Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Monis, esti 'cu vaca'? E o expresie? N-am mai auzit-o Imi pare rau ca nu poti dormi. Nu te simti bine sau nu-ti gasesti pozitia? Noi acum ne pregatim de nani. Sper sa pot dormi. Si eu ma scol destul de des noaptea, dar incerc sa nu ma dau jos din pat (doar cat ma duc la baie). Sper sa te poti odihni!

Laura 31+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

buna dimineata fetelor rusinica pt mine nu am mai intrat sa va scriu si eu pt ca am avut multa treaba dar la 2 3 zile citeam si ma informam de starea voastra.sant in prenatal de 2 sapt si sant putin necajita am fost la eco si bebelina mea e bine la 31 sapt si 5 zile are 1908 dar colul meu este fff scurt.la iosup am fost toata sarcina este un dr extraordinar am ras am glumit dar cand a ajuns sa masoare colul i sa dus tot zambetul de pe buze a zis ca are 2.3 si dc nu ma lipesc de pat o sa nasc prematur.mi a spus sa iau 2 3 nospa pe zi chiar dc nu am contractii dureroase .luni ma duc si la dr meu cu care voi naste la municipal dr anca florin si sa vad ce zice si el.eu stiu ca am exagerat cu munca am stat pana in sapt 29 la munca numai in picioare sant coafeza dar sper sa mi ajute dzeu sa ajung macar pana la 36 37 de sapt.am inceput si eu sa cumpar pt bebe,am luat 7body batistuta bebelusului care am inteles ca se gaseste tot mai greu 2 suzete si astazi vreau sa ajung prin mag titan pt ca este super dotat cu tot ce trebuie pt bebe.la targ nu am sa ma duc pt ca au preturi mari fata de mag.sper ca nu v am plictisit si de luni incolo voi fi mai prezenta pt ca patul imi va fi lipit de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani sanatosi si fericiti Dienute si Mari_R

Sa aveti nasteri usoare si copilasi sanatosi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza all! In sfarsit merge si la mine DC-ul! Ura!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

monis Nu mi-am luat inca ...negociez cu sotzul. Cel pe care il vreau eu e cam scump (inglesina 2600ron fara optionale), asa ca mai caut deocamdata.

laurairina De unde ti-ai luat camasile de alaptat, imi plac tare mult si pretzurile sunt ok. Dar prosopelul?

lumirichard Sa fie intr-un ceas bun!

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simonette

Edelyia - felicitari pentru baietel. Dar cum asa? Sau prima oara cand v-a zis dr nu era sigur?

Larisel - ce faine-s hainutele si cateii . Cred ca abia astepti sa vezi printesele in rochite . Ti-ai luat carucior? - ma freaca si pe mine grija . dar cand ai gemeni, asta mi se pare cea mai mare provocare... sa te trambalezi cu ei pe afara impreuna . Eu am emotii cu unul...
monis 32
acum si cu poze noi

buna dimineata.va stept la o cafeluta.
aici in localitatea,la spital nu au un eco f performant si nici nu statea intr-o pozitie prea buna, dar am fost la tg.mures la eco 4D si acolo am aflat(la 26 sapt.avea 864 g,perfect sanatos), acum a mai crescut si ii activ mai mult noaptea.
saptamana ata am mai fost la un eco si bb era deja intors
va pup

delia 29+ Sandor-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui edelyia
buna dimineata.va stept la o cafeluta.
aici in localitatea,la spital nu au un eco f performant si nici nu statea intr-o pozitie prea buna, dar am fost la tg.mures la eco 4D si acolo am aflat(la 26 sapt.avea 864 g,perfect sanatos), acum a mai crescut si ii activ mai mult noaptea.
saptamana ata am mai fost la un eco si bb era deja intors
va pup

delia 29+ Sandor-Cristian

neatza! Felicitari pentru micut si sa dea Dumnezeu sa se dezvolte la fel de bine in continuare!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

KATY incearca sa NU te mai necajesti cu masina. Din cauza acestei crize inventate de anumite cercuri influente majoritatea po****tiei are probleme financiare. Sper sa iesi din butoi cat mai curand...Si ai grija de burtica ta....

MONI....hai ca m-ai distrat ca „esti cu vaca” :))))))))))))))

SUZYCA sper sa isi revina cat mai repede colul tau.

Va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaaa!!!

LA MULTI ANI , DIENUTZE SI MARI_R!!!!

Monis, daca tot ai fost cu vacuta, macar ai baut laptic proaspat??

Mda..si eu tot la ora 2 m-am culcat , dupa ce in prealabil am urmarit pe acasa in reluare un documentar cu o tipa, Madalina. Nu are ambele picioare (-i-au fost amputate in urma unui accident) si totusi a reusit sa ramana insarcinata si sa pastreze bebele, in ciuda tuturor dificultatilor-a ramas singura, ca tatal bebelui a disparut din peisaj(cred de fapt ca e o tipa care activeaza la noi pe DC la odiseea de sept-oct)daca nu ma insel...Toata admiratia mea pt forta ei, si iubirea pt bebele mic ce urmeaza sa vina!

Off referitor la burtica tare..mie doctorul mi-a zis ca am un tonus muscular mai sensibil, de asta e mai tot timpul tare, dar sa nu imi fac griji, ca nu sunt contractii false. Mi-a zis ca de acum sa iau o sapt cate un no spa dimineata si unul seara, sa vedem daca mai e asa tare burtica...

Larisel, in Constanta am capiat cautand camasute de noapte-(carrefour, real, selgros) am gasit pana la urma la niste magazinase in Mangalia..Cauta si tu la magazinasele mici cu pijamale, capoate, lenjerie intima, ca sigur ai sanse mai mari sa le gasesti,decat in magazinele mari! Cat despre prosopelul de baie, l-am cumparat de la Casuta din povesti, e un magazin in spatele la MegaImage-tomis 3. Si tot de acolo o sa imi cumpar si patut de ala transformer la vreo 9 mil, si carut Bertoni. Dar sa facem intai rost de banuti si pt alea!

Simina, sper sa fie asa cum zic fetili, si sa nu ai probleme sa iti pierzi prenatalul!

Camy, asteptam rezumatu' plimbarilor si listuta cu noile achizitii!!!

Laura, 31+ Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata!
Ieri am exagerat cu plimarile si azi noapte pana la 4 am plans efectiv de durere de picioare. Am facut febra musculara. De dimi am fost la dr de familie sa-mi iau prenatalul si bineinteles ca am mers pe jos sa fac miscare. Cu mama de mana, asa incet incet am ajuns acolo. Mu-a dat medicalul, mi-a luat tensiunea si atata. Acolo am avut tensiunea 13/7 ( Sthephy bineinteles ca am uitat sa iau si tensiometrul meu cu mine sa le compar). Apoi in drum sper casa, am mai intrat si in cateva magazine si mi-am luat si eu o camasa de noapte de alaptat, simpla, albastra, cu maneca lunga, fara nici un desen... E draguta de altfel si a fost 45 ron, dar nu ma las pana nu gasesc si eu una cu barza pe ea...sau mai colorata putin macar. Drumul pana la dr si inapoi de obicei il faceam in juma de ora, ieri mi-a luat mai mult de 2 ore .
Aseara iara m-a mancat in fund sa iesim un pic prin cetate si abia m-am mai intos acasa. M-a apucat o durere crunta de calcaiul stang de am fost nevoita sa merg pe varfete ca nu mai putea calca pe el. Si azi noapte m-a apucat durerea de picioare si ma invarteam in pat pe toate partile, la baie mi-a trebuit din juma in juma de ora, asa ca pana pe la 4 am tot plans in pat.
De stiam ca Monis e cu vaca, mergeam si eu cu a mea...
Azi nu ma mai urnesc din pat. Sper sa imi treaca febra asta musculara cat mai repede.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput