*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (74)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Olivia26
Imi pare rau ca nu a iesit seara asa cum va doerati. Eu am fost cu ea la doau nunti si de fie3care data a fostc u noi, pentru ca nu aveam cu cine sa o las. Prima data am fost la o nunta la Severin, ea avea 7 luni si am stat o ora si ceva la resaturant si pe timpul zilei am fost peste tot, chiar si in parc la fotografii. S-a comportat extraordinar.
A doua oara a fost acum sambata asta si tot asa am lat-o cu noi si am fost doar la restaurant aici in Bucuresti doua ore si ecva. Am fost doar seara pentru ca voiams a isi faca somnicul de dupa amiza si bine a fost. Si chiar daca era foame aveam laptic la purtator. Oricum ne-am obisnuit sa fim numai noi trei sa ne ducem peste tot in formatie completa. Bunicii tot timpul gasesc motive si am zis ca nu ii mai rog cu nimic. Asa ca cel mai bine este in formatie completa si iese cel mai bine iesirea.
Santate si numai bine
Sper ca data viitoare sa fie o seara frumaosa asa cum va doriti.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ce faci Anca ai scos capul din barlog? Ce mai face pititca ta?

Am fost la 2 doctori. Afte in gura nu are, gat rosu nu are. Cica anemie. Ii dau de 3 zile fier. Culmea de dim a papat ceva ceva. Sunt multumita in comparatie cu zilele trecute. Sper sa pape si la pranz.

Asa bucatele si ea mai mananca exceptand zilele cand scuipa tot.

Citat:
citat din mesajul lui ancaoradea

Hera 25 Cunosc un baietel care nu manca mancare solida. Pediatrul i-a gasit o afta in gurita. Sunt f dureroase si nu putea mesteca. La fel ar putea sa o doara gatul si sa-i fie greu sa inghita. A vazut-o un medic? Sau pur si simplu vrea sa manance singura...si Sara e la faza in care se chinuie cu manuta si culege firmiturile de paine. Va pup

mamica de Sara 24.10.2008
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Olivia iti inteleg disperarea, asa si eu am patit. Am fost si noi ca oamenii la o nunta tot la Severin (Monicus ). Am lasat-o cu socrii mei, cumnata si nepotul, 4 insi. Degeaba nene. A rezistat fata eroic pana la ora 12 noaptea, pur si simplu nu a vrut sa se culce. Cum o ducea in camera cum se punea pe urlat. Dc se jucau cu ea era ok. Am fost nevoita sa vin pt 5 min de tz. Si eu sunt cam inspaimantata cu intarcatul asta, cu adormitul ei la tz. Nu stiu cum voi reusi. Am citit cat s-a chinuit Dandusa cu Crinuta. E greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Cameliam
Un inceput de an scolar plin de succese pt. cei mici
Flori76 tinem pumnii la operatia (astazi sau cand va fi) lui Rares sa fie o reusita si sa se recupereze rapid
Olivia o mami necajita dar sigur se v-a acomoda si fara voi David , poate e chiar ok faptul ca pana sa fie problema cu adormitul a fost asa cuminte si sociabil (fiind pt. prima data fara voi intre straini !)
Amalia noi o luam fest cu noi pe Paula atunci cand iesim undeva (plimbare ,cumparaturi ,seara la terasa , concedii ) si se vede ca-i place tare mult asa ..in lume profitati cat puteti de aceste momente impreuna le fac placere la micuti , mai maraita e cand e singura in casa (cu mine sau sotul)...in schimb ramane daca trebuie si singura cu bunicii peste noapte (dar e obijnuita cu ei de la cateva saptamani asa ca inteleg de ce David de Olivia a fost asa necajit cand s-a vazut fara mami si tati si cu oameni straini )

..nu stiu ce am azi dar parca nu mai stiu scrie romaneste

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Sa aveti o saptamana cat mai buna!

Anca, mersi de vesti. Pe forum ai citit de operatie? Doamne ajuta sa fie bine!
Olivia, am si eu o petrecere joi seara, numai bine ca m-ai pus in garda. Eu nu consider ca ati facut o greseala, dimpotriva. Dar eu sunt o fire mai spartana in anumite privinte. Eu daca as fi in locul tau as repeta experienta, el trebuie sa invete ca totusi mami nu l-a abandonat, sa aibe incredere ca vii la el. Sau lasa-l cu tati acasa 1 ora, 2 ore, progresiv pana la 2 ore si o masa. Ana avea 11 luni cand am lasat-o 2 nopti la soacra si nu era intarcata. Am inceput cu mers la socrii, hranit copil acolo, un iaurtel ca se nimerea dupa-amiaza. Dupa o vreme mergeam la socrii si o lasam acolo 2-3 ore, ii dadea soacra iaurtul. Ei daca a inceput sa manance de la socra restul a fost mai usor ca satula era vesela, se juca, o plimba in brate si adormea pe umar.
Sa vad ce reusesc si eu cu Elisa. Ma bucur ca nu trebuie plimbata pe brate ca Ana, atunci aveam spatele varza. Ieri la prnaz am pus-o in patut si s-a trezit dar a adormit singurica dupa cateva minute bune. Avea o plapumioara si am banuit ca nu-i place sa doarma cu ea. Acum cand o ridic sa scoata aerul ii infasor burtica si spatele intr-o paturica pufoasa, gen fleece. Pana scoate aerul se incalzeste binisor, o pun in patut si gata. Si tine de o saptamana trucul asta , ii place cu paturica si ii place si ca o las cu picioarele afara.
Elisa adoarme in masina, adoarme in carut, adoarme si in pat fara mine dar daca-i dau sa suga seara mai ales sigur adoarme la san si nu se trezeste dupa ce scoate aerul.
Hera, ai incercat sa-i pui o lingura-doua de legume/fructe in iaurt. Eu mai fac si asa daca se sclifoseste. Elisa are o faza acum ca se feresete de lingurita, sa nu o atinga la gingia de jos. Adica ii place ce ii dau dar ii e frica sa deschida gura. Asa ca trebuie sa-i bag cu grija lingurita si merge treaba. Ah, si cat mai lichide amestecurile.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Nu ii place combinatia dc am facut chestia asta apai nu mai vrea nici sa guste iaurtul la masa respectiva. Nu mai merge fraiereala asta cu ea. Cand era mititica a mers.
Asa a debutat la ea nemancatul, avea gingia inflamata si ii era frica de lingurita si imi impingea mana. Dar acum i-a spart gingia dintii i-au si crescut si ea la fel a ramas, imi impinge mana. Sa vedem in continuare. Poate uita. Ca dimineata a mancat cat de cat bine.

Si inca ceva arati f bine, cred ca ai dat jos ceva kg nu? Eu din contra am pus 1 kil jumate. Cred ca de nervi ca nu papa pitica.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hera, ai incercat sa-i pui o lingura-doua de legume/fructe in iaurt. Eu mai fac si asa daca se sclifoseste. Elisa are o faza acum ca se feresete de lingurita, sa nu o atinga la gingia de jos. Adica ii place ce ii dau dar ii e frica sa deschida gura. Asa ca trebuie sa-i bag cu grija lingurita si merge treaba. Ah, si cat mai lichide amestecurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Hera, noi tocmai am devastat bucataria...si ma gandeam la voi...i-am pus pe tavita bucati de banana fff coapta si firmituri de paine si l-am lasat sa se joace, din cand in cand ii mai dadeam eu de pe degetul meu, mama ce i-a placut era tare incantat si asa se mai concentra dupa ce lua in gurita si mesteca si savura fiecare firicel...ma gandeam ca ai putea sa incerci si tu sa-i dai mancarica de pe degetul tau in caz ca a prins frica de lingura din cauza ca a durut-o cand i-a atins gingiuta, asta o perioada pana isi revine.

E doar o idee, poate o ajuta sa se imprieteneasca din nou cu papica, poti incerca asa sa va jucati, e important sa fii si tu relaxata, sa nu te simta incordata, chiar si atunci cand aterizeaza mancarea peste tot.

Al meu a inceput sa dea semne ca vrea sa pape singurel si de multe ori ii dau lingura in manuta si il ajut s-o duca la gurita desi se lasa cu taaare multa mizerie si cu f putina mancare in stomacel

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, la noi problema e numai cand sa adoarma ca in rest nu da semne de anxietatea separarii de mama. Cand e tat'su acasa ii da numai el sa pape, in Ro i-au dat nu stiu cate persoane si a mancat de la toti, si-a incercat fiecare bunic norocul
Bine, oricum am programata o seara in oras cu fetele si baietii sa ramana acasa sa bage un joc in retea
In rest, cum esti? Merge treaba? Cam des pe forum

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Superrrrrr...
Concediul platit pentru cresterea si ingrijirea copilului de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, va fi recunoscut ca vechime in munca, potrivit unui amendament la proiectul legii salarizarii unitare in sectorul bugetar, acceptat de Guvern, in sedinta de duminica.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Modurile de inteligenta ale copiilor si modul lor specific de invatare

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=475

mami de Iulia

Mergi la inceput