pentru carti, rechizite si tot felul de auxiliare interesante. Apoi, la serviciu, am incercat frustrarea de a fi inutila in propria mea clasa, neputant sa organizez nimic pentru elevii mei, dat fiind faptul ca azi am intrat in concediu. Acum incerc cea mai puternica frustrare dintre toate. E prima oara ( daca ma gandesc bine in 24 de ani) cand nu sunt prezenta la deschidearea anului scolar. Pentru un cadru didactic e ceva unic. Emotiile copiilor si ale parintilor iti dau niste trairi deosebite. In acest an e prima data cand nu le incerc si eu. Stau cu ochii lipiti de geam si privesc strada incercand sa zaresc acolo cat mai multi copii...sa fur din emotiile lor.... apoi fug la celalalt geam si privesc in curtea unei scoli de cartier... asteptand sa sune clopotelul. Offf... deja mi-e foarte dor de picii mei.
28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
andrutza spune:
Neata la toate fetele, e o zi superba !!!
Laura, varianta cu perfuzia cu antibiotic am citit-o si eu pe net, dar clar cade, pentru ca este nevoie sa stai cu ea cel putin 4 ore, iar eu am avut travaliu mai scurt de atat la prima nastere, asa ca la a doua... Pana ajung la spital, sunt convinsa ca nasc imediat si nu mai au cand. Sper sa stie doctorul mai bine, am citit ca e safe sa iei antibioticul asta in trimestrul trei de sarcina, asa ca il iau si sper sa fie bine.
Ce tampenie de bacterie cu nume infect...
Andrutza
31+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Buna dimineta burtici, De 2 saptamani incerc frustrarea de a nu mai intra in librarii pentru carti, rechizite si tot felul de auxiliare interesante. Apoi, la serviciu, am incercat frustrarea de a fi inutila in propria mea clasa, neputant sa organizez nimic pentru elevii mei, dat fiind faptul ca azi am intrat in concediu. Acum incerc cea mai puternica frustrare dintre toate. E prima oara ( daca ma gandesc bine in 24 de ani) cand nu sunt prezenta la deschidearea anului scolar. Pentru un cadru didactic e ceva unic. Emotiile copiilor si ale parintilor iti dau niste trairi deosebite. In acest an e prima data cand nu le incerc si eu. Stau cu ochii lipiti de geam si privesc strada incercand sa zaresc acolo cat mai multi copii...sa fur din emotiile lor.... apoi fug la celalalt geam si privesc in curtea unei scoli de cartier... asteptand sa sune clopotelul. Offf... deja mi-e foarte dor de picii mei. 28+ Mihneaaniversarea nuntii noastre “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
Draga Ionela,iti inteleg frustrarea, mai cu seama ca din cate se intelege esti foarte apropiata de elevii tai! Eu zic sa nu mai fii insa trista, pentru ca etapa aceasta este inevitabila si sa te gandesti ca totul va fi bne pana la urma, si ca dupa cei 2 ani de CIC te vei intoarce din nou la catedra!
Lavi,
31+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
RamonaCopot spune:
Buna dimineata dragelor,
O saptamana cat mai placuta sa aveti si fara neplaceri in sarcina, macar! 

pentru toate
.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!
ionelamaria spune:
Multumesc mult Lavinia. Da, mi-s dragi copii, si iubesc inocenta lor. Ador sa modelez caractere si imi place mult sa pot transforma 20 de copii diferiti intr-o familie si asta chiar daca sunt prost platita, chiar daca multi parinti au uitat respectul fata de cei care le-au pus stiloul in mana. Mi-e dor de acei copii alaturi de care am petrecut 34 de saptamani, care au ajuns la mine in clasa fara sa cunoasca o litera.... si azi citesc povesti si le dezbat cu drag.... si mai stiu ca unii dintre ei au plans aseara stiind ca nu le voi deschide eu usa clasei lor.... si unii vor plange azi... cand vor intelege ca nu e doar o amenintate a parintilor suparati pe vreo greseala a lor.... si-mi vine si mie sa plang cand ma gandesc la ei.... si imi imaginez ce e in sufletele lor.
28+
Mihnea
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Va las sa va treziti linistite, pentru ca acum merg sa pun de . Am de facut curatenie! Aseara dupa ce au plecat musafirii de care va spuneam nu am mai avut chef de nimic! Azi e sarbatoare mare si in plus incepe si scoala! Ce vremuri! Imi amintesc ca abia |
neata si de la mine....multumim de cafea

,as bea eu ,da vreau sa plec la analizeDupa cum singura ai spus AZI ESTE SARBATOARE asa ca ai grija ce curatenie faci!!!!!!!!

31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Gata, trebuie sa las tristetea. Mihnea se agita de zor... si azi mergem la medic avand o lista luuunga de intrebari
. Nu mai scapati de mine de acum... doar in zilele in care voi merge sa cumpar hainite pentru puiul meu mic. Ma rog sa fim sanatosi si sa creasca mare. Tot numar zilele si ma intreb daca numaratoarea lui seamana cu a mea... Ca burtica mea creste ca din apa... ma uit la ea si creste... Deja avea avans... si eco nu stiu daca mai fac pana pe 8 oct. Tare as vrea.... dar si despre asta as vb putin cu d-na doctor... poate ma cheama cand e in garda sa-l vad la ecograful din maternitate ( sa nu mai dau o caruta de bani pe la cabinete) 
28+
Mihnea
ionelamaria spune:
Suzyca, te inteleg cu sotul.... am simtit si eu acelasi lucru.... dar am hottarat sa am rabdare pana isi va tine baiatul in brate.... si daca nici atunci nu reactioneaza pe masura asteptarilor mele.... ii fac ficatul la gratar ( nu de alta dar pe al meu il va bate fii-su ca pe snitel pana se naste)
28+
Mihnea
simina_kin spune:
IonelaMaria sa stii ca si eu ma simt cam la fel.Desi nu am atatia ani vechime in invatamant (decat-4-scolari) mi-e greu azi ca nu sunt la gradi sa primesc piticii
....da asta este...suntem in prenatal nu la pensie![]()

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

. Am de facut curatenie! Aseara dupa ce au plecat musafirii de care va spuneam nu am mai avut chef de nimic! Azi e sarbatoare mare si in plus incepe si scoala! Ce vremuri! Imi amintesc ca abia