Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Dayanara esti super cu poftele tale nedefinite. O solutie ar fi sa mananci diferite chestii pana nimeresti ceea ce vrei?.

Ellanik
, Sanatate sotului si tie rabdare si ai grija de burtica.

Honeybaby pentru tine si burticuta ta.

Chiar ca slaba activitate pe aici. Cand urmaresc si eu, nu e, cand lipsesc putin am de recuperat hectare .

Va pupic si sa aveti un weekend placut!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 15+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

intrebare pt fetele care sunt la a 2-a sau a 3-a sarcina: voi repetati toate analizele de sange sau doar pe cele uzuale? ma refer in special la cele f.scumpe, cum ar fi toxo, CMV, lysteria
pupici si sarcini usoare in continuare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dragele mele, drage, va multumesc mult pt sprijin.Piatra se pare ca s-a spart si azi a iesit putin si incerc sa il fac sa fie mai optimist.Eu am constatat ca ma doare burtica atunci cand stau pe scaun si e asa usor intarita.Uite acum simt asa niste intepaturi .Uff!Imi da si junghiuletze in laterale plus ca de vreo saptamana ma iau carceii dar culmea in acelasi loc.Si pe voi va doare burticutza?Mi-a fost dor de voi...nici nu am putut sa va citesc nici sa scriu dar acum...Va pup pe toate.
Andra_s multumesc ca te-ai gandit la mine.

Ioanact suntem bine asteptam sa fie si tati perfect sanatos.El sufera ca nu se poate ocupa de noi.Doamne ajuta!
Dayanara cu cazutul parului e o problema.Si la mine am observat ca se duc mai multe fire la periat dar am de unde...Sper sa se opreasca totusi sa nu raman cheala.Cu pastilele nu cred ca e indicat sa le iei.
Ina felicitari pt trepadush.Si noi abia asteptam sa-l vedem iar.
Kossir multumesc pt pupici si ti-i returnez .Esti o dragalasha.
Babyangel cred ca esti in culmea fericirii.Felicitari fata draga pt bubulina.Sa fiti sanatoase amandoua pana la marea intalnire si dupa.
GabyHila stii ca nessul este mai indicat in sarcina datorita concentratiei mai scazute de cofeina.Si eu mai bag cate unul slaaab de tot "in vena".
Mihaelagrosan esti sigura ca era bebe?Mie dr mi-a zis ca e devreme si acum .Mi-a zis ca se pot confunda cu gazele din stomac, crampele stomacale, etc.
Littlekitty Vei vedea ca Dumnezeu aranjeaza lucrurile cum nu se poate mai bine.
Honeybaby felicitari pt balerina din burtica.Balerin sau balerina sanatos sa fie.
Jeni ziceai ca nu il simti inca pe bebe.Nici eu.Cred ca la mine e de vina stratul de sunculita de pe burtica.Las' ca vin acum si miscarile si tzopaielile pe ficat/vezica si alte delicatesse.
Ioana5255 si eu am palpitatii.E de la fluxul crescut al sangelui.Linisteste-te cand ai cate un episod.Pe mine ma ia cand stau in pat deci nu e ca ma agit.
Rebiana am auzit ca bebe al tau danseaza.Felicitari dragutza!Sa puneti muzica sa dansati.
Freedelia te-au mai lasat greturile?Hai ca poate scapi de ele.Cat despre problema delicata nu stiu ce sa-ti raspund.Eu am un raspuns amar la treaba asta.La noi nu e cazul ca de-aia nici nu am putut concepe natural bebic.Poate exista minuni si se intampla pana la urma natural insa...Nu stiu cum as proceda in situatia ta.
Ilioara sa ai grija de gemenasi.
Castelana te tzuc fetita .Ce face buburel?Tu ?Sper ca sunteti bine.
Annya bun venit si sa ai o sarcina usoara si nastere la termen.
Oanka eu nu mai merg la munca din cauza de stres si oboseala:imi sunt interzise.Copilasii mei deja suna innebuniti plangand si m-am trezit cu ei acasa peste mine sa imi zica ca ei o sa vina sa ma viziteze ca o sa le fie dor de mine.Merg luni la deschidere si o sa mi se rupa sufletul de mila si dorul lor dar acum mai tare mi se rupa inima de bebicul meu.Asta e viata.Sa ai grija de tine si de bebe.
Ate sa stii ca si eu mai am foarte rar senzatii de greata.In special de la pasta de dinti.Hai ca scapam si de ele.

Cat despre sot, am fost la spital i-au facut investigatii, eco (la care i-a zis ca nu mai e nimic acum o saptamana si uite ca eco sau dr era defect), radiografii, i-am pus si perfuzii(am invatat-o si pe asta ca injectiile in burta pt FIV tot eu mi le-am facut) si acum Doamne ajuta se pare ca s-au diminuat durerile .E drept ca a si topait a sarit a alergat ca a zis ca nu-l doboara pe el o pietricica de 3-4 mm , el avand 97 kg.Sper sa scape de dureri ca nici in brate nu ne poate lua de dureri si noi suferim tare de tot dupa tati al nostru vesel si grijuliu.

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!
S-a dus somnul meu. M-am trezit de foame acum.
Doctora mi-a spus sa reduc Arefamul de la 400, 2 pastile pe zi, la 200 o pastila dimineata. Acum m-am trezit , m-am dus la baie , supriza, au revenit scurgerile.
Nu stiu ce sa fac , sa astept cateva zile, sa vad daca se obisnuieste organismul?? La voi cum a fost cand ati dedus doza??
Mai ma gandeam la varianta de a lua 200 dim si 100 seara, sa nu renunt de tot la pastila de seara , doar de reduc din cantitate cate putin.
Sau poate scurgerile nu au nici o treaba cu reducere Arefamului, pt ca sunt bejuli, deci sunt mai vechi nu ?
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Ma duc sa ma bag in pat , poate mai adorm

Denisa, 10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

uau, s-au inmultit carucioarele colorate

stefimic si babyangel felicitari pt fetite
oana felicitari pt baietel, te-ai hotarat la nume?

15+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi burtici, am revenit si eu cu vesti bune de la echo de masurare a translucentei nucale, care a fost de 1,1 mm, deci f bine. La inceput la echo ne-am speriat un pic pt ca nu prea se vedea bebe (echo pe burtica), dar pana la urma s-a dovedit ca nu se vedea din cauza uterului meu retrovers ( se vedeau altele -intestine, etc) si mi-a facut echo intravaginal si s-a vazut totul f bine, bebe a stat la masurat si in miscarile lui parca parca se mai vedea ceva in plus -s-ar putea sa fie baietel. Dr a zis ca vom vedea sigur la 18 sapt, cand m-a chemat pt urmatorul echo. Ce mult mai e pana atunci..
Insa cand o sa-mi fie dor de bebe o sa ma uit pe cd-ul cu inregistrarea echografiei, pe care mi l-a facut la cerere. Cred ca puteti cere si voi dr vostru sa va inregistreze echografia, eventual luati un dvd gol sau unstick cu voi.
Am fost si am dat sange si pt DT, dar nu ma stresez absolut deloc, sunt convinsa ca va fi totul bine.
Vroiam sa va intreb - voi cand ati renuntat la acid folic? Mie mi-a zis ca pot sa nu-l mai iau si sa mai iau doar elevit o luna. Si utrogestan eu iau 2 pe zi si mi-a zis sa mai iau pana la 16 sapt si le voi reduce treptat.
Ref la dureri de burtica, am inceput sa am si eu, dar vagi, ca o jena mai mult insa dr mi-a zis ca voi avea dureri si ceva mai mari din cauza uterului retrovers.

Ellanik ma bucur ca sotul tau e mai bine si ii doresc sa se insanatoseasca repede. Ref la durerile de burtica, sa stii ca incep sa se simta mai bine si din cauza ca uterul creste intr-un ritm rapid. Stii ca trebuie sa iei no-spa cand te doare burtica, insa nu mai mult de 3 pe zi. Greturi nu mai ai deloc, nu? Te

toate burticile si scuze ca nu va scriu la fiecare in parte, insa deja m-am lungit destul.

Ioana 12+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

Ella multa sanatate in continuare sotului. Iar tu sa ai grija de tine. Si la mine se intareste burtica. Nu cred sa fie probleme.Cand mai mergi la eco?Eu mai am pe 6 oct...wow cat de mult mai e.

Denisa, eu zic ca e cam devreme sa reduci arefamul. Asteapta macar sa treci in trim II. Eu l-am redus la 1/zi de 200 din sapt 13 si l-a incheiat de tot in sapt 15. De ce sa il pui dimineata? Mai logic e seara ca dormi cu el. Off si drii astia, nu gandesc si ei logic.Eu nu am mai avut scurgeri din sapt 10.

Utada, avem nume. E la semnatura Tu cum mai esti?

Ioana felicitari pentru vestile bune de la eco. Si DT va fi bine, ai sa vezi.

O sambata frumoasa sa aveti.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

oana, n-am mai intrat de atita timp incat nu am vazut semnatura, imi place nicholas la nebunie, dupa cum vezi si noi l-am ales, de fapt eu, in memoria tatalui meu

15+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata burtici,

Ati servit cafeluta de dimineata sau inca dormiti?

Eu m-am trezit cu o usoara durere de cap, da sper sa-mi treaca dupa ce beau cafeluta.

Anca
14+cu si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

intrebare pt fetele care sunt la a 2-a sau a 3-a sarcina: voi repetati toate analizele de sange sau doar pe cele uzuale? ma refer in special la cele f.scumpe, cum ar fi toxo, CMV, lysteria
pupici si sarcini usoare in continuare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

mary, sa stii ca mie medicul nu mi-a mai recomandat nici o analiza pana la sfarsitul lunii a 6a. Atunci voi repeta hemoleucograma(calciu, fier, glicemie, etc). In rest , daca respectam niste reguli simple de igiena, a zis ca nu ar trebui sa ne facem griji.
Sant curioasa la alte fete ce le-a mai zis dr

Anca
14+cu si mami de Lucas

Mergi la inceput