Colectia de toamna - iarna 2005 (247)
Raspunsuri - Pagina 12
felicia74 spune:
Joy si Tania sa va traiasca copilasii!
Pischi esti o fericita, auzi 1 kg pe luna, boierie, bravo.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Ii pupam si noi pe piticutii care au facut 2 anisori: Anna Taniei si Alex al lui Joy
, sa creasca mari, sanatosi si veseli.
Pischi, bine ai revenit, te vazusem scurt intr-o zi pe mess (cand facuse bebelina 2 luni, parca) si chiar ma intrebam ce mai faceti. Bravo piticutei papacioase. Ce inseamna cumatrie?
Botez? Am mai auzit-o si pe CristinaN vorbind despre cumatrii si tot n-am stiut ce grad de inrudire exista
.
Ioana, sanatate multa puilor! Eu inca sunt plina de optimism, sper sa ne mai fi imunizat ceva anul trecut, cat am tot tras-o cu racelile bi- sau chiar tri-laterale (eu sunt cu imunitatea varza, iau tot ce prind si ei), si anul asta sa mai sarim din viroze. Doamne ajuta!
Feli, imi place ca scrii mai mult in ultima vreme, mai vrem! 
Meems, in cazul asta esti o mamica tare fericita, Rianna chiar e fetita mare.
Si noi am primit lista de rechizite ca pentru facultate.
O sa ma interesez si de apa, i-am dus canita personalizata iar Cristi imi spune ca primesc apa dintr-o sticla de suc - ce-o fi acolo??
. Oricum, stiu ca unul din cei mai celebi pediatri din oras are o parere extrem de proasta despre apa fiarta si racita - cica se face concentrat de cloruri si restul chimicalelor cu care trateaza apa de robinet acolo - si mi s-a insurubat si mie in cap ideea asta.
Ati mai atins subiectul, mai spun si eu odata: sunt uimita de cata scoala fac puiutii din Olanda, Canada si State. Iar noi tot cu steagul sus, ca avem cel mai serios invatamant
. Dar am si dubiul ca scrisul si cititul nu apartin chiar acestei varste.
Activitatilor extra nici eu nu le simt nevoia, in schimb vreau sa facem cat mai multe activitati pe-acasa. Ma gandesc la prajituri, ordine, decoruri... dintr-astea. Si poate reuseste si tati sa-l mai coopteze la cate-un ciocanit/reparat/ceva pe-acasa, ca intre barbati.
madau spune:
Anna si Alex, la multi anisori si multa, multa fericire, ca de iubire nu duceti lipsa!![]()
Ref la scris, citit la gradi, chiar vorbeam cu matusi-mea zilele trecute (profa de romana, proaspat pensionata dupa 40 de ani in invatamant) si-mi spunea ca dupa parerea ei sunt prostii. Ba mai mult, se vor plictisi la greu odata ce ajung la scoala, si iar nu e bine. La varsta asta trebuie sa COPILAREASCA, si sa se joace. Asa ca mi-a confirmat oarecum ceea ce gandeam si eu, nici nu-mi bat capul s-o chinui sa invete sa scrie. Mai ales ca nici n-o pasioneaza am vazut. plus de asta....invatatoarea pt ce-i platita?![]()
Fug la despachetat, abia am revenit acasa, am intrat doar o fuguta sa vad daca toate-s bune...dependenta deh...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
madau spune:
Cateva poze de la Bran.....ca tot nu ne-ati mai vazut de mult. Restul cand mai apuc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BIJUTERII
pischi2003 spune:
Maria, cumatria e petrecerea facuta de parinti in cinstea noului membru al familiei. La voi nu se face asa ceva? Un fel de nunta, dar de mai mica amploare. Sau, ma rog, depinde de organizatori.![]()
Noi zicem botez doar ceremoniei de la biserica.
maria_alexia spune:
Pischi, ahaaaa. Pe aici ii spunem petrecere de botez. Si "cumetrii" cine sunt? Nasii bebelusului? Eu termenul nu l-am mai auzit decat in povestile lui Creanga

mandyksch spune:
Seara buna in a patra zi de cura. Si a fost o zi in care am salivat caci am iesit la gratar, va dati seama ca eu de la gratar am mancat doar ciuperci si vinete, ceva salata si fructe, desert ioc, carnita deloc. Si am rezistat destul de bine.![]()
Anna si Alex, va dorim si noi multi-multi ani fericiti si o viata frumoasa.
Feli, nu imi pare rau pentru fabrica, a fost o etapa in viata mea care a avut si parti bune, dar minciuna pe care eu am trait-o acolo nu mai vreau sa o intalnesc in viata mea.
Cred ca am in mine si o doza buna de naivitate, banuiesc ca in multe locuri de munca e la fel.Of, dar asta sunt eu, ma pot schimba oare radical si sa nu mai bag in seama minciuna, nesimtirea? Tristetea mea era pe fondul incertitudinilor in ce priveste firma la care lucreaza sotul, iar inainte a fost si moartea lui Serban, toate astea m-au dat peste cap.
Pischi, din pacate pentru multi perioada asta e grea pentru multi, si din cauza asta fac probabil fete-fete cand sunt invitati la catre o nunta sau botez. Nu aveti nicio vina, e de vina conjunctura economica.
Ma duc sa vizionez si eu pozele.Va doresc noapte buna.
meems spune:
Anna dulce si Alex strengaret, Multi Ani fericiti pui mici, sa aveti o viata frumoasa si linistita! Tania si Joy, sa va traiasca!!
CristinaN,multumesc de ajutor
(E Mircea, nu Mihai
)
Eu m-am decis la inot pt Rianna, deocamdata. Lunea nu merge la gradi, e acasa cu tati, asa ca in fiecare zi de luni vor merge la o clasa de inot. Sa vedem ce-o sa iasa.
Ioana, nu pui poze de la nunta?? 
Pischi, sa faceti poze multe la cumatrie (apropos, Maria-Alexia... nici eu nu am stiut termenul
) ca sa vedem si noi piticele frumoase
si pe parintii lor 
Ma duc sa vad pozele postate de Madau.
mara95 spune:
tocmai am citit ca tuturor copiilor din sistem le vor face vaccinul anti gripa porcina...chiar nu-mi surade ideea...
mandyksch spune:
Unde ai citit? Ca nici mie nu imi convine, mai ales stiind ce reactie urata a facut Kriszti la toate vaccinurile de pana acum.Si asta nici nu este testat suficient.