Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Rebiana27 spune:
Delia numai cand te aud ca ti-e rau parca ma ia si pe mine! Acolo nu gasesti Metoclopramid?... ma gandesc ca ar mai diminua sau chiar elimina starea asta aiurea!
Eu-s in pana de idei pentru prenume de baietei (in caz ca bebe 2 e tot baiat) asa ca am cautat pe net si cochetez cu cele precum: Horia, Paul, Calin, Mihnea, Tudor... in schimb prenume de fetite sunt mai multe care imi plac.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Vin si eu cu stari de greata si chiar varsaturi, azi iar am facut cunostinta cu wc-ul
, si nici nu am putut sa mananc (un sfert de placinta cu branza, un mar si o cana de compot de cirese- dupa care am varsat).
Acum incerc covrigei poate reusesc sa-i mananc.
Mai tarziu vom merge la acea prietena de care v-am zis ca are o fetita de 2 luni si vom face un gratar, sper sa pot manca ceva.
Pupici!
Sa auzim numai vesti bune!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
Buna dimineata,
Hai ca azi e ceva activitate
.
Ellanik, am vazut pozele tale. Nu stiu daca le-ai pus mai demult, insa eu acum le-am vazut si m-am indragostit de ele. Sunteti niste dulci, asa potriviti, si aveti niste finuti superbi. Jumatatea de mexican e superinteresant
.
Honeibaby, eu am oprit definitv la 12 saptamani tratamentul, mi-au revenit scurgerile (concomitent cu un mic efort facut in ziua aia), apoi am revenit la doza injumatatita si am continuat inca 10 zile. Cand am renuntat definitiv nu s-a mai intamplat nimic. trebuie sa reduci treptat
.
Ioana felicitari pentru ecograful cu vesti bune 

Freedelia, offfffffff, imi pare rau, sper sa fie pe sfarsit
.
Ieri si azi si eu am ceva greturi, parca revin si la mine
. Ma gandesc ca am mancat dulce dimineata, poate asta e motivul
.
Va pup si va doresc un weekend placut!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
babyangel spune:
Ella, ma bucur nespus sa aud ca sotul tau e mai bine..stiu ce inseamna pentru ca si al meu sot a avut piatra si cand a eliminat-o a plans ca un copil...E groaznic!
La eco vei afla cu siguranta ce ai in burtica...ca doar nu va sta bb cu picioarele incrucisate
Niki, sincer nu iti recomand sa faci cheful de ziua ta acasa...e foarta multa bataie de cap si umblatura...Asa la un local, este mai acump intr-adevar, dar esti servita, si reusesti sa te protejezi.
Anca
14+cu
si mami de
Lucas
briza_marii spune:
Ellanik sper din tot sufletul sa ii priasca ceaiul sotului tau si sa ii mai atenueze din dureri.
Oanaiacovita si eu as vrea Erick daca e baietel..sau David..
, dar nu stiu daca si husbandul o sa vrea. Noi am stabilit ca abia dupa ce aflam ce este o sa incepem sa ne agitam cu numele, sa gasim ceva sa ne placa la amandoi. Bine inteles ca eu deja am ales
, ca doar sunt "fomeie" si nu pot sa am atata rabdare, nu?!![]()
Freedelia sincer daca m-as fi simtit ca tine, eu cred ca renuntam la sarcina. Nici nu ai idee cat te respect si te admir pt stoicismul de care dai dovada 
Niki nici noi nu stim ce sa facem in legatura cu recoltarea. Am inceput sa colectez pliante, informatii despre asta..dar inca nu ne-am hotarat. Noi vrem sa ne luam si apartam ca sa fim si noi singurei cu bebele nostru, asa ca nu stiu daca o sa reusim sa strangem bani si pt STEM.
Ioana p_75 si eu am uter retrovers, si da, si eu am dureri continue de burta. Adica ma doare nonstop. Slava domnului ca sunt suportabile si pana acum nu am luat Nospa, dar sunt constienta ca o data cu trecerea timpului si marirea uterului or sa fie mai puternice.
Fetelor va pup, si fug la plimbarica cu sotul si cu nasii nostrii dragi.
9+
babyangel spune:
Delia, dar ghinionista mai esti cu greturile si varsaturile...
Stii ce se zice din batrani? Ca atunci cand misca bine bb, scapi si de greturi..asta ar insemna inca o 2-3 saptamani bune.
Saracuta de tine cred ca ai slabit mult in perioada asta..pe langa faptul ca e tare neplacut sa iti fie foame, dar sa nu poti papa!
Uite aici o
ca sa mai uiti putin.![]()
Oana sunt beton ambele nume..super!
Hai ca voi pune si eu nume la semnaturica, ca doar e stabilit!
Anca
14+cu
si mami de
Lucas
babyangel spune:
Niki, referitor la celulele stem, din punctul meu de vedere este inca un business bunlansat pe piata! Acuma gasesti multe informatii pro/contra incat sa iti faci o parere!Am auzit doar chestii oribile despre recoltarile de la noi din tara si transportarea lor pana la bancile din strainatate.
Eu una, consider ca nu merita efortul, si in consecinta nu voi face recoltarea. Poate in alte tari , cum sunteti voi e mai mare siguranta si garantia!
Anca
14+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
oanaiacovita spune:
Anca, wow cw nume frumoase, cu rezonanta.
Si tot de celulele stem, de cand citesc odisei pe DC am ajuns la concluzia ca depind de foarte multi facturi independenti de tine. Primul si cel mai important, modalitatea de recoltare, care daca nu e facuta cum trebuie iti ajung pana cand copilul va avea o greutate mica, deci putini ani, ceea ce nu justifica investitia. Apoi, transportul lor care nu garanteaza ca le vei mai putea folosi. In fine, cel mai bine e sa ne rugam la DD sa nu avem vreodata nevoie de asa ceva, sa ne dea copii sanatosi toata viata.
Oana
16+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Alice_ spune:
samaria 
Rebiana Metoclopramid este contraindicat in sarcina. Eu foloseam mai demult regulat, am avut ani de zile probleme cu stomacul, si acum la greturi m-am uitat numai la cutie dar nu am avut curajul sa iau nici o jumate de pastila. Ce-i drept, greturile mele sunt departe de starile lui freedelia, saracuta de ea... 
mey fetelor cu greturi, pai nu mancati placinte, gratare si de'astea
luati si voi legume la aburi, cartofi natur, fructe neacide, cereale cu iaurt, o mamaliguta cu branza.
apropo', azi am gatit o bunatate de popricas cu galuste si smantana (reteta secreta) iar acum stau cu lamaia dupa mine ![]()
Eu nu iau vitamine , am facut-o la prima sarcina dar acum - mai ales pana sunt disponibile toate bunatatile vitaminoase pe tarabe - nu voi lua. Referitor la bebelusi cu greutate de peste 4 kg la nastere, parerile sunt impartite. Ar fi interesant de analizat cauza diabetului de sarcina. Nimeni nu vorbeste de cauze, ca sa le putem preveni...ar fi mai firesc decat sa tratam ulterior, sau sa numaram boabele de struguri.
La recoltare de celule nici nu ma gandesc, mi se pare mai degraba un biznis bazat pe manipu*are. Ca si pretul vitaminelor. Pai numai ca e de gravide, au astia tupeul sa ceara 40-50 lei/cutie 
---------------------------------------------
vine bebe2
13+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
Reallaura spune:
Reusesc sa mai bag si eu nasul in calculator.
Seara imi e f rau si nu ma mai misc din pat dupa ce-l culc pe Mircea...abia astept sa treaca greturile!
dayanara eu stiu ca periodic parul mai trebuie sa si cada asa ca lasa, bucura-te ca ai analize bune sis a fie bb sanatos!! Ai fost haioasa cu prima sarcina cand te-a anuntat dr ca e baiat si iti venea sa-l bati [:-))]
mihaela grosan hai ca daca ai simtit miscarile lui bb inseamna ca vor trece si greturile
SI eu la fel am fost la prima sarcina: o legume, in fiecare seara adormeam pe canapea, veneam de la sv si nu ma miscam de acolo. Partea buna e ca trece…
oanaiacovita imi place Eric. Felicitari pentru nume!
nemary eu am refacut toate analizele. E de preferat sa le repeti, ca cine stie…
elanik sanatate sotului!
honeybaby mai bine mergi la dr cu scurgerile, daca ai emotii. Dar eu stiu ca se pot produce la inceput de sarcina, cand nideaza ovulul, mai ales daca nu e sangeriu, nu pra ai de ce te teme!
ioana_p76 felicitari pentru rezultatele bune! Si pentru posibilul carucior albastru!
Niki noi nu recoltam, nu am recoltat nici la primul. MA rog la DD sa fie totul ok cu ei! Nu am incredere in recoltarea de celule, nu stiu ce fac cu ele, nu am nici o garantie, e neverificabil si la cate auzi…mai bine nu!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
7+