Colectia de toamna - iarna 2005 (247)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutam colectia,

suntem si noi dupa 5 zile de gradi cu nas infundat,muci dar fara febra si tuse deocamdata.ii dau vitamina c cu propolis si Septilin( 2 lingurite/zi).
Sorana e foarte activa,din cale-afara de vorbareata, vrea sa stie cat mai multe,ma intreaba de arborele genealogic e noua ei preocupare , a crescut mult in vara asta ,e cuminte ,ascultatoare si ne intelegem de minune,ii place la shoping sa probeze haine, mergem prin magazine ca doua prietene.
are la piciorus masura 27 de la 24 de anul trecut.

maria-alexia, eu o inscriu la dansuri de societate,anul trecut imi ziceau cunostinte ca doar de la 4 ani primesc copii si doar dupa 1 luna iti spune instructorul daca o primeste sau nu,probabil alege doar copilasii care au talent,inclinatie.

mandy,cum esti cu regimul/ eu am tinut disociat si am slabit 5-6 kg.

meems,imi place mult fraza asta "una peste alta sunt ft mandra de ia"

azi am "expediat-o" pe Sorana la bunici, am program administrativ si maine un grtar la o cabana de ziua nasului.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hop si noi, suntem in Franta, e soare si frumos, missa tare incantata ca e la bunici.

Meemsulici, si noi inclinam spre acealeasi activitati ca si voi, doar ca eu inca ezit sa o inscriu la ceva pt ca pur si simplu nu am cum sa o duc decat sambata si mi-e frica sa nu fie prea obositor. Nici noi nu mai avem somnul de amiaza, si ea sta in after school pana aproape de ora 6 seara....Insa din discutiile cu o mamica care are 2 copii, unul de 7 si altul de aproape 4, se pare ca pianul ar fi propice sa se inceapa spre 5 ani. Ea a incercat cu fata de 4 ani si nu a mers iar fratele ei incepuse spre 6 ani. Profesoara a insistat sa inceapa fetita dar si-au dat seama ca inca e prea devreme.
Aicxi am gasit cursuri de "expression corporelle", si se pare ca e interesant si ar mai fi ceva lectii de pictura pt copii, cred ca asta i-ar place missei.
As vrea sa mai las sa treaca un pic de timp, ca sa nu o aglomerez prea tare. Deja scoala mi se pare destul de complexa pt varsta lor. Ieri pe masina ne dadea definitia la orizontal si vertical....

Si faza: intr-o dimineatza saptamana asta il vede miss pe ta-su imbracat in costm inchis la culoare, cravata si tot tacamul pt un meeting important....ea cu ochii carpiti de somn: Salut, ce faci Barak Obama?

Cata, CristinaN sanatate multa misselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata la pranz.
In primul rand sanatate copilasilor muciosi, vad ca prima saptamana de gradi si-a spus cuvantul. Kriszti e mai bine, de luni merge la camin.Sper sa il tina mult si bine, nu vreau sa imi aduc aminte de anul trecut.
Noki, vroiam sa te intreb, dupa cele doua saptamani de legume/fructe cum se face trecerea la o alimentatie normala, cum reintroduc lactatele, ouale (astea ma intere mai mult), eu nu prea sunt carnivora de felul meu, asa ca in dieta asta nu imi lipseste carnea deloc, dar lactatele si ouale f mult.
Sonaso, azi e a treia zi de dieta si imi mai e atat de foame ca in prima zi.Sper sa slabesc cat de cat, daca as da jos 5 kg as fi multumita, si dupa aceea sa am grija sa nu pun la loc.
CristinaN, cum adica nu aveti voie cu apa plata doar cu apa fiarta si racita?
Alina, vacantuiala placuta in Franta.
Feli, foarte bune sfaturile tale. Eu in plus am mai invatat ceva in ultima vreme...singura persoana pe care te poti baza cu adevarat este propria ta persoana, multi fac prmisiuni...si raman promisiuni.

La Kriszti la camin programul este pana la 17, dar de cele mai multe ori pe la 16,30 nu mai sunt decat vreo 3 copii, intre ei si Kriszti.Dupa ora de trezire de la 15, copii sunt dusi afar in curte sa se joace, li se citeste, sau au diverse activitati, nu sunt lasati deloc de capul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Tocmai s-a intors Stef de la farmacie. Nurofenul pt copii 16 ron , la cea mai ieftina farmacie din oras.

mandy, cica au avut control sanepid si asa li s-a transmis (anul trecut am pus cu totii bani si am cumparat dozator, fiecare parinte ducea 2 bidoane de 5 l de apa plata). Alte explicatii nu au primit.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Poze noi cu Rianna, majoritatea facute azi:
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=2047569007/a=37114637_37114637/

P.S. Cine isi aminteste cum pot "ascunde" link-ul sub un titlu mai scurt, va rog sa-mi trimiteti si mie ca nu mai stiu unde scrisesem smecheria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Dk ar fi fost numai Maria nu m-as fi panicat la o repriza simpla de curs nasul, dar rememorand programul raceli al lui Stef de anul trecut si mirabolanta otita de cca 3 luni nu pot decat sa ma intristez ca vad ca am luat-o de la capat.

Deja e a treia noapte sembi-alba, de cand se perinda copiii in pat la noi, situatie existenta numai cand sunt bolnavi.

La Maria la gradi fiecare are sticla lui de apa, personalizata, asa ca nu prea au cum sa le incurce.

Vineri cand am luat-o am vazut ca sunt copii care se joaca pe scaunel la masa.

CristinaN, noi de anul trecut duceam lunar chestiile de igiena: hartie, sapun, servetele, etc.

SI Maria se vaita acasa, plange, circ, etc si la gradi nici nu mai sta la pupat la taica-sau, o tuleste rapid in clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ioana, valeu, sa se repare rapid copiii si sa reveniti la nopti linistite.
meems, ceva de genul:
ppdurl = "adresa unde duce link-ul" ppi textul pe care faci link [/url]
inlocuieste ppd cu [ si ppi cu ]. Am fost nevoita sa scriu asa ca altfel imi aparea direct link-ul.

Hai ca incerc eu la pozele tale, poti da reply la mesajul meu ca sa vezi exact:

Poze noi cu Rianna
Lui Mihai ii sta f bine cu 2 fete in brate

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut si de la noi.

Offf, vad ca au si inceput racelile si e abia prima saptamana de gradi. Alex - inca nu si sper s-o tina cat mai mult asa. Ii dau Septilin de la inceputul lunii, poate si-o face si asta efectul. Ca-i da si gazei mici si chiar c-am incurcat-o.

Noi ne pregatim de cumatrie, pe 10 octombrie. Ieri am colindat sa ducem invitatii, mai ales la rude si cativa prieteni. Si vedeam pe chipurile oamenilor, dupa ce primeau invitatia, cum se gandeau cum sa scoata camasa. Nasul ne-a zis ca n-a primit salariul intreg de ceva vreme, alte rude ca abia se descurca.... E tot mai greu. Sper sa fie atmosfera faina, cu atatia cati vor reusi sa vina.

Hopa plange piticuta.

Am revenit.
Mirunica a luat binisor in greutate. Un kilogram pe luna, 2 luni la rand. Mi se pare suuuper. Alex lua cam 6-700 gr., desi era bolfosica. Cam are lipsa de calciu (cea mica), are o fontanela ho-hoooo. I-am dat calciu cum mi-a zis doctorita, dupa iesirea din spital si la 2 luni cate 10 zile, dar astept si rezultatele.

Alex e bucuroasa ca are o colega noua la gradi. Nu prea mai voia la gradi din cauza unei fetite mai mari (cred ca avusesera un conflict, ne-a zis pe sarite) dar acum se pare ca lucrurile sunt pe fagasul bun.

Suntem bucurosi ca avem 2 fetite care ne sunt ochii din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Multi Ani traiasca, Multi Ani traisca, Laaaaaa Muuulti Ani!

Sa ne traiasca puii mici de Joy si Tania, sa fie sanatosi, fericiti si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am fost si noi la tara, am plecat cu o gramada de mancare in poseta, si cand colo, ce sa vezi, matusa lui Doru a facut pomana pentru sotul ei mort si stiti cum e la tara - masa ca la nunta, cu vreo 4-5 feluri, plus dat ceva de pomana intr-o punga, cu tacamuri si vesela cu tot. Am mancat si azi din sarmalele de la pomana, noroc, ca am luat lada frigorifica la noi.
La masa ceremoniala a stat in fata mea un american din NY, pe nume Mike, care a venit in Romania deoarece era indragostit de tara noastra, nu mai contenea cu laudele, ce mancare buna, ce oameni primitori, vai, la el in tara nu se mai pastreaza traditiile asa frumos. Ma rog, asa se satura unii de bine, incep sa li se para minunat tot ce e diferit. Sau ma rog, sa pun parerea lui pe seama varstei fragede (nu avea 30 ani) sau a spiritului de aventura.
Una peste alta, am aflat ca americanii sunt cam dezamagiti de Obama (dar la ce s-or fi asteptat?).

Azi am vrut sa vizitam salina dar e inchisa 2 saptamani. Totusi e bine ca noi (venind de la tara) am batut un drum mai scurt, dar altii venisera de la Bucuresti
Dar tare bine i-ar fi prins niste aer de salina, ca este si ea infundata. Asta e, punem Salin-ul in priza.

Activitati extra nu face, o vom baga la dansuri la gradi, daca se mai face grupa, daca nu, nu ma agit, deocamdata caare doar 4 ani.
Marti avem sedinta sa vedem ce va zice "doamna"

Apropo de apa, la Ilinca la gradi nu e voie cu sticla individuala de apa, ci le dau ei apa plata dintr-un bidon de 5 l. Ilinca mi-a zis ca folosesc pahare de plastic, dar pe care nu le arunca dupa folosire
O sa ma interesez, nu are rost sa intru in ele de la inceput, poate ili se insala.

Mi-a mai povestit ca o fetita aduce pungute cu bombonele si leda si lor cand nu le vede educatoarea. Sper sa fabuleze, sau macar sa mi-o arate si mie pe fetita aceea, sa stau de vorba cu parintii. De ce o trebui unii oameni sa-si indoape copiii cu dulciuri, nu stiu. Si voi va mai plangeti ca nu sunteti mame bune

Mandy mi se pare mie, sau din tonul tau trist reiese ca-ti pare rau ca ai plecat de la fabrica? Chiar a plecat optimismul de tot?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput