Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Neata...am scris un mesaj grsit![]()
...era pt la scutece![]()

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Lumi petrecere frumoasa la nunta azi si sa ne spui daca a dansat si bebicul cu voi!
Kathy imi pare rau sa aud ca aveti si voi neplaceri cu masina. Si noi tot in acelasi stadiu suntem, cu ea in fata scarii defecta. Am renuntat la grija ei deocamdata si l-am lasat pe sot sa isi faca grija pt ea, cu toate ca lui nu prea ii mai trebuie ca urmeaza sa plece curand si eu o sa ii simt lipsa cand o sa am nevoie sa merg cu ea. Stiu ca la voi este imperios neceasra o masina functionabila ca sa va puteti desfasura activitatile zilnice, dar ai incredere ca incet incet se vor rezolva toate. te pup si sper sa treci de starea asta care nu face bine nici tie, nici la bebe mic, nici la Andreiut... 
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
RamonaCopot spune:
Simina cred ca o sa fie bine si cu cic-ul tau, dupa cum zic aia in stirea respectiva. Tu cum mai esti altfel, ai rezistat tentatiei tutunului pe perioada asta de stres?
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
RamonaCopot spune:
Camy bine ai revenit din plimbari. Zi-ne si noua ce ai vazut frumos prin capitala si mai ales cu ce s-a ales Falvius de pe acolo
, te rog...
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
RamonaCopot spune:
Mie Dominic mi-a cam dat emotii ieri. Nu l-am simtit miscand mai deloc. De cand m-am trezit si pana aseara pe la 5. Am vrut sa ma duc la urgente, dar dr meu e in concediu si stiu ca nu eram bagata in seama. Aseara cand am iesit la plimbare, am mers la terasa la sot si am baut un prigat activ de kiwi si imediat a inceput sa miste de nu am mai putut sa stau nici jos ca ma apasa tare sub sani. Apoi pana pe la 4 cand m-am mai linistit si eu, a miscat si el incontinuu... cred ca simtea si el starea mea de discpnfort, mai ales ca m-a durut si burtica. Cand a venit sotul, pe la vreo 3 l-am rugat sa-mi maseze si mie picioarele putin si i-am povestit si lui de bebe miscacios ce avem si il aud dintr-o data ca ma intreaba, "oare ca mie imi e tare somn nu simte bebe? ". Si se pare ca a simtit ca am reusit sa adormim toti pe la 4 si ceva.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simina_kin spune:
Avalon nu..nu are leg cu acele zile....oricum nu s-a stat si nu se va sta 10 zile acasa.Eu in fiecare an dau un ex ca sa iau post, si,avand studii superioare da in alt domeniu sunt bagata la necalificate, deci am contract pe perioada determinata; anul trecut am avut 1.09.2008 - 31.08.2009(pt ca mi-au luat in considerare studiile...doar ca perioada in contract..nu ca bani) si , deci, n-am incheiat anul ca celelalte necalif in luna iunie(ele intarand imediat in somaj, pana la noul examen din august). Anul asta se pare ca nu-i mai intereseaza absolut deloc studiile sup si s-ar putea sa nu-mi mai dea decizia cu data de 1.09. ci cu 14.09 (cand se deschid portile gradinitelor)...iar eu raman cu acele 14 zile lipsa pe CM.
Sper sa aveti dreptate voi, si sa nu ma afecteze la prenatal, mi-a mai zis o mamica acelasi lucru .
Sper ca nu plictisesc pe cineva cu problemele mele
Am pus cateva hainute in poze
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
RamoC buna dimi!
Dragutza! Eu stiu ca medicii recomanda miscare in timpul sarcinii dar te rog mult sa nu exagerezi! Ai mare grija de tine si de micutul Dominic!
Lavi,
31+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Avalon nu..nu are leg cu acele zile....oricum nu s-a stat si nu se va sta 10 zile acasa.Eu in fiecare an dau un ex ca sa iau post, si,avand studii superioare da in alt domeniu sunt bagata la necalificate, deci am contract pe perioada determinata; anul trecut am avut 1.09.2008 - 31.08.2009(pt ca mi-au luat in considerare studiile...doar ca perioada in contract..nu ca bani) si , deci, n-am incheiat anul ca celelalte necalif in luna iunie(ele intarand imediat in somaj, pana la noul examen din august). Anul asta se pare ca nu-i mai intereseaza absolut deloc studiile sup si s-ar putea sa nu-mi mai dea decizia cu data de 1.09. ci cu 14.09 (cand se deschid portile gradinitelor)...iar eu raman cu acele 14 zile lipsa pe CM. Sper sa aveti dreptate voi, si sa nu ma afecteze la prenatal, mi-a mai zis o mamica acelasi lucru .Sper ca nu plictisesc pe cineva cu problemele mele Am pus cateva hainute in poze ![]() 30+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina stai linistita dragutza ca nu plictisesti pe nimeni!Dimpotriva...eu cred ca unul din beneficiile Odiseei este acela ca ne putem spune si relele precum si bunele si sa cerem sfaturi! Recunosc ca eu nu ma prea pricep la chestiile astea, insa nu imi ramane decat sa te incurajez si sa iti doresc ca toate problenele sa se solutioneze!

Lavi,
31+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 9 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
laurairina13 spune:
Stephy, ai dreptate, body-urile sunt marca Tex, si ma bucur ca spui ca sunt trainice, pt ca mi-am luat 8
,pun mare baza in ele...Si intentionez sa mai cumpar daca zici ca sunt bune! acum stau si ma gandesc ca eu am luat bodyurile alea-marimea 3 luni, oare trebuia sa iau si un set pt 0-1 luni?sa ii vina bine matzei cand se naste??Poate tu ai idee, sa ma lamuresti si pe mine
Doctorul a zis ca daca ma mentin in grafic o sa nasc o bebitza de 3kg si ceva..
Larisel, mi-am adus aminte ca nasti la Euromaterna. Si eu sper din tot sufletelul meu sa nasc acolo-iarasi depindem de banuti. Am vb ieri cu doctorul meu si am intrebat de bagajul de spital pt acolo, a zis ca nu tre sa venim cu nimic!!!![]()
..apoi s-a inrosit si a zis ca macar chiloti de schimb![]()
Deci, sa nu te agiti cu prea multe cumparaturi pt spital, eu mi-am luat camasutele alea 2 si pt acasa , plus ca inca nu stim sigur daca vom avea cei 45mil sa pot naste acolo, si sa nu fiu nevoita sa nasc aici la Mangalia..
Laura,
31+
Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze