Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burtici,
Si de la mine o cu muuult lapte si chec ca tot ati vorbit. Eu tocmai am facut ieri unul cu mult unt si a iesit foarte bun.

Ate, sa fii fericita si sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti

Discordia, felicitari si Doamne ajuta, ai sa vezi, de data asta va fi perfect.

Vladimirescu felicitari pentru bebe activ si perfect . E obligatoriu sa fie asa . Si spor la treaba cu galustile alea.

Ella am stat aseara doua ore pe situl cu carucioare, patuturi, jucarele. E super, ma pot inspira.

Aici ploua si azi, foarte tare, la mine doarme inclusiv bona, asa ca merg si eu cu o carte in patut pana vine Mihai de la scoala. Bineinteles ca sunt si cu ochii pe voi

O zi buna tuturor burticilor.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 16+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ate_09 - Sarcina usoara si eu bebe sanatos !

discordia - felicitari din toata inima, stiu ce insemna o sarcina pierduta, indiferent cum ar fi ea. Sa ai sarcina usoara si un bebe santos !

vladimirescu - felicitari pt eco la herghelegiu si pt bebeul perfect. Referitor la programari acum la el se gasesc locuri doar pt ianuarie, eu am facut programare pt 30 noimebrie (la 26 de saptamani pt morfofetala 4D de trim 2) la el de la sf lui iulie. Si Ieri am facut pt inceputul lui februarie pt morfofetala 4D de trim 3 la 35 de saptamani

e in burtica +15
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Fetelor multumesc mult de tot pt urari!!!!! Sarcini usoare sa avem cu toatele si bebelusi sanatosi!!!!

Haideti ca fac cinste cu cafelute...suculet natural...si chec facut de mine!! . Poftiti si serviti!!

asteptam un 15+ Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby, poate mi.a scapat dar paracetamolul nu.si face efect la tine?
ca mie mi.a trecut imediat si am luat doar jumate si din cate stiu paracetamolul e cel mai inofensiv

vladimirescu felicitari pentru baietel deocamdata :)

selina, tu ce faci, cum e cu mutatul? ati rezolvat tot ?

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru fetele interesate sa faca programare la Herghelegiu pt Morfofetala 4D de Trim III o pot face la Medsana Primaverii. Nr de tel: 021.408.78.00. Mai erau locuri incepand cu luna ianuarie. Morfofetala costa 480 lei

e in burtica +15
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

uitasem s-am schimb semnatura . am nasul infundat tare de tot si ma rog sa nu ma prinda vreo raceala. am citit ca ar fi normal daca ni se infunda nasul.
servici usor celor ce lucreaza si odihna placuta celor ce se bucura de ambientul minunat de acasa

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Oanka, am citit ca nasul infundat este o caracteristica a trimestrului 2 de sarcina..si se recomanda in jur de 8 pahare apa/zi in aceasta perioada...Si eu am nas infundat de vreo 2 saptamani

Anca
14+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Buna dimineata la toata lumea

Bun venit noilor gravidutelor si sa dea DD sa fie totul asa cum va doriti voi. Va pe toate si sa ne auzim cu bine.
Am de aranjat un dulap intreg de haine si ... n-am nici un chef. Plus ca trebuie sa fac si curat prin casa...
Gata, nu imi mai plang de mila, ma apuc de treaba

15+

Jeni..esti "de-a mea"..Spune sa fac orice pe lumea asta, dar nu sa pun haine in dulap..
Si parca de ce urasc aceasta operatiune, de aia am tot mai multe haine de spalat in fiecare zi

Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

babyangel FELICITARI, pt fetita! Eu abia acum am reusit sa citesc capitolul trecut.
Vroiam sa te intreb in ce an l-ai nascut pe Lucas? Asta referitor la analize. Verisoara mea a nascut al 2-lea bb dupa 2 ani de la primul si doctora ei nu i-a maid at sa repete analizele acelea scumpe, a spus ca sunt destul de recente.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mary,
Se pare ca am o fetita foarte linistita si lenesuca!
Eu l-am nascut pe Lucas in 2000, dar oricum medicul nu mi-a recomandat sa mai fac analizele alea scumpe...Am mai scris la un momendat ca in cazul meu( fara nici o problema sau carente la debuitul sarcinii), si cu istoricul meu medical, mi-a spus doar sa repet analizele obisnuite in luna 7 , pentru a nu ma alege cu vreo anemie sau lipsa de calciu pe parculsul acestei sarcini..
Sincer, ma simt bine, ma alimentez bine, si nu mi-a dat nici vitamine .

Anca

Mergi la inceput

Dayanara, eu am plecat de la aproape 61 (166cm) si am acuma aproape 66kg. Inainte de sarcina aveam o silueta usor "incarnata" cum imi place mie sa zic
Dar eu nu vad de ce ti-ai face tu griji cu 3.5 kg puse...E mai mult decat perfect..ca la carte!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ioanact ce mai faci?
astazi nu ai scris deloc.
him... astept sa te citesc....

Blog

Mergi la inceput