Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Niki, felicitari pt semnatura schimbata.

Ella, mi s-a parut mie ca are un aer latin.Ce frumos ar fi sa aiba fina ta o fetita cu asa trasaturi. Ar rupe multe inimi.
Andrei, cu siguranta o va face cand va creste.

Denisa, m-ai prins.Mi-s tare tare dragi de cand am aflat ca e baietel. Acum mai uit la trasaturi si mi se par dulci de tot.Si lui bebe meu ii place ca da din picioare, maini sau ce-o fi pe aclo.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana76, felicitari pentru vestile bune!

nemary, aici se repeta analizele in fiecare trimestru, deci acum le fac in 2 si api in trim.3, insa listeria, toxo si restul din aceeasi grupa se fac la inceputul sarcinii si apoi prin luna 7, cam asa

denisa, ce scurgeri ai, tot maro ?

oana, uta_ciun acum am vazut ca deja ati ales nume, sunt foarte frumoase

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna,tuturor!
M-am bucurat sa vad ca avem un capitol nou,cu vesti bune si normale pentru perioada prin care trecem

Stefimic:felicitari pentru mica printesa!

Oana:felicitari pentru fecioras!

Honeybaby:felicitari pentru eco! Si eu am mai redus din utrogestan,dar, slava Domnului, nu am avut probleme,Doar unele dureri...

Oanka:esti mai harnica decat o albina!Bravo!Trimite si la mine un pic din acea harnicie...te rooooooooog!Ca e mare nevoie!

Nibi niki: e mai bine la restaurant!Acasa e prea mare deranjul...

Ioana p76: eu nu am luat deloc acid folic,nici vitamine.Doctorul mi-a zis ca trebuie luate vitamine abia in lunile 7-8-9,altfel risc sa nasc un copil supraponderal,ca a crescut nr. nasterilor cu copii de peste 4 kg., si ca astfel de nasteri sunt riscante,ca bb isi ia ce-i trebuie din alimentatia mamei, bla, bla, bla...

Uta ciun:bine ai revenit!

Babyangel:felicitari pentru printesa!Iti doresc sa fi scapat deja de durerea de cap!

Dayanara:cat de bine descrii toanele mele(deci nu esti singura cu toane culinare... )Asa patesc si eu de cele mai multe ori,poftesc sa mananc ceva,dar nu stiu ce..., apoi ma consolez cu te miri ce...

Alice:imi place mult numele Sasha!

Mihaelagrosan:si mie mi se pare ca simt activitate prin burtica,dar toti zic ca e prea devreme...

Va pup cu drag pe toate,sa aveti un sfarsit de saptamana placut,linistit si sanatos,si sa citesc de bine despre toata lumea,luni,cu voia lui Dumnezeu!

Maria 11+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare burticute!!!!
Wooow, au aparut carucioarele!!! Felicitari Oana si uta_ciun pt. si stefimic si babyangel pt. !!!
De-abia astept sa aflu si eu ce surpriza am in burtica!!!
Am facut o mica pauza de internet din cauza racelii care mi-a dat o stare de moleseala si oboseala si imi ardeau ochii in cap de nu-mi trebuia sa vad tv sau monitor in fata ochilor. Mi-am mai revenit acum, am luat doar oscilococcilum, dar ma simt mai bine, am ramas doar cu o tuse nasoala, insa mi-a revenit pofta de viata. Acum am putin de recuperat din urma si revin si eu mai la subiect.
Fetele din Cluj, daca puneti de o intalneala sa ma treceti si pe mine pe lista, da?

Adriana 12+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am discutat cu iubitul zilele astea despre recoltarea de celule stem.Voi ce parere aveti?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria, mie mi.a zis doctorul ca majoritatea celor nascuti cu peste 4 kg sunt din cauza diabetului gestational, de asta se face testul O`sullivan prin luna 5-6, si in caz ca iese pozitiv, in afara de insulina iti pun un regim special, unde cantaresti fiecare felie de paine si numeri boabele de struguri sau ce.o fi, un regim foarte strict, ca sa nu se ingrasa copilul, de vitamine nici atat, daca analizele sunt bune nu le vad utile, eu mai iau acid folic, dar si din ala cand imi aduc aminte
ivan a avut la nastere 3,650 kg si 52 cm, acum as prefera sa aibe undeva intre 2,700-3 kg, si nu din cauza nasterii, ca prietena mea a nascut mult mai greu decat mine o fetita de 2,400

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Oana, uta, mi-a crescut inima in piept cand am vazut ca ati ales numele de Nicholas pt. puiutii vostri! Ca doar si al meu piscotel e Nick "cel mic".
Ioana p_76, si eu am uterul retrovers dar inca n-am avut nici o durere si nici nu m-a atentionat dr. referitor la asta. Eu acid folic inca iau pt. ca in vacanta mea de 2 sapt am uitat sa iau complet si acum recuperez, sper sa nu fie prea tarziu. Si eu merg cu stickul dupa mine la ecograf.
Ellanik, ti-am admirat pozele din album, sunteti o familie tare frumoasa!!! Multa sanatate sotului! Si eu merg la eco pe 21.
Nibi_niki, eu nu am facut recoltare de celule stem la primul copil, atunci mi se parea doar ceva "la moda", acum ma mai gandesc, sunt 50-50% pro/contra.

Adriana 12+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am intrat scurt sa vad ce mai faceti -- ma bucur sa vad ca avem capitol nou cu vesti bune.

Mie de ieri mi-au revenit greturile si varsaturile la greu. Sunt terminata, nu pot nici apa sa beau, asa ca nu mai in pat stau. Sper sa fie ultima zvacnire ca simt ca imi pierd mintile...

Va pup si sper sa revin intr-o forma mai buna.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana ce nume frumos ai ales
Nu vii pe mess?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana ma bucur ca esti mai bine.Si ca iti place numele...

Niki noi nu recoltam, ca am auzit destule povesti horror, cu pastrarea lor si alte minuni. SI nu vreau sa ii imbogatesc pe cei cu banci de celule. Si nici banii nu ne dau afara din casa...

Delia off mama lor de greturi.Pupici sa treaca.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput