Colectia de toamna - iarna 2005 (247)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iaca de ce imi place mie cu voi pe forum: fiindca sunteti niste fete tare destepte si mereu am ce afla si invata de la voi

Alinus ai dreptate cu limbile straine, asa e. Silvia a inteles necesitatea lor in concediile in strainatate cand trebuie sa te intelegi in alta limba.

Multa sanatate Bia, Alex, David si celor ce mai sunt muciosi sau tusesc.
Elise cum mai e cu burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

A iesit un subiect de pus in rama!

Ma bucur sa vad ca aveti principii clare si pe termen lung, ca puteti viziona asa departe evolutia copiilor, ca reusiti sa-i orientati.
Noi suntem tot blocati la "de ce urla copilul?", "ce sa mai facem??" . Toate eforturile si energiile se consuma, minut de minut, cu asta. Avem si perioade mai bune, in care ne intelegem, dar cea prezenta nu e printre ele. O fi socul adaptarii la gradi, deja m-am saturat sa caut si sa gasesc explicatii. Asta ca sa nu le mai transform apoi in scuze.
A dat peste noi si primul balaur de la gradinita, Ana e virusata rau, a facut si laringita, ieri noapte eram cu ea la urgente - de-abia mai putea respira. Au deblocat-o bine si frumos cu aerosoli. Nici eu nu sunt tocmai ok, dar o duc mai bine pe picioare.
Ii pupam si pe ceilalti bolnaviori, sa sa faca bine.

Ioana, voi cum mai stati cu sanatatea?

Mergi la inceput

Valeu Maria sanatate multa Anei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eu astept tel de la Stefan sa pot pleca cu fata la pediatrie. nu am inchis un ochi azi-noapte, numai cat a urlat ca o doare urechea. asa ca ne asteptam la ce e mai rau, otita nu am avut-o in program pana in prezent
asa ca dam din lac in put.
sanatate tuturor.

La otite , tb de mers la dr. ORL sau e suficient pediatrul?

Cand a avut conjunctivita ne-a trimis la dr. oftalm.

A sunat.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Va multumesc de urarile de sanatate, suntem bine, fara febra, putin tuse si ceva muci, inca ne luptam sa luam antibioticul si siropurile.
In ceea ce priveste gradinita si scoala voi face ceva comentarii mai tarziu ca acum ma cheama datoria. Un lucru vreau sa subliniez legat de noul cod al educatiei, dat fiind ca am avut nesansa sa lucrez la el, este cel mai prost act normativ pe care l-am vazut vreodata, sper sa nu se aplice.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Deci am dedus io bine pana la urma: scoala Amaliei = gradi buna romaneasca, fie de stat fie particulara. Noah, atunci e bine.

Sanatate muuuulta de tot copilasilor bolnaviori. Of, tare imi pare ca acum sunt muuult mai multi bolnaviorii decat cei sanatosi la noi in gasca.

Da' nu avem ce face, asta implica socializarea si institutionalizarea copilului, iar pe principiul: daca nu se imunizeaza acum, o va face la scoala in acelasi stil, zic eu ca trebuie mers inainte cu stoicism.

mamicile obosite si amarate de boala copilasilor!

Io-s in prima categorie...azi noapte nu stiu de ce da' n-am putut dormi mai deloc, m-am si culcat tarziu (ora 2), iar acum imi simt capul cat o banita.

----

Mitzo- mabucur ca-i mai bine Alex. M-am tot gandit la voi, am vrut sa te sun ieri, dar am fost la o mica sindrofie si nu am mai apucat. Azi mergem la dentist, in gasca, dar maine sper sa iesim si noi in parc sa ne mai vedem si noi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Apropo de imunizare, vreau sa va incurajez: ultima oara cand am fost la pediatra noastra buna s-a uitat in gatul Silviei si a zis ca amigdalele i s-au micsorat mult si s-au ascuns, nu se mai vad aproape deloc, ceea ce e semn ca sta foarte bine cu imunitatea. La Nati inca sunt mari. (si la mine dar asta e alta poveste)

Stiti sau poate nu stiti cat am tras cu Silvia in primul an de cresa, apoi in al doilea mai putin. Ideea e ca in cele din urma se imunizeaza.

Sanatate multa Elisei!

Mitza naspa veste pe de alta parte e si normal ca e prost pt ca a iesit ca o negociere politica nu cum ar fi trebuit - sa fie gandit si conceput de cei care chiar muncesc in sistem, de la gradinita pana la facultate. Ca nu poate decide proful universitar care sunt activitatile pentru gradinita si reciproc. Dar cu atat mai putin politicianul pentru astia toti.

Mai sunt de-astia, rectori si inspectori de profesie, care se ocupa doar de invartit hartii si n-au mai dat pe la catedra de 100 de ani, sau au dat doar de forma si care nu mai cunosc situatia reala "de la fata locului". Si ei decid, asta-i necazul.

Cand de fapt ar trebui intrebati profesorii buni, cu experienta si cu drag de copii, cum sunt socrii mei, sau cum a fost profa mea de la facultate, care au si viziunea "de la fata locului" dar si o viziune mai globala pentru ca au capacitatea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Despre cartile de la "cartea copiilor", recomandate si de Madau: din cate am citit/vazut, cartile lui Eric Carle au un stil aparte; noua, adultilor, se poate sa nu ne spuna mare lucru, dar pe copii ii impresioneaza ff mult abordarea. Noi am deblocat numaratul la Cristi cu www.carteacopiilor.ro/catalog/catalog_primacarte2.php" target="_blank">Prima mea carte despre numere (am avut o faza in care nu mai stia sa numere; de fapt, trecea de la poezia "unu doi trei" la conceptul de numar)

Daca retin bine, Anais a Corapinei e si ea mare fana. Dar nu gasesc nicaieri cartea despre intuneric despre care povesteai. Corapina, help!! Sau nu e asta autorul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

As vrea sa stiu si eu parerea voastra ref la vaccinarea impotriva gripei porcine. Vaccinati copiii, au ba?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna!

Maria, si Daria e mare fan Eric Carle (avem Omida mancacioasa si Daria o iubeste enorm)!
Cartea despre care vorbea Corapina e www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-YRA02011----11554-112366" target="_blank">Domnul intuneric se strecoara - si eu vreau sa i-o iau Dariei.

Referitor la gradi - nici Daria nu e ff incantata! Nu ii place si gata! Poate o fi grupa, poate trebuie sa o mut la grupa mijlocie, nu stiu! Dar este intro negare generala "nu mananc, nu ma joc, nu cant, nu dorm"! Nu pot sa o conving sa imi spuna ceva ce-i place !

Sanatate maxima bolnaviorilor - Bia, Alex, David, Elise!!! Asteptam vesti bune de la voi!

Madau, referitor la vaccinare, eu nu o voi vaccina! Vaccinul acela nu este suficient testat. Stiu ca sunt chestii "pozitive" si "negative" legate de vaccinare, dar nu ma pot convinge cele "pozitive".

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput