Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!

LA MULTI ANI! fetelor ce isi sarbatoresc ziua astazi.
Am vazut ca se vorbeste despre candida din nou.
Si vroiam sa va spun cum o tin eu sub control (am mai spus si sper sa nu va suparati ca repet): spalaturi cu biocarbonat de sodiu alimentar dizolvat in apa sau ceai de galbene.
Sa aveti in vedere ca medicamentele cam dau rezistenta, in sensul ca daca se repeta infectia trebuie sa urmezi tratament cu un alt medicament pentru ca cel anterior nu isi mai face efectul.
Dar, eu va recomand bicarbonatul de sodiu - face minuni,

31+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bun gasit la capitolul 100

La multi ani Dienutze si Mari_r!!!Sa fiti sanatoase ,sa aveti bebelusi sanatosi si toate visele frumoase sa devina realitate

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele eu am sa ma retrag poate revin mai tarziu

am asa un chef de plans toate gandurile se strang,avem probleme cu masina toti banii care ii avem starsi ii bagam in masina si tot fara nici un rezultat mam saturat pana peste cap avem o groaza de cumparat pt bebe si pt Andrei si nu putem lua din cauza masinii nu mai stiu la ce sa apelez ca sa scapam odata am cateva zile sunt terminata.nu pot dormi noptile de ganduri

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Monis esti tare frumoasa
Wow ce baiat mare se ascunde in burtica ta.Bravo!
Simina uite se pare ca iti faci griji inutil din ce spun fetele . sa fie bine.
Larisel nu conteaza ca nu poti tine pasul cu noi,important e sa intri din cand in cand sa ne dai vesti despre tine si gemenutele tale
Laurairina bine ca vestile de la eco sunt bune,greutatea galuscutei e chiar in grafic.Cu Broscutza ai mai vorbit?
Lidia prea multe despre Roxyaly nu stiu.In ultima saptamana a intrat doar o data si a spus ca este mai bine.
Lumi ma bucur ca a fost ok intalnirea cu medicul din Ro.Esti scutita desigur desi ne lipsesti,stim ca esti ocupata.Distractie faina la nunta si asteptam pozele.

_

Mergi la inceput

Uitasem sa zic ca bodyurile alea din Carrefour,presupun ca de marca Tex vorbeste Laurairina sunt tare faine,se comporta bine la purtat si spalat.De altfel toate hainutele Tex mi-au lasat o impresie buna.

Mai revin daca imi mai amintesc ceva

_

Mergi la inceput

Mai aveam de completat ceva

Edelya felicitari pentru cavaler.
Bety presupun ca vestile sunt bune,o ciuperca trece mai repede,nu?

Imi fac griji pentru Christinam.Nu a mai scris demult si nu-i statea in caracter.Esti bine draga mea?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor abia m-am chnuit sa ma misc un pik ca amortisem in pat
eu sunt in alerta un pic ca ma doare spatele si burta si am contractii din 2-3 minute si mi se intareste burta.am luat un no-spa si poate ma mai lasa.sunt plina de nervi nu suport nimic nici macar pe Andrei tip la el si vreau sa fie liniste in casa,sotul nu-i venit de la lucru si nu stiu ce sa fac am sa incerc sa ma calmez si sa incerc sa ma odihnesc

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Shtephy si eu ma intrebam azi ce-o fi cu Christinam. Sper ca e bine!

Katyuscha, daca ai contractii la 2-3 minute du-te URGENT la doctor! Mie mi-a zis sa ma duc daca le am la 7-10 minute! Si pe mine ma cam doare mijlocul iar, dar nu cred ca am contractii. Stai in pat si daca nu trec, mergi la doctor! Si nu incerca sa mergi singura. Suna-l pe sotul tau sa te duca sau suna la salvare. Imi pare rau ca aveti probleme cu masina. Incearca sa-l lasi pe el sa-si faca grijile astea, nu te mai gandi tu. Crede-ma ca stiu cum e... Si noi avem probleme financiare, dar o sa le trecem pe toate, puii nostri sa fie sanatosi!

Laura 31+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze si Mari_r

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu sunt cu vaca... de la 3jumate nu dorm...... ieri noapte m-am uitat pe pereti de la 2 la 5

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput