Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_micu83 spune:
GabyHila, am vazut ca esti din Sibiu...am citit zilele trecute o parte din framantarile tale si abia acum mi-am gasit ragaz sa scriu (doarme piciul). Imi cer scuze de pe acum ca scriu in afara subiectului, dar poate ceea ce scriu ajuta pe cineva...
1) Diabetul gestational- am facut o glicemie obisnuita si mi-a iesit 120..ginecologul mi-a recomanat sa fac TTGO, l-am facut si mi-a iesit o glicemie indusa de 169...clar diabet gestational...incercam sa nu ma panichez, dar pe zi ce trecea parca tot imi intra morcovul si mai tare...mi se parea nedrept si imi spuneam la infinit"de ce mie?"...trebuia sa merg la un diabetolog in Sibiu si nu stiam la care (eu mi-am urmarit sarcina la Eva in Brasov)...m-am dus la Polisano la Dr Strugariu Minola...eram f nervoasa cand am intrat in cab pt ca asteptasem 45 min dupa ora programarii...dar, de indata ce a inceput sa-mi vorbeasca...mi-am schimbat complt atituinea...un inger de femeie...mi-a spus ca rez precedente indicau clar un diabet gestational, dar ca mai vrea sa facem cateva teste suplimentare ! Am facut Hemoglobina glicozilata HbA1 si mi-a iesit in limite normale...deci, nici urma de diabet gestational...ceea ce m-a impresionat la ea a fost ca mi-a cerut nr de tel...si in mom in care a venit analiza de la laborator m-a sunat personal sa-mi dea vestea cea buna..mai rar asa medici!
2) tensiunea mica in sarcina-eu aveam 7,4- pana la max 11,5(din mas efectuate)...aveam o durere insuportabila de cap si ameteli permanente...ginecologul nu mi-a recomandat sa iau medicamente pt cresterea tensiunii spunandu-mi ca imi fac bine mie si rau lui bebe...doar tensiunea mare le face rau ! Dar eu am mers pe chestii naturiste, am mancat usturoi (cand suportam)-ca este reglator de tensiune, mai faceam un 3in1 (cafea nu am putut bea niciodata) si ocazional mai scapam la cate o gura de energizant. in trim 2 de sarcina am luat un produs 100% natural pe baza de usturoi, Garlic de la forever living products si mi-a fost fff bine pana la final cand am nascut un copil absolut normal !
si sa auzim de bine!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!