Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
oanka80 spune:
neatza si de la mine. si pe mine ma doare burtica daca stau mult in picioare, dar imediat ma intind si imi masez burtica si trece. am simtit si eu intr-o seara in care eram f obosita cum s-a strans toata burtica si s-a intarit ca un ghem, dar mi-am trecut palma peste fluturas mangaindu-l usor si a trecut. asta sa ne fie invatatura de minte si sa nu mai stam in picioare sau in fund pe scaun mult timp.
intru la bucatarie sa fac papa. mi-a fost pofta de borsulet de pui cu taitei de casa si sarmalute cu piept de pui in foi de varza. daca mai am putere fac si o placinta cu branza dulce si stafide(am foile cumparate). ma asteapta si o portie de zacusca sa o sterilizez si asa lipseste cheful de treaba azi dar nu am incotro si trebuie sa le fac.
ella ma bucur pt tine ca stai departe de stres si oboseala. ma ingrijorez doar ca eu stau mereu in picioare la scoala si fac kilometri intr-o ora printre copiii. sper sa fac fata, iar in privinta stresului mi-am propus sa stau departe de el. iti iei concediu medical?
oana si pentru toate celelalte fete dragi, nu am apucat sa va spun felicitari pentru ca ati aflat ce purtati in burtica. sa va puneti pe shopping de acum. eu nu am cumparat nimic pana acum, dar dupa ce aflu ce e ma aprovizionez. nu merg pe ideea unei culori anume, dar sa stiu daca voi cumpara costumase sau rochitele. m-am chinuit zilele astea sa crosetez o caciulita si saptamana viitoare incerc sa fac niste botosei sa aiba fluturasul meu.
va pooop pe toate si va urez spor la treaba. azi din pacate trebuie sa ma descurc singura ca nu am ajutoare pe acasa ![]()
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
15+
*mamica unui fluturas*
honeybaby spune:
Oana- merci de raspuns
. Habar nu am de ce dimineta si nu seara. Noaptea in somn mai are timp corpul sa produca progesteron, probabil ca de asta. Cred ca o sa-l reduc cate 100 pe sapt, si la 14 -15 sapt termin cu el de tot.
Denisa,
10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dragele mele, drage, va multumesc mult pt sprijin.Piatra se pare ca s-a spart si azi a iesit putin si incerc sa il fac sa fie mai optimist. |
Ellanik, eu am un prieten pe care l-a ajutat f mult un ceai. Nu stiu daca stii de el: se numeste Ceai G (stiu, suna ca si cum ar fi pt altceva
9+
oanaiacovita spune:
Uta
si eu as fi ales un nume in memoria parintilor mei, dar nu se puteau "moderniza", asa ca am pus cum ne-a placut.
Anca eu dintr-o mare bautoare de cafea, nu mai pot bea deloc. Iau cate o gurita de la sot. Si nu e ca nu beau sa am grija de bebe, pur si simplu nu-mi trebuie si nici nu intra. Chiar nici gustul nu-mi mai place.
Ca vorbim de analize, in trim II, mai faceti vreo analiza in afara de DT/TT? Eu tre sa repet toxo, cred ca peste vreo sapt-doua, dar alte "indiatii" nu am de la medic.
Oanka wow ce harnicuta esti. Noi tre sa finalizam sanitierul din casa si nu am nici un chef.
Denisa, Briza marii
Oana
16+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Honeybaby eu am inceput sa reduc utrogestanul din sapt 12 de la 8/zi la 4/zi in sapt urmatoare si apoi la 2/zi in cealalta saptamana.Dr a zis ca nu mai e nevoie dar eu tot bag 2/zi seara inainte de culcare macar pana in sapt 16/17.
Nemary in legatura cu analizele mie dr mi-a zis ca repetam ce am facut in trim I abia in sapt 30.Cat despre cele din profilul TORCH(toxo, cmv, etc) eu repet la 2 luni toxoplasmoza deoarece au iesit negative si IgG si IgM si trebuie tinuta su observatie.Am repetat-o in august cand am facut DT si a iesit negativ.Mai repet in noiembrie dar am grija cu igiena si cu ce mananc.
Ioana ma bucur ca ti-a iesit valoare ok, nici nu avea cum sa fie altfel.Nici nu are sens sa te stresezi cu DT.Va fi super.Cat despre greturile mele , acestea au disparut ca prin farmec din sapt 12.Ma ai deranjeaza cate un miros urat dar asta ma deranja si inainte de a fi gravida asa ca.....Cui ii place mirosul de transpiratie sau gunoi?
.Va pup si felicitari pt bebelin.
Oana eu merg la eco pe 21 .Abia astept sa vad daca se vede ceva clar ca eu deja am ochit un patut si ...sa pot sa incep sa visez.
Oanka asta a si fost motivul pt care am decis sa iau concediu medical:km facuti in clasa si orele de stat in picioare.In plus de asta am un sef nou pe care nu il pot inghiti nici cu o tona de lamaii si nu am chef sa ma iau la hartza cu el.Asa ca stau acasica.
pt tine si pt fluturas.
Briza_marii iti multumesc din inima.Ies azi si merg sa il caut .Iti multumesc din nou ca te-ai gandit la mine si iti multumesc pt sfat.
Uta_ciun cam rar pe la noi.Banuiesc ca esti ocupata,nu?Ce face bebelinul?
Urez tuturor un weekend minunat.Si cand zic tuturor ma refer si la bebici si tatici.

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
nibi_niki spune:
Neata burticute.Am terminat si eu cu mutatul cu sacii cu hainele cu mobila.Mai am cateva maruntisuri de asezat dar...ce atata graba.O sa le fac eu cand o sa am chef.Felicitari fetelor cu carucioare, abia astept si eu sa ma duc pe 28 sept sa vad ce am in burticuta, dar pana atunci ne pregatim de party,vineri.e ziua mea si nu ne-am hotarat daca sa fac ceva acasa sau sa mergem la un restaurant cu vreo 2-3 prieteni si terminam balciul ca nu prea am chef sa stau in picioare si sa pregatesc nik.
12+
oanaiacovita spune:
Ella am aruncat un ochi la pozele tale
si m-am indragostit de baietelul din poza www.flickr.com/photos/9821718@N07/754471534/" target="_blank"> asta. Doamne cat e de scump.
Oana
16+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Oana baietelul din poza este finutul nostru Andrei.Mama lui este romanca si tatal mexican.E pe vine si un fratior/surioara ca fina mea e gravida cu 4 sapt mai mica sarcina decat a mea.Intr-adevar este un frumos si e si scump rrrau.
14+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Ellanik merci pr raspuns
. Acum ma tine si spatele putin
. Imi bag picoarele in el de redus si ii dau in continuare lui bebe drogul (arefamul) cel putin inca o sapt.
Sanatate sotului, sa-si revina repede. Dupa ce trece criza sa ia ceva homeopat pt refacere si fortificare.
Oana- scurgerile se oprisera si la mine de la 8 sapt pana azi ( 11 sapt ) can m-am trezit cu scurgeri deschise la culoare si putine, dar tot m-am speriat.
Ati vazut cu se uita Oana numai dupa baietei???![]()
Denisa,
11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE