Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

fetelor care va mozoliti la masa :eu am vazut la "carefur"niste bevetele din material bumbac cred care pe dedesupt sunt captusite cu plastic si cum sa va explic... e ca o bluzita care se incheie in spate cu maneci lungi tot asa cu plastic pe dedesupt si lungute pana la brau costa vreo 16 ron daca nu ma insel si cred ca v ar ajuta mult.eu nu am probleme deocamdata robert e cuminte cannd mananca i am luat din cora o baveta obisnuita dar care are si ea plastic am dat 2 ron foarte practica si io pun cu plasticu pe fata sa nu patez partea cu material

Mergi la inceput

eu am 22 de ani Gabi Ghenea sagetetor pe 22 dec sunt studenta anu 3 locuiesc cu sotu meu Nae de pe vremea cand aveam 17 ani jumate casatoriti cu acte din 2007 iar nunta am fcut o anul acesta cu botezul pe 6 iunie. locuim cu socri in aceiasi casa si cumnatii mei care nu sunt casatoriti am o bucatarie separat amenajata pe balconul dormitorului stam cam inghesuiti cu bb intr o camera dar asta e v am ametit? va mai spun da nu mai stiu ce ?!! daca aveti curiozitati nu ezitati cu intrebarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

eu am 22 de ani Gabi Ghenea sagetetor pe 22 dec sunt studenta anu 3 locuiesc cu sotu meu Nae de pe vremea cand aveam 17 ani jumate casatoriti cu acte din 2007 iar nunta am fcut o anul acesta cu botezul pe 6 iunie. locuim cu socri in aceiasi casa si cumnatii mei care nu sunt casatoriti am o bucatarie separat amenajata pe balconul dormitorului stam cam inghesuiti cu bb intr o camera dar asta e v am ametit? va mai spun da nu mai stiu ce ?!! daca aveti curiozitati nu ezitati cu intrebarile

mami de robert

NASICA MEA, bravo, mai ramane sa ne pui si o pozica doua cu tine si Robi si e totul in regula.Mmmmm o nasa asa tanara.....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:

mami de robert

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Chatonele bine ai revenit! Zici ca ti-au pupacit pogoniciul? Tu-l bronzezi si aia ti-l albesc cu pupicii! Mai e loc s-o pup si eu?

Magdy stai ca mi s-a aprins beculetul: pt Gabi dovleacul e primul aliment introdus sau nu? Keutu mamii asa a patit la primul aliment, adica la morcov, am si intrebat pe aici, dar am fost invizibila vorba lui Pisik.

Pisigri, cosmonautii aia sunt si din alte materiale, dar ca si croiala eu ii gasesc foarte practici. Nicky, dar la ce magazine ai vazut la pretul ala? Eu am vazut aici si cu 10 euro, dar si eu am primiti, asa ca deocamdata nu-mi trebuie.

Simina, exact portbebe (deci asa ii spune) de genul a ce ti-a aratat Dodo am eu si e foarte bun. E perfect pt bb, e ferit de ploaie, zapada, vant, incape perfect in carucior. La al meu se scoate placajul ala jos, sau ce e el si se transforma in...ceva ca un sac in are pui copilul iarna in carucior cand e mai maricel, ceva de genul asta: http://www.discounto.de/Angebot/Lammfell-Fusssack-8417/ Eu asa ceva iti recomand, nu landou. Al meu bebe poate mai incape maxim o luna in el asa cum e acum, apoi il transformam.

Nicky, ai un bebe tare frumos! Eu n-am mai vazut body-uri cu pantalon scurt. Ce-mi plac!!! O sa ma uit si eu, poate vad pe net, acum ca stiu de la ce firma sunt. L-as pune si eu sprijinit de perna de alaptat, dar mi-e teana, il tin ridicat foarte mult, dar cu spatele lipit de pieptul meu, si mai mult sprijinit de sub piept, si pe umar.

Si apropo, acum experimentez si eu metoda de impins carutul gol cu bebe pe umar. S-a prins ca-i mai fain in sus, ca vezi mai multe. dar cu ocazia asta am vazut ca incepe sa tolereze si marsupiul la care molfaie intr-o veselie o bretea, dar asa cu pofta si cu zgomot.

Dodo, chimie alimentara la Galati? Stiu ca inainte de 89 era sg facultate din tara si se intra foarte greu!

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - pai alea de la c+&a cu crazy like
sunt cu pantalon scurt...scuze scrie si piti cu mine200

mn/.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Wow, venira fetele de pe-afara :) Va tzuc si io cu drag: verisoara pisicagri, aris cu inotatorul campion si kea cu keutu keliutu chiar, i-a mai crescut ceva par (noua nu!)?!

Deci toti copiii se fac ca purcelusii, hmmm!!!

Am pregatit acum doua bibe: unu cu piure lichid ca sa curga si unul cu banana cu iaurt bio. M-am laudat io ca nu ii dau banana la copila, dar am piersici si pere nebio, deci astea-s excluse si banane, lamii si struguri bio, la astea e iar delicat: strugurii mi-e ca o strica la burtica, noi avem un tranzit super, o data/ de doo ori pe zi si nu as vrea sa stric ceva.. iar lamii poate ii dau la vreun gin, peste 20 de ani ; asa ca a ramas banana. Sa vedem daca vrea la bib, e d-ala cu tetina de cauciuc (deci supla) si gaura mare, sper sa vrea, ca daca nu o sa isi smulga motanu parul din cap cind o fi vorba de masa.

Noi am avut o vacanta super, si cu bune si cu rele, dar socoteala iese cu plus :)
Am avut si un curtezan adevarat, o sa vedeti pozele ... sint teribile!!
Am revenit cu bateriile incarcate, sper sa si dureze. Acum ma bate gindul sa iau bilete sa venim noi doua de craciun acasa... ne mai gindim.
Care mai sint vestile povestile pe-aici? Vazui ca si alde Aris fusera raciti, si pisilincile, sanatate multa!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:

mami de robert

25 martie 2009

asta da raport, mami de robert :)
Bine ai venit la mamicile de ghiocei!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

pai bine mai aris asa amuzanta am fost?
niki asa pune poze dar nu stiu cum

Mergi la inceput

e ora unu si eu nu am facut ceai la copil bine ca l am hranit pai de azi dimineata nu stau deloc fa mancare calca fa mere rase schimba scutece culca bebe fa ......matinal acu tre sa bag aspiratoruuuuu...nu mai pot vreau sa fiu barbat uuuf m am racorit
multumesc chatonel pt primire

Mergi la inceput