*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*
Raspunsuri - Pagina 7
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, Rares Teodor de Flori76 e programat poimaine la operatie, aici in oras. Nu mai stiu nimic, din iunie, de ei.(stie cineva ceva noutati despre ei?) Daca intr-adevar asa a ramas si maine e operatia, haideti sa inaltam un gand bun si pozitiv pt cozonacelul nostru si pt parintii lui. |
Multumim, Ancule pt info.
E cozonacelul nostru, sper sa aflam noutati! Tinem pumnii si ne rugam cu tot sufletul.
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Culmea, vreau sa spun ca initial a fost fff vesel, a ras la tanti de acolo si au zis ca 2 ore a fost un vesel si a socializat...problema e cu adormitul...habar n-am cum sa fac...o sa-l pot vreodata intarca...ma duc sa caut subiectul dandusei stiu ca s-a chinuit mult cu crinutul cel cret si dulce
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
In noaptea asta se pare ca am program de huhurez. Inca n-am reusit sa ma bag in pat...
Astazi am mers la botezul fetitei celei mai vechi si mai bune prietene a mea. Am decis sa nu stricam programul de somn al lui Luca, asa ca am mers direct la restaurant, dupa ce si-a facut nanicul de pranz (precizez ca David a ales sa ramana acasa cu tataie, sa se uite la desene, sa se joace, sa stea la calculator, pentru ca stia ca nu vor fi la petrecere decat bebelusi...si bine a facut).
M-am asteptat sa putem sta in jur de vreo ora-doua (ca mai mult credeam ca nu va rezista Luca) si culmea, am stat 5 ore si ne-a dat afara de acolo numai faptul ca se apropia baita si somnul de seara. Nu m-am asteptat sa fie asa cuminte si sa-i trebuiasca atat de putine acolo. El a fost SUPER FERICIT sa-i aiba langa el, o seara intreaga, pe mami si pe tati, sa dansam cu el, sa-l pupam o gramada si sa-l trecem de la unul la altul in brate, dragalindu-l.
Asta m-a facut sa ma gandesc, la sosirea acasa, ca nu prea facem asta (IMPREUNA)......ca de obicei ne ocupam SEPARAT de treburile casei, de copii, ne impartim sarcinile, cum probabil fac marea majoritate. Timpul petrecut in felul descris mai sus cu copiii este foarte scurt si de obicei facem asta seara la culcare.
A fost o lectie pentru noi (pentru mine si sot) ziua de astazi, o lectie sa pretuim mai mult timpul petrecut impreuna cu copiii, sa marim durata momentelor petrecute in 4.
Timpul e prea scurt, e adevarat si asta...avem multe de facut si maruntisurile zilnice iau multa vreme...dar viata e NUMAI UNA, iar copilaria lor nu se mai intoarce!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
Of, of, AMI draga mare dreptate ai, daca-l luam pe Dav mult mai bine era, adormea si gata dar totusi am zis ca are nevoie sa mai si vada alta lume, nu numai mecla mea...l-am dus mai mult de dragul experientei De-acum asteptam si noi sa creasca
Bravo, Luca si mai ales David
Amalia spune:
Olivia, draga mea, s-a nimerit postarea mea intre ce scrisesi tu, dar fara legatura cu plansul lui Dav! Sigur si eu as fi facut ca tine si as fi plecat, lasandu-l cu doamnele.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar iti pot spune ce voi face eu. Momentan, cata vreme mai alaptez, am sa evit sa plec noptile de acasa fara bebe. Daca am reusit 10 luni jumate, mi-o mai iesi cateva luni.. Si Luca e dependent de mine la somnul de noapte, exact ca Dav. Nici nu ma mira, sufletelul mic...altceva nici nu cunoaste.
Pup dulce!
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Of, of, AMI draga mare dreptate ai, daca-l luam pe Dav mult mai bine era, adormea si gata dar totusi am zis ca are nevoie sa mai si vada alta lume, nu numai mecla mea...l-am dus mai mult de dragul experientei De-acum asteptam si noi sa creasca Bravo, Luca si mai ales David de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici, cozonacei si scolarei!
Uram si noi un nou an scolar plin de realizari pentru fratiori si surioare!
Multumim pentru urarile de inceput de an, Flowers, Laura, Amalia. Desi el e mare, anul acesta e plin de emotii la noi ca este cu admiterea in liceu. Am aflat ca dau teste nationale in loc de teze nationale, am vazut avantaje si dezavantaje. Dar n-are sens sa ma lungesc off-topic. Scuze.
Camelia, La multi ani (scuze pentru intarziere!) cu multa sanatate, dragoste si impliniri!
Flori76, multa bafta la operatie, sa va intoarceti cu bine acasa.
Olivia26, nu te panica. Eu nu alaptez si am avut o experienta asemanatoare duminica trecuta. Cred ca am si scris. Am fost la o nunta si am lasat-o cu socrii (pe care i-a vazut de 4-5 ori in 9 luni ), dar si cu fratiorul ei cu care se intelege super bine. Dar totul a fost ok pana la somn si masa. La 11 ne-am infiintat acasa ca urla cu disperare.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
lauramiron spune:
Olivia draga, a mea nu e alaptata si urla ca disperata daca nu sunt eu s-o adormIn sensul ca nici nu se poate apropia macar sotul de ea, cum isi da seama ca vrea s-o adoarma el, cum se pune pe urlat Si cum creste, parca e din ce in ce mai rau Nici ziua nu vrea la nimeni, nici la tat-su, nici la bunici, nu mai spun daca nu cunoaste pe careva cum se agata de mine.....parca e salbatica!! Si zau ca n-am tinut-o inchisa in casa, pur si simplu asa e ea!! Crede-ma ca am crescut-o la fel ca si pe Rebeca, n-am facut nimik special, am alaptat-o tot cam aceeasi perioada.....daca am gresit undeva, zau ca nu stiu unde
Deci, mai sunt si altii, nu e numai David al tau
Iar cu adormitul in patut singura.....vise, dom'le, vise Am incercat de vreo 2 ori....si nu mai vreau Las-o ca e bine asa cum e, adoarme la biberonul cu lapte, apoi o tin pe umar cateva minute sa scoata aerul si apoi o pun in patut Si toata lumea e multumita si fericita
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Am cam lipsit de pe aici.A fost sotul acasa si nu am prea avut loc la laptop.
Multumim de urarile de Sf. Maria.Au venit finii, nasii...cadouri multe, distractie.
Sara de vreo 4-5 zile papa absolut tot din farfurie, dar tooot.Am inceput sa-i dau si struguri albi, am scos samburii si-i dau cu nectarina si cu branzica, se linge pe botic.
Sambata am facut curatenie generala, spalat covoare, geamuri, etc. in timpul asta Sara s-a plimat cu mama mea.
Nu mai are stare...se urca peste tot, sa insepcteze ea tot, cand vede fireee o ia deabusilea cu o viteaza de zici ca-i la concurs.Am pus aparatoare la prize, dar mai sunt cateva fire pe care nu avem unde sa le ascundem si vine direct la ele.
Cand iesim afara, vrea jucariile celorlalti copii, plange daca nu i se dau...are si ea la carut legat un pelican, dar mai interesante sunt ale celorlalti copii.In casa, daca are ceva in manuta si-i iau lucrul respectiv face crize, se pune pe un plans si da din maini si din picioare am in minte copii aceia care se tavalesc pe jos daca vor ceva si nu le dai sper sa nu aibe apucaturi din astea.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Olivia si Alexandra are momente cand nu adoarme decat cu mine, si inca facuta sarmaluta in ceva prosop-cearceaf si leganata si shashaita... seara ea adoarme la bibe cu lapte, dar peste zi are cand adoarme cu scandal maxim si n-am solutie decat s-o infasez in ceva si s-o dragalesc si leagan etc. Si doar eu, nu buni, nu tati, nu altcineva.
Faza e ca daca apuca sa treaca de un anumit moment T, optim pentru culcare, parca ii sare somnul si se crizeaza de la oboseala. Posibil si la David sa fi fost asta, sa nu se fi priceput tanti aia sa identifice exact momentul in care sa-l puna la nani, si odata suparat si isterizat copilul nu revine la sentimente mai bune cu una cu doua, o vrea pe mami.
Daca reusesc sa prind momentul T de care ziceam mai sus, adoarme singurica in patut sau pe patul mare cu mine in zona, fara scandal. Probabil la ceilalti copii s-a nimerit sa-i culce cand era timpul, sau poate pe David l-a obosit prea tare joaca cu un strain si momentul asta optim pentru nani a venit mai repede decat era cazul in mod normal... cine stie...
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Olivia26 spune:
Neata.
Multumesc mult, voi mereu reusiti sa ma faceti sa ma simt mai bine si ca cineva chiar intelege Mi-am revenit.
A fost greseala noastra ca ne-am facut iluzii, nu va spun cate emotii ieri toata ziua dar ne-am zis ca sunt atatia bebei care merg zilnic la cresa si noi ne stresam pt cateva ore, dupa ce l-am lasat mi-au dat lacrimile cand mi-l imaginam singurel acolo inconjurat de fetze straine, oare ce era in sufletelul lui mic...de-acum am revenit cu picioarele pe pamant, nu mai visam la cai verzi pe pereti vom merge peste tot in gashca ca si pana acum e mult mai bine cand e cu noi si stam fara griji. Azi noapte l-am tinut strans langa mine si asa am dormit, m-am simtit asa vinovata ca l-am lasat singurel, iubitul lu' mama.